Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
A tu su kao i uvijek,lokalne patriote koji na tekme repke dolaze sa klubskim obiljezljima!!
svaka ti cast na ovom i tu si u potpunosti u pravu za karte jer banda iz saveza je kontrolirala kome ce karte dati a ne pravim navijacima nego onim izdajnicima IGRAJ BOSNO ALE ALE ALElopta je okrugla je napisao/la:Znate sta se desilo!?Onih 4000 karti sto je nas savez uzeo da bi kontrolirao koji ce navijaci da dobiju karte,da sto vise karti dobiju podobni navijaci saveza i placenici,sada ti placenici prave frku medju navijacima a sve po instrukcijama kriminalaca iz saveza.......i ovi moderatori na ovome portalu koketiraju sa kriminalcima iz saveza,nikada nikakve kritike na racun saveza,samo prate navijace,koliko su sa ovoga portala sedmicama hvalili savez sto su uzeli sve karte,nikada nisu naveli pravi razlog zbog cega su uzeli sve karte,nikada nista o tome kako su nasi navijaci diskriminirani od strane "naseg" saveza........

- lolo d pitar
- Kontakt:
bravo,ovaj sportsport je pravo dno,sram vas moze biti,ulizujete se savezu u dupelopta je okrugla je napisao/la:Znate sta se desilo!?Onih 4000 karti sto je nas savez uzeo da bi kontrolirao koji ce navijaci da dobiju karte,da sto vise karti dobiju podobni navijaci saveza i placenici,sada ti placenici prave frku medju navijacima a sve po instrukcijama kriminalaca iz saveza.......i ovi moderatori na ovome portalu koketiraju sa kriminalcima iz saveza,nikada nikakve kritike na racun saveza,samo prate navijace,koliko su sa ovoga portala sedmicama hvalili savez sto su uzeli sve karte,nikada nisu naveli pravi razlog zbog cega su uzeli sve karte,nikada nista o tome kako su nasi navijaci diskriminirani od strane "naseg" saveza........
sam da napisem svi koji su putovali svaka čast Nato Samit nas je sjeb...neki nisu ni u avione mogli uči ići u njemačku kao npr.raja iz zagreba koja je išla preko Kelna nemam riječi i onda bus i vlak za sloveniju jer avio kampanje nisu puštale problem je bio u petak i jutros katasrofa zbog Šegenskih viza ,ali otišli su daj Booožžeee pobijede dosta ih više sramota za sve!!!!!
Idemo naša Bosnoo jadna si ali srce imaš velikooooooooooooo
Pobijeda je naša!
Idemo naša Bosnoo jadna si ali srce imaš velikooooooooooooo

Pobijeda je naša!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
lolo je napisao/la:jos se stoka i medjusobno pobila

Ljudi po mom satu vrijeme je da se podje uderat po pivi! Odoh ja otvoriti si jedno hehheh
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
sta se sere s tim da je bilo tuce ???? ljudi javljaju da se niko nije potukao svi uredno idu prema stadionu !!
naprijed bosno ljubavi moja !!!
I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Boli i mene ista stvar sto tebe zaboli za te nase momke u Genku (mislim na navijace) jeli se i to mora pisatiBoli mene qurac za dijasporu i ovi sto su otisli za genk. Daj boze da nasa draga BiH pobjedi

E drago dijete...ima vremena za tebe, jos si ti puno zelen.Posto vidim da vecini smeta koko nazivate velicanje...trudicu se da to neradim na forumu, ali stvarno nevidim nista lose u tome.

Sta reci pred vecerasnju utakmicu...optimizam pritiska pesimizam, nada jaca od strepnje, pobjediti i ostati u trci ili izgubiti i jednom zauvijek rascistiti sa ovom bandom.
Gazi Bosno Gazi
Vom Jäger zum Gejagten
Nista nije bilo cista izvala ovih u redakciji! 100% provjereno! 

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
zna li iko koliko ce otprilike biti nasih na stadionu
mislim da Ciro treba sledeci put pozvati mladog Admira Aganovica koji igra za Dender u Belgiji.
Mlad 22 godina 182 cm 75 kg, brz i energican Aganovic
Treba mu sansu dati
Mlad 22 godina 182 cm 75 kg, brz i energican Aganovic
Treba mu sansu dati
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:

Ili sto nisu napali kriminalce iz saveza,pun ih je Genk,mislim na ove iz Izvrsnog odbora mafije,ali tako je to sa TEFERIC navijacima,daj da se ja napijem i slikam,ali kao sto sam vec rekao ima i puno placenika koji namjerno "kuhaju" po naredbi hijena iz saveza,opet ponavljam da je olos iz saveza kontrolirala ko ce da kupi kartu,kontajte malo svojom glavom,nista se ne desava slucajno,istina ima i onih krkana koji kada popiju misle da su najaci na svijetu,pogotovo ako jos kraj sebe imaju svoja3-4 krkana......
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Himna je EXTRA!!!!! Svaka cast za ovo. Ma ovo cemo brzo prihvatit.
....IIIIIGRAJ BOSNO NE DAJ SE, IIGRAAAJ SVI SMO UZ TEBEEE,ALEEE ALEEE ALEEEEEEEE!!!!!!!
....IIIIIGRAJ BOSNO NE DAJ SE, IIGRAAAJ SVI SMO UZ TEBEEE,ALEEE ALEEE ALEEEEEEEE!!!!!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Oko 7.000, manje-više, ali tu je to....Ma nema, palimo "Kristal arenu"spaha je napisao/la:zna li iko koliko ce otprilike biti nasih na stadionu

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- miralem444
- Kontakt:
ma i ja mislim de se nisu tukli.hajd da su se potukli sa belgijskim navijacima pa hajd al medusobno.
nema belgijskih navijaca koda se igra u zenici
nema belgijskih navijaca koda se igra u zenici
MUFC je napisao/la:sta se sere s tim da je bilo tuce ???? ljudi javljaju da se niko nije potukao svi uredno idu prema stadionu !!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Haj raja sretno nam večeras.
vozdrica....
vozdrica....

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sretno jaro, sretno svima Vama, Nama, Njima....Odo se kupat pa u grad, valja se napit (il od tuge, il od srece), vidićemo večerasZagor je napisao/la:Haj raja sretno nam večeras.
vozdrica....

Za kraj, rezultat 1:1

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
tuci se s belgijskim navijacima bi bilo jos 100 puta gore, jer u evropi reprezentacije uglavnom prate familije i slicno. hoolsi prate klubove mislim da ovo ima samo kod nas da navijaci repke glume neke huliganemiralem444 je napisao/la:ma i ja mislim de se nisu tukli.hajd da su se potukli sa belgijskim navijacima pa hajd al medusobno.
nema belgijskih navijaca koda se igra u zeniciMUFC je napisao/la:sta se sere s tim da je bilo tuce ???? ljudi javljaju da se niko nije potukao svi uredno idu prema stadionu !!

bolje ostanite kod kuce, ne brukajte drzavu....
-
- Kontakt:
Nemojte se zacuditi ako neki nasi igraci izadju sa skijama na teren,posto selektor Prosviro ima "raznovrsne" treninge,tj.uvijek stavi one "bandere" i igraci trce izmedju njih,a posljednjih dana su trenirali na snijegu,vjerovatno ce to uticati da izadju sa skijama na teren,ne zamjeram im nisu oni krivi,krivi su "raznovrsni" treninzi selektora Prosviro.....moj zadnji post(na radost mnogih) uoci tekme......predlazem moderatorima ovog portala da od ove teme naprave roman,i ja sam zasluzan za to,samo bice puno onih koji ce se buniti za autorska prava i da se njihovo ime nadje na koricama romana.......ne znam da li ce moderatori imati vremena za to jer su i previse zauzeti pisanjem hvalospjeva u korist kriminalaca iz saveza,i da ne zaboravim,zauzeti su pisanjem negativnih kritika na racun navijaca,po njihovom,svaki put kada navijaci rade nesto protiv saveza-hoce da te navijace predstave kao da oni nemaju boljeg posla i da to rade iz dosade,a moderatori stanje u nasem savezu prikazuju kao sjajno i bajno!!!!!!HOCETE PARE VI STE FUKAREEEE,PLACENICI,PLACENICIIIIII(oni koji su placenici prepoznat ce se u ovome)
- partibrejker1921
- Kontakt:
Belgijanci i njima slični, ''mirni'' narodi evrope, zapravo i nisu navijači u klasičnom smislu riječi. Više su to manje-više nijemi posmatrači utakmica, jer oni na svojim terenima imaju šta i vidjeti, pa i nemaju neke potrebe da psuju, vrijeđaju, gađaju...
. Ozbiljno, stvaro mislim da se domaci nece čuti i da će se naši osjecati kao da igraju kući...Drugačiji je mentalitet naših ljudi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.