FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bayern4ever
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 16:40

Klare je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:
Klare je napisao/la:Ima li iko kakav dobar link za gledanje tekme?
Kakvo je bilo prvo poluvrijeme?Ono što sam ja mogao vidjeti preko ovih ružnih streamova je da je igra bila poput one protiv Rome iz prvog poluvremena, tj.ništa. Ispravite me ako griješim.
Evo jedan od mene
http://atdhe.net/24318/watch-bayern-munich-vs-1-fc-koln
S ove stranice su najbolji, ali mi neće, evo pokušavao sam i prije, ali bezuspješno. :x :roll: You must download vshare.Tv. Pokušam download, ali neće.Hebat mu mater :x , zna li iko riješiti ovaj problem, inače neću moći pratiti Bayerna :x[/quote
Trebas ici ono allow add ons i onda ce ti dozvoliti da instaliras
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 17:04

I dalje se brane ali kontre su opasne...
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 17:22

Kraj 0:0 ..

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 18 sep 2010, 17:24

CoDe je napisao/la:Zabit , cemo i pobijediti sigurno !

ES prenosi , gledaje .
Jesi li siguran??

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 sep 2010, 17:25

Idioti :evil:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 18 sep 2010, 17:26

J*** im ,,,,,, ma ovo je zbog kretena u upravi kao ne trebaju nama pojačanje J*** im staru škrtu fujjjjjjjjjjjjjjjjj

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 18 sep 2010, 17:31

Posle ove utakmice ko mi kaze da je LVG dobar trener necu pricati s njim :evil: ovo nije bila formacija 4-3-3 ovo je bilo vise 4-5-1 i kad je trebalo da ubaci gomeza i olica a da pri tome napadne svim raspolozivim silama,on izbacuje klosea koji gine za svaku loptu :x pa nek i dalje govori da mu pojacanja i ne trebaju, o odbranim da ne govorim,svaki put kad bi nesto pokusali igraci kelna su i uspjeli,dovoljno je reci samo da jedan miso brecko okrece van bytena kao beba zvecku,razocaran sam,pa ovo je bilo tesko za gledati koliko je bilo jadno :twisted: :twisted:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Klare

Post Postao/la Klare » 18 sep 2010, 17:36

Hvala majstore, kako čista slika, a nimalo ne štopa. :D

U drugom poluvremenu do 83 minute samo polušanse Mullera i Buytena nakon kornera Riberya. Tek su potpuno pritisli u zadnjih desetak minuta, ali Mondragon je spasio 100% šansu Mullera nakon dobrog udarca Riberya iz slobodnog. Imao je i Koln 100% šansu, ali sjajni Butt sjajno brani, a imali su i nekoliko situacija iz kontri koje su mogle biti vrlo opasne.
To je sve uz nekoliko ne znam mogu li ih nazvati poluprilikama Bayerna što se tiče cijele utakmice, ali ne mogu ih kritikovati, valjda zato što su kod mene kao i kod većine vas stekli puno kredita nakon prošle sezone.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 sep 2010, 17:43

COLOGNE = KOLONJSKA VODA

ja ekipe majko mila, bayerncic = nizi razred fudbala :roll: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 18 sep 2010, 17:49

amell je napisao/la:COLOGNE = KOLONJSKA VODA

ja ekipe majko mila, bayerncic = nizi razred fudbala :roll: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidim pratis bundesligu, mora da si skonto koliko je ona iznad Italijanske, haman Bog ti malo pameti ipak dao :o.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 17:50

Ae mrs odavdje nek je Inter visi razred fudbala koji nemoze twente da pobijedi

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 sep 2010, 17:56

guber_90 je napisao/la:

