Bravo Mirza igracino

Drqajte qrac po americi yebo vas grob neprofesionalni

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
I meni se tako cini.babino je napisao/la:pozuri damire na telefon,cekamo slike da vidime sta te danas mucilo pa da mirno mozemo na spavanje...
ovdje je najgore sto on izgleda stvarno vjeruje da je dejana bila glavni kotac u njegovim proslogodisnjim uspjesima.
ovog bozoljca dovoljno da samo pogledas i vidis da ondje nema ozbiljnog trenera, lik neki zesci zayebant koji je tu da malo uziva u zivotu.
Problem je ne da bi mogao, već će završiti.jestamaji je napisao/la:ja mislim da je problem u tome da je damir ušao u krug gdje pare padaju sa neba i da je to ne mali šok na koji ne samo da se treba prilagoditi nego i treba shvatiti šta je potrebno uraditi da se ostane tu! nije damir ni prvi ni zadnji kome se to dešava. u svakome slučaju mora nešto uraditi, ako nastavi ovako bezbojno mogao bi opet završiti na challengerima
Irving je mozda i najjaci Ch opcenito,tu obicno igraju svi ovi koji rani ispanu na Iwforgempp je napisao/la:Basic igra u Irvingu, kad počinje taj turnir, piše 12-18 marta, ali ne vidim nigdje žrijeb?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.