FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 sep 2010, 14:40

AdisManiacZ je napisao/la:Imal negdje prenos tekme?
ima na Grbavici direktan prenos u 19 h/sati ili ti ga casova :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 sep 2010, 15:17

pile87 je napisao/la:
patkica je napisao/la:... o tom' crncu sam ja govorio, jak je fizicki,dosta se pridodajee u napad... ima dobru dugu loptu... onako na prvi pogled i nije los.. ii dosao je iz Francuske.
Znas li ime ili klub gdje je prije nastupao, preko koga je dosao?

eh ja sam cuo da je doso i pito da trenira da odrzi formu i ovi kad su ga vidjeli iznenadili se (u pozitivnom smislu)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 18 sep 2010, 16:25

zeljo_sema je napisao/la:Nije do Kerle .Kao što nije bilo prije do Cocalića.Kao što nije sad do Šehića.Neka se usaglase sa jedne strane menager Osim a sa druge Žujo,Cviko itd." što žele " i da budu jedinstveni i neće se ovo dešavati.Nezna se ko pije a ko plaća.Konkretno*ebu ŽELJU,nas navijače(osjetimo u zraku da nešto dismr) a vjerujte i te mlade momke koji su uvijek bili pravi profesionalci prema "svetoj boji".Zašto klub ne izađe u javnost(jedinstveno) i kaže što se dešava oko Kerle i Šehića.Do tada će mo mi naglabati te ovo te ono.Transparentnost je uvijek krasilo svugdje voljenog Želju.
Ko ba yebe? Neće likovi da potpišu ugovor, oke, neće ni igrati. Nije igrao ni Coca, ne igra ni Kerla, a neće igrati ni Šehić. ;)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 18 sep 2010, 16:32

Daš pare i ljudi potpisu na 5 god.,niko danas za kikiriki nece da igra,a uslove (finasije) koje Zeljo nudi su po Sehicu za puko prezivljavanje.Gracic prati situaciju oko Zelje koji je ocito u finansiskim problemima,i zeli pojacati Olimic novim igracima,a on sta zamisli ispuni. ;)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 sep 2010, 16:36

Treba mi text ove pjesme:
1-3,1-2,oooooo
hitno
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 sep 2010, 16:37

ekii je napisao/la:Daš pare i ljudi potpisu na 5 god.,niko danas za kikiriki nece da igra,a uslove (finasije) koje Zeljo nudi su po Sehicu za puko prezivljavanje.Gracic prati situaciju oko Zelje koji je ocito u finansiskim problemima,i zeli pojacati Olimic novim igracima,a on sta zamisli ispuni. ;)
e nek si nam ti rekao...sta i kako :roll: ,cuo sam da i bleki prati situaciju :?
1921-2011

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 18 sep 2010, 16:38

Esii TM87 je napisao/la:
ekii je napisao/la:Daš pare i ljudi potpisu na 5 god.,niko danas za kikiriki nece da igra,a uslove (finasije) koje Zeljo nudi su po Sehicu za puko prezivljavanje.Gracic prati situaciju oko Zelje koji je ocito u finansiskim problemima,i zeli pojacati Olimic novim igracima,a on sta zamisli ispuni. ;)
e nek si nam ti rekao...sta i kako :roll: ,cuo sam da i bleki prati situaciju :?

Nije ni to daleko od istine macak! :)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 sep 2010, 16:38

Šta sada i Šehić zajebaje:?: Pa mislim da je vrijeme da Žujo i ekipa zasuču rukave da se pare pronađu.Izgleda oni čekaju Džeku i Štilića da odu iz svojih klubova i one pare od euro nastupa. :o
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 sep 2010, 16:41

ekii je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:

Nije ni to daleko od istine macak! :)

znam i to,samo im trebaju crnogorski pasosi..vec bi bilo zavrseno da su imali :P
1921-2011

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 sep 2010, 16:54

Pa nece valjda guso na go, sreca pa protiv drine igramo

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 sep 2010, 17:06

zasto ne igra elvir colic protiv drine? o.o

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2010, 17:08

A tebe volim,volim te fakat,ti si mi ljubav jedina

Samo Pobjeda!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 sep 2010, 17:11

Šta je ovo svaki put kada posjetim temu saznam da neki igrač neće da igra ili je povrijeđen.Kako je krenulo kadeti će igrati protiv Drine. :o
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:22