Vidim pratis bundesligu, mora da si skonto koliko je ona iznad Italijanske, haman Bog ti malo pameti ipak dao :o.
sta se palite odmah,nije sve tako crno,znam da ste nervozni ali valjda ce doc i bolji dani za vas :mrgreen: :mrgreen: iako teesko sa onakvim igracima i trolcinom od trenera,a kada spominjete inter naklonite se i izgovarajte to ime sa duznim postovanjem i poniznoscu jer govorite o prvaku evrope,a njemacka je u evropi sto znaci da je inter prvak i njemacke i svih drugih,uskoro ce biti i prvak svjeta,prvak nase galaksije i prvak cjele vasione,znaciiii NA KOLJENA pri spomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 18 sep 2010, 17:58

amell je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:

sta se palite odmah,nije sve tako crno,znam da ste nervozni ali valjda ce doc i bolji dani za vas :mrgreen: :mrgreen: iako teesko sa onakvim igracima i trolcinom od trenera,a kada spominjete inter naklonite se i izgovarajte to ime sa duznim postovanjem i poniznoscu jer govorite o prvaku evrope,a njemacka je u evropi sto znaci da je inter prvak i njemacke i svih drugih,uskoro ce biti i prvak svjeta,prvak nase galaksije i prvak cjele vasione,znaciiii NA KOLJENA pri spomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kao sto kolega gore rece FC Twente :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 sep 2010, 18:02

nista bez žabca
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 sep 2010, 18:07

nismo jos svoji,,ovi bunkeri kolna nam nejdu nikako kao i prosle godine,,bit ce to sve ok evo vec u utorak nadam se pobjedi,,,LVG je odlican trener jedan od najboljih koje je evropa imala,i dajte ljudi malo optimizma pa ipak je to nash Bayern...

VOIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 sep 2010, 18:08

Monolog je napisao/la:Ma kakav Koln. Soldo ne može posložiti onu ekipu(realno, ima sastav koji je bolji od mjesta kojeg su prošle godine zauzeli), te je vrlo moguće da će biti ispraćen kući sa 5 golova u mreži. Stvarno Koln niti igra dobro, niti ima dobre rezultate, te stvarno ne znam kako se Zvonimir zadržao ovoliko dugo u klubu.
Da se citiram i malo ispravim. Činjenica je da Soldo nema veze, ali je i činjenica da Bayern ne bi postigao gol ni da se utakmica igrala još 20 dana. Niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu. Ali, baš niko.

Ovom prilikom pozdravljam i prijatelja @Klare-a i želim da njegov tim nekoga pobijedi u domaćem prvenstvu. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2010, 18:08

sta se palite odmah,nije sve tako crno,znam da ste nervozni ali valjda ce doc i bolji dani za vas :mrgreen: :mrgreen: iako teesko sa onakvim igracima i trolcinom od trenera,a kada spominjete inter naklonite se i izgovarajte to ime sa duznim postovanjem i poniznoscu jer govorite o prvaku evrope,a njemacka je u evropi sto znaci da je inter prvak i njemacke i svih drugih,uskoro ce biti i prvak svjeta,prvak nase galaksije i prvak cjele vasione,znaciiii NA KOLJENA pri spomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

sta li ti koristis ziv bio..sta god bilo smanji malo :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 sep 2010, 18:12

Sta reci nakon ove blamaze. Da napisem dimplomatski bilo bi da niste imali srece, da napisem malo otvorenije bilo bi da Vam igraci nisu uigrani, no ukoliko bi covijek htio biti bezobrazan, napisao bi ova ekipa ne vrijedi ni 50 % bez Robbena. Eh za sta se onda odluciti. Moje je misljenje da ima svega tu pomalo, imali ste par odlicnih prilika koje niste iskoristili, i jedino se moze desiti ovaj ishod protiv ekipa koje igraju klasicni bunker (odnosno ekipe koje se bore za opstanak). Takodjer vidjelo se u par situacija da nema tu uigranosti u ekipi, i ako je ista prosle godine bila na okupu, ali ocito se ne mogu neke zamisli LVG da ostvare i kao glavni krivac je sigurno bilo SP, gdje je vecina Bayernovih igraca bila do posljednjeg dana, gdje to u jednu ruku moze biti blagodat, a u jednu ruku proklestvo. Dalje u ovom mecu se mogla vidjeti koliko znaci Robben za ovu ekipu. Covijek jednostavno zna svojim potezima napraviti prazan prostor, ne komplikuje previse kada ima izglednu situaciju, nego raspali po lopti. Svi ovi faktori kada se uzmu u obzir, onda dodje rezultat kao sto je bio na danasnjoj utakmici. Ekipe koje se bore za opstanak su teske za igru, jer naprave bunker, a u napadu sta naparve, a isto igraci koji su na terenu moraju biti raspolozeni za igru, dok igraci Bayerna to nisu, ovo prisem iz iskustva moje ekipe u proslom kolu. Ne treba sada kriviti LVG i upravu sto nisu dovedena pojacanja, ovoj ekipi treba vremena da se nadje i da krene opet u pohod prema vrhu tabele. Pravi navijaci Bayerna znat ce cijeniti sta je sve LVG uradio za ekipu prosle godine, i da je u Maju bio najveci heroj u Minhenu i kod Vas navijaca, a s pljuvanjem bi trebalo sacekati malo vremena, ipak je odigrano tek cetvrto kolo.

