Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Burnic ni na klupi
usao u 48.min, mozda ima neke nadeVucevich je napisao/la:Djumic opet na klupi.
Zarathustra
Sto nisi ovaj put dodao da je propali Kodro u startnih 11 bez obzira na losu formu, jer trenutno boljeg treceg napadaca nemamo a da koliko toliko igra?Vucevich je napisao/la:Kapic jos jednom na klupi
Kad mu je konkurencija Marco Djuricin, ne znam sta si se digohurem je napisao/la:Sto nisi ovaj put dodao da je propali Kodro u startnih 11 bez obzira na losu formu, jer trenutno boljeg treceg napadaca nemamo a da koliko toliko igra?Vucevich je napisao/la:Kapic jos jednom na klupi
Moggi je napisao/la:grahovac standardan
da,igraju stvarno dobro,i on i nk rijeka...
ali sto se tice reprezentacije,ne trebas se mnogo opterecivati time...malo sam se raspitao zadnjih dana,prvo ovdje na forumu,a dan kasnije i uzivo preko nekih poznanika,,,,,nema on pogodnog managera
dok god manageri budu sastavljali tu reprezentaciju,igrace sarici,gojaci,jajale..
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 11 mar 2018, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ne kontas poentu, ali nebitno.
Naravno da ta dvojica trenutno nisu bolji od Kodre, kao sto TRENUTNO ni Kapic ne zasluzuje priliku!
Naravno da ta dvojica trenutno nisu bolji od Kodre, kao sto TRENUTNO ni Kapic ne zasluzuje priliku!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako možeš stavljati u isti koš Gojaka sa Saricem i Jajalon?Schlager je napisao/la:Moggi je napisao/la:grahovac standardan
da,igraju stvarno dobro,i on i nk rijeka...
ali sto se tice reprezentacije,ne trebas se mnogo opterecivati time...malo sam se raspitao zadnjih dana,prvo ovdje na forumu,a dan kasnije i uzivo preko nekih poznanika,,,,,nema on pogodnog managera![]()
dok god manageri budu sastavljali tu reprezentaciju,igrace sarici,gojaci,jajale..
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno *nisu* bolji? Mesanovic ove sezone 11 golova od toga 2 u zadnje 2 utakmice, kako to trenutno nije bolji?hurem je napisao/la:Ne kontas poentu, ali nebitno.
izvini ako sam izvalio glupost,ali slabo pratim ijednog od tih osim sarica u fks, jer volim nasu ligu...meni su tako rekli (mnogo) upuceniji od mene...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Buric standardan na golu Lecha.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Amir opet na klupi Konye, nije bas njegova najbolja sezona.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gol Kodro!
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Otpisao se sam, za mene je on igrač kluba a ne kandidat za reprezentaciju.Vucevich je napisao/la:Trenutno *nisu* bolji? Mesanovic ove sezone 11 golova od toga 2 u zadnje 2 utakmice, kako to trenutno nije bolji?hurem je napisao/la:Ne kontas poentu, ali nebitno.
i serbecic i mihojevic se sami otpisali onda, kako su samo mogli
Zarathustra
Izvalio si bogme dobro. Ili ti, ili ti "bolje" upuceni.Schlager je napisao/la:izvini ako sam izvalio glupost,ali slabo pratim ijednog od tih osim sarica u fks, jer volim nasu ligu...meni su tako rekli (mnogo) upuceniji od mene...
Stavljati Gojaka u isti kos sa Saricem mogu samo ljudi koji slabo prate nogomet. Ovo naravno nema nikakve veze sa Grahovcem. Momak bi trebao dobiti sansu u reprezentaciji. Nekako mu je i Mesa bio nesklon a sumnjam da je i Jajalo imalo bolji od njega. Vidjet cemo kakav ce tretman imati kod Robija.
Trebalo bi zabiljeziti i odlican nastup Arslanagica danas. Valjda on jos spada u skupinu potencijalnih reprezentativaca. Po meni je on znacajno bolji stoper od nekih koji se u zadnje vrijeme vezu za reprezentaciju.
Sansu u reprezentaciji? Klupski igrac u Dinamu a kad je igrao je bio medju najgorim.dubrovnik je napisao/la:Izvalio si bogme dobro. Ili ti, ili ti "bolje" upuceni.Schlager je napisao/la:izvini ako sam izvalio glupost,ali slabo pratim ijednog od tih osim sarica u fks, jer volim nasu ligu...meni su tako rekli (mnogo) upuceniji od mene...
Stavljati Gojaka u isti kos sa Saricem mogu samo ljudi koji slabo prate nogomet. Ovo naravno nema nikakve veze sa Grahovcem. Momak bi trebao dobiti sansu u reprezentaciji. Nekako mu je i Mesa bio nesklon a sumnjam da je i Jajalo imalo bolji od njega. Vidjet cemo kakav ce tretman imati kod Robija.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Arslan stagnira evo vec nekolike godine, a i odbio nas je već. Ja ga ne bih zvao. To je samo moje mišljenje...dubrovnik je napisao/la:Trebalo bi zabiljeziti i odlican nastup Arslanagica danas. Valjda on jos spada u skupinu potencijalnih reprezentativaca. Po meni je on znacajno bolji stoper od nekih koji se u zadnje vrijeme vezu za reprezentaciju.
Uostalom, tu je Serbecic iz u-21.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
I kao takav je najbolji U21 reprezentativac. Pa Mesanovic kojeg hvalis u zadnje vrijeme se sramotio kao veliki u Osjeku koji se tada borio za opstanak.Vucevich je napisao/la:Sansu u reprezentaciji? Klupski igrac u Dinamu a kad je igrao je bio medju najgorim.dubrovnik je napisao/la:Izvalio si bogme dobro. Ili ti, ili ti "bolje" upuceni.Schlager je napisao/la:izvini ako sam izvalio glupost,ali slabo pratim ijednog od tih osim sarica u fks, jer volim nasu ligu...meni su tako rekli (mnogo) upuceniji od mene...
Sansu u reprezentaciji bi trebao dobiti Grahovac. Naravno sa klupe.
O Gojaku jos malo. Mali je bio ozlijedjen a talenat mu je neosporan. Biti klupski igrac u Dinamu sa 20 godina je vise nego da je 2 puta zaredom bio proglasen igracem godine u PL BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.