NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kyrieirving
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
Ja mislim da ce ovaj capela unistit ratnike u ovim pnr akcijama.Harden je svakako sad najbolji igrac lige I treba to krunisat titulom mvp-a finala protiv cavsa gdje ce I zvanicno preuzet stafetu od boga ove igre.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Jel se zajebavas?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jel me zezas? Ti si svjestan da kosarka koja se fura danas s tricom itd. Da je Phx prvi furo? Ili me zezas da nisi svjestan toga? Mike je tad igrao kosarku eliminirajuchi totalno post igru, koja ti se igra danas. Mike je tad igro danasnju modernu kosarku. Prije 15 godinaEpidaurus je napisao/la:Osnova svakako normalnog pick n rolla je da igraci koji ne ucestvuju u akciji stoje u kornerima i na jednom od krila kako bi rasirili teren. Il na ceonoj liniji ako igrac nema sut pa ceka proigravanje ako njegov covjek izrotira u sredinu. Pa ka basket 3 na 3 igras i igras pick, uvijek onaj treci koji ne ucestvuje u picku siri teren. Cista osnova, nikakva aman revolucija.
- kyrieirving
- Kontakt:
Iskreno?Ne!Harden je postao bolji igrac od Lebrona.L-Train je napisao/la:Jel se zajebavas?
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Harden barem od trojice igraca u ligi nije bolji,zapravo je ispod njih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pa to sirenje terena na taj nacin je bilo revolucionarno prije 15ak godina, danas je najnormalnija pojava koju koristi citava liga. Uostalom sirenje terena na picku je osnova cista, logika najobicnija s tim sto je Mike razvukao to do linije za 3. To opet ne mijenja cinjenicu da je to jako bazican i jednsotavan napad debelo ovisan o genijalnosti glavnog razigravaca.alemsa je napisao/la:Jel me zezas? Ti si svjestan da kosarka koja se fura danas s tricom itd. Da je Phx prvi furo? Ili me zezas da nisi svjestan toga? Mike je tad igrao kosarku eliminirajuchi totalno post igru, koja ti se igra danas. Mike je tad igro danasnju modernu kosarku.Epidaurus je napisao/la:Osnova svakako normalnog pick n rolla je da igraci koji ne ucestvuju u akciji stoje u kornerima i na jednom od krila kako bi rasirili teren. Il na ceonoj liniji ako igrac nema sut pa ceka proigravanje ako njegov covjek izrotira u sredinu. Pa ka basket 3 na 3 igras i igras pick, uvijek onaj treci koji ne ucestvuje u picku siri teren. Cista osnova, nikakva aman revolucija.
- kyrieirving
- Kontakt:
Citirat cu te u junu kad se okruni dvostrukom MVP titulom.L-Train je napisao/la:Harden barem od trojice igraca u ligi nije bolji,zapravo je ispod njih.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Ma smijesno da je napad vrlo jednostavan, napad koji przi dosta PnR i gdje ball-handler bukvalno quarterback da, ali sets i kako sve fukcionise u razlicitim pogledima je prekrsano. Nije ti Mike kriv sto Dwight nije htio przit PnR pa si gledo free offense u Lakersima, u onom stantu jedino sto je licilo na njegov napad je pace, i sirenje parkete, ali to ne moze fukcionisat do svog vrhunca bez pnr kojeg Dwight nije htio igrat, nije ga htio igrat ni u Houstonu, kao lafo "lahki" poeni, koji debil, kao da je on Shaq u postu/low postu.Epidaurus je napisao/la: Pa to sirenje terena na taj nacin je bilo revolucionarno prije 15ak godina, danas je najnormalnija pojava koju koristi citava liga. Uostalom sirenje terena na picku je osnova cista, logika najobicnija s tim sto je Mike razvukao to do linije za 3. To opet ne mijenja cinjenicu da je to jako bazican i jednsotavan napad debelo ovisan o genijalnosti glavnog razigravaca.
Gsw su uzeli od Mike sirenje parketa, pace, i tricu, nisu htjeli PnR sto ti je rekao i Kerr, nego su modifikovali sa sto vishe off ball i kruzenjem lopte
Ne znam zasto ti je tako tesko prihvatit da je napad Houstona, koliko god bio historijski efikasan, jako jako jednostavan. Pick je najosnovniji kosarkaski napad al isto tako strasno efikasan ako ga vodi vrhunski bek. Imas uostalom bballbreakdown video neki dan izasao za to koliko je napad Houstona "komplikovan" i koliko je nalik napadu Cavsa prije trejda Kyriea.
D'Antoni je toliko tvrdoglav lik da je jednog Pau Gasola izbacio iz petorke jer nije bio suter za tri i ne siri parket za pick.
D'Antoni je toliko tvrdoglav lik da je jednog Pau Gasola izbacio iz petorke jer nije bio suter za tri i ne siri parket za pick.
A jebga ti zapeo da je pick igra jednostavna, i prema tome cijeli napad je jednostavan, pa onda je svaki napad u nba jednostavan jer svako koristi pick igru na mnoge nacine. Normalno da je sam pick jednostavan i prost, ali sta se sve izrodi iz tog posebno u napadu Raketa ti je o chemu govorim i koliko se razlicitih setova vrti.Epidaurus je napisao/la:Ne znam zasto ti je tako tesko prihvatit da je napad Houstona, koliko god bio historijski efikasan, jako jako jednostavan. Pick je najosnovniji kosarkaski napad al isto tako strasno efikasan ako ga vodi vrhunski bek. Imas uostalom bballbreakdown video neki dan izasao za to koliko je napad Houstona "komplikovan" i koliko je nalik napadu Cavsa prije trejda Kyriea.
Moro je Gasola izbacit, space prosto, Dwight u reketu, Pau dole, Kobe s loptom, Nash igro off ball, nea prostora
Kawhi se vraca u cetvrtak protiv Nole
Hvala.alemsa je napisao/la:Kawhi se vraca u cetvrtak protiv Nole
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
kyrieirving je napisao/la:Citirat cu te u junu kad se okruni dvostrukom MVP titulom.L-Train je napisao/la:Harden barem od trojice igraca u ligi nije bolji,zapravo je ispod njih.
to ne znaci da je najbolji jer to i nije titula za najboljeg nego najkorisnijeg igraca lige
Valja mu sad zaraditi minute pored PattyaKawhi je napisao/la:Hvala.alemsa je napisao/la:Kawhi se vraca u cetvrtak protiv Nole
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
To je danasnja kosarka..Sve cesce se vidi da Centar ima super priliku da zabije ali je izbaci na tricu.
Pop ispada iz playoffa. Upitno je i da li ga Kawhi moze spasiti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne moze.Kawhi je napisao/la:Pop ispada iz playoffa. Upitno je i da li ga Kawhi moze spasiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.