Šta fali kadetima :?: momci super igraju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 sep 2010, 17:24

bistrikboy je napisao/la:A tebe volim,volim te fakat,ti si mi ljubav jedina

Samo Pobjeda!
Mojne mi Balaševićeve stihove krasti :mrgreen:

Ja odgledam Tottenham, jedem i krećem ka Dolini. Sretno nam večeras ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 sep 2010, 17:24

nece da potpise zdravooo,meni ne bi ni na klupi sjedio,svi su bili mrtvi prije osima sehi psovali tjerali ga sa gola(a sad brani za repku),od ostatka ekipe jedino onaj beslija ko nesto vrijedio ovo ostalo nam osiguravalo ostanak u ligi i sad odjednom postavljaju neke uslove,hoces neces zdravo,ima ovih sto hoce pa nek budemo 5 ali da igramo ko ljudi...on ce postavljat uslove i glumit igracinu mah rastjerat ih samo :D
sto se iznervirah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:27

nick je napisao/la:nece da potpise zdravooo,meni ne bi ni na klupi sjedio,svi su bili mrtvi prije osima sehi psovali tjerali ga sa gola(a sad brani za repku),od ostatka ekipe jedino onaj beslija ko nesto vrijedio ovo ostalo nam osiguravalo ostanak u ligi i sad odjednom postavljaju neke uslove,hoces neces zdravo,ima ovih sto hoce pa nek budemo 5 ali da igramo ko ljudi...on ce postavljat uslove i glumit igracinu mah rastjerat ih samo :D
sto se iznervirah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa to je Osimova ruka...nema više zayebavanja sa klubom,ucjenjivanja,glumaca itd...puna podrška Šefu strucnog štaba.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:33

Neka svako ide tamo gdje misli da mu je bolje....ako Šehić,Kerla ili bilo ko drugi misle da ce ih Gracić ili Blekić placati i dati bolje uslove, pa bujrum momci idite gdje vam je bolje....ali necete više praviti zayebanciju sa Željom i ucjenjivati klub i nekog praviti budalom kao što je Cocalić svojevremeno radio....materu svoju ucjenjuj,Željo je iznad svakog igraca i pojedinca.
Bekrić i Bešlija su za vas pravi profesionalci, ljudi koji cijene klub gdje zarađuju hljeb i koji nisu guzicom zatvorili vrata iza sebe.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 sep 2010, 17:35

drop je napisao/la:Neka svako ide tamo gdje misli da mu je bolje....ako Šehić,Kerla ili bilo ko drugi misle da ce ih Gracić ili Blekić placati i dati bolje uslove, pa bujrum momci idite gdje vam je bolje....ali necete više praviti zayebanciju sa Željom i ucjenjivati klub i nekog praviti budalom kao što je Cocalić svojevremeno radio....materu svoju ucjenjuj,Željo je iznad svakog igraca i pojedinca.
Bekrić i Bešlija su za vas pravi profesionalci, ljudi koji cijene klub gdje zarađuju hljeb i koji nisu guzicom zatvorili vrata iza sebe.
NEtreba nam SEhic,Hamzic je bolji golman od njega,sto se tice Kerle dobar je stoper,al nesto nevjerujem u transfer igraca iz zelje u Sarajevo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:40

Megamon je napisao/la:
drop je napisao/la:Neka svako ide tamo gdje misli da mu je bolje....ako Šehić,Kerla ili bilo ko drugi misle da ce ih Gracić ili Blekić placati i dati bolje uslove, pa bujrum momci idite gdje vam je bolje....ali necete više praviti zayebanciju sa Željom i ucjenjivati klub i nekog praviti budalom kao što je Cocalić svojevremeno radio....materu svoju ucjenjuj,Željo je iznad svakog igraca i pojedinca.
NEtreba nam SEhic,Hamzic je bolji golman od njega,sto se tice Kerle dobar je stoper,al nesto nevjerujem u transfer igraca iz zelje u Sarajevo
Ma imena su potpuno nebitna, njih sam naveo samo kao primjer, to za svakoga važi.
Nema kod Amara više labavo i zato kažem :Hvala Bogu što imamo covjeka koji radi u interesu Želje.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 18 sep 2010, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Doktorinho, Sarun i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []