FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreća pa me ovo prestalo pogadjati. Vidim pojedini koji su iza sigurnosti svojih nickova mi psovali u pp dok sam ja pisao ovo što oni sad, uveliko psuju u svakom