PS: Ja mislim da Stuttgart ne moze da vjeruje koliko su srece imali kada su uspjeli za 35 miliona eura prodati onog kloca Gomeza Bayernu, a ljudi doveli Pavela Pogrebnyka za samo cetiri miliona eura, a 31 milion ostavili u steku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 18 sep 2010, 18:17

A to za Gomeza mi je najcudnije,pa ja mislim da bi stutgart pristao i za 10-ak miliona manju ponudu,ali šta bi ovim bayernovcima pa ponudiše toliko za onog levata,jbt za takve pare moreš 5 igrača njegove kvalitete dovesti...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2010, 18:26

kao sto rekoh i prije utakmice bit ce tesko jer nam je zadnje 2-3 godine koeln uvijek nezgodan protivnik na domacem terenu.....da robben bayernu mnogo fali stoji svakako, jer veliki broj bitnih golova prosle sezone je robben zabio, covjek je jednostavno najbrzi, ima sjajan sut, njegova eksplozivnost i brzina fale na svakom cosku...a kad ne zabije onda robben zna asistirat, stalno mijesa protivnicku odbranu...ribery je drugi tip igraca, on ima tehniku, ali trenutno nit ima formu, ali i nema one prave robbenove eksplozivnosti.....za danasnji rezultat je donekle i van gaal kriv...sta covjek zapravo radi meni nije danas nikako bilo jasno....vidjelo se da je jedan napadac malo i da se klose kao jedini špic kod tako zgusnute koelnove odbrane pati, a sta uradi nas lois on izvede klosea a ubaci gomeza, valjda da se ovaj prvi vise ne pati a da se ovaj drugi pocne patit...i sta se na kraju desi, ispatio se klose, ispatio se gomez, ispatili se svi navijaci na stadionu i pored televizora...igra je bila očajna, niko nije zasluzio prolaznu ocjenu....izuzev opet jednog a to je butt, najjaci igrac bayerna trenutno, danas opet sjajne odbrane, pogotovo ona zadnja u zadnjem dijelu drugog poluvremena....ipak i pored svega van gaala kritikujem ovde ali ipak on je strucnjak koji ce vjerovatno opet sve posloziti....ali van gaal danas zasluzuje kritike, pa svako je vidio da nam trebaju 2 špica da se nesto napravi a on pravi tako ocajan potez.....on cak omalovazava gomeza skroz, neki igraci ne mogu da dodju kod van gaala do izrazaja i to me nervira strasno....i gomez i tymoshchuk su 2 sjajna igraca, moglo bi se reci i svjetska klasa, jer znamo kako je gomez igrao u stuttgartu, kako na pocetku prosle sezone u bayernu, a kako tymo u zenitu....i ta dvojica igraca kod van gaala nikada nisu dobili realnu sansu za dokazivanje.....pa danas nista ne ide a van gaal ubaci gomeza u zadnjih 15 minuta, umjesto da ga ubaci vec negdje oko 65. minute kada je vidio da ne idu stvari....ali van gaal je zaljubljen u mullera i tog igraca nikad ne bi izveo....muller je taj koji i mene odusevljava ali mora se nekad imati mjera, granica u nekim stvarima.....van gaal nas je patio i sa pranjicem i braafheidom, a gomeza je u pocetku forsirao pa mu je unistio samopouzdanje (samo se treba sjetit utakmice protiv dortmunda kad je gomez zabio a van gaal ga izmijenio na poluvremenu)...tymo je isto tako do sad dobio jako malo sanse za igru
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []