Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma trener je taraba. Bice to bolje kad ovaj (ne)strucnjak ode
.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
vi ko da ne znate odnose dinama i lokomotive pa vas kao cudi ovaj rezultat:-)
- Bazinga12345
- Kontakt:
Znamo, samo sto bi obično dueli izmedju njih obično završavali sigurnom pobjedom Dinama.babino je napisao/la:vi ko da ne znate odnose dinama i lokomotive pa vas kao cudi ovaj rezultat:-)
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
pa trenutno je procijenjeno da su tri boda bitnija lokomotivi, ne smije se dozvoliti da dodju blizu zone ispadanja, rizik je preveliki:-)Bazinga12345 je napisao/la:Znamo, samo sto bi obično dueli izmedju njih obično završavali sigurnom pobjedom Dinama.babino je napisao/la:vi ko da ne znate odnose dinama i lokomotive pa vas kao cudi ovaj rezultat:-)
ne nadajte se otkazu poslije ovog poraza:-)
Pliva li ga pliva Selimovic protiv PSG-a. Sva 3 gola preko njega.
Trener Dinama dao otkaz poslije utakmice.Vucevich je napisao/la:Dinamo izgubio 4-1 od Lokomotive![]()
![]()
![]()
Sva trojica Bosancerosa uzasni, kao i cijela ekipa.
- muhamedhulk
- Kontakt:
demantira te.babino je napisao/la:ne nadajte se otkazu poslije ovog poraza:-)
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stilic starter za Wislu Plock.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
da, hahamuhamedhulk je napisao/la:demantira te.babino je napisao/la:ne nadajte se otkazu poslije ovog poraza:-)
drago mi je, mozda i ovi nasi malo profitiraju od te smjene.
Momak ima 20 godina i igra protiv jedan od najboljih timova na svijetu na njihovom stadionu a uz to je bio solidan u drugom poluvremenu. Mihojevica nema ni na klupi PAOKa, Radeljic je polustandardan u *cetvrtoj* ligi Njemacke, dok jos uvijek cekamo Serbecica da upise nastup za RBK.dubrovnik je napisao/la:Pliva li ga pliva Selimovic protiv PSG-a. Sva 3 gola preko njega.
Jukic od prve za Koronu, Kapidzic na klupi.bhfanatic14 je napisao/la:Stilic starter za Wislu Plock.
Nemam ja nista protiv mladosti. Gledao sam povremeno jer sam paralelno pratio i Hajduk. Sva 4 gola u prvom poluvremenu je zabio igrac koji je isao na njega. Ili bolje reci pokraj njega. Prespor igrac a sto je najgore izgleda da ga bez pola muke izguravaju igraci fizicki inferiorniji od njega. Zacudilo me je da mu se i to dogadja unatoc poprilicno dobroj fizickoj konstituciji. Dobro bi ga bilo uzeti za prosirivanje kadra ali mi vuce na jos jednog Sunjica a ja takve stopere stvarno ne cijenim bas previse. Ali eto ipak da dodam da mu je plus mladost. Kozulj danas nije bio los a Milicevic onako.Vucevich je napisao/la:Momak ima 20 godina i igra protiv jedan od najboljih timova na svijetu na njihovom stadionu a uz to je bio solidan u drugom poluvremenu. Mihojevica nema ni na klupi PAOKa, Radeljic je polustandardan u *cetvrtoj* ligi Njemacke, dok jos uvijek cekamo Serbecica da upise nastup za RBK.dubrovnik je napisao/la:Pliva li ga pliva Selimovic protiv PSG-a. Sva 3 gola preko njega.
Jukic od prve za Koronu, Kapidzic na klupi.bhfanatic14 je napisao/la:Stilic starter za Wislu Plock.
Taj Kozulj mi se cini je na pocetku bio standardan za Hajduk pa je vremenom postao klupski igrac.
Kozulj izgleda progoni prokletstvo BiH igraca a to je nedostatak brzine koja je u danasnjem nogometu vitalna. Dodaj usput povrede i dobijes ono sto se njemu dogodilo. Ipak, danas je stvarno izgledao vrlo solidno pa ako se igraci iz Slovenske lige uzimaju kao nekakvi potencijali onda na toj listi svakako ima mjesta i za njega.Vucevich je napisao/la:Taj Kozulj mi se cini je na pocetku bio standardan za Hajduk pa je vremenom postao klupski igrac.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
u veoma jakom kadetskom timu fc lieferinga igraju dvojica nasih: Amar Dedic i Ervin Omic!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ps: Aldin Aganovic zabio hattrick za U18 Lieferinga!
Ervin Omic je navodno jako veliki talenat, igra sa momcima koji su godinu ili dvije stariji nego onedinjo-bih je napisao/la:u veoma jakom kadetskom timu fc lieferinga igraju dvojica nasih: Amar Dedic i Ervin Omic!
Odakle ti to? Pobjedili su 2-1 i zabio je jedan gol.edinjo-bih je napisao/la:ps: Aldin Aganovic zabio hattrick za U18 Lieferinga!
Djumic opet na klupi.
Tinu Susica odmara trener.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kapic jos jednom na klupi 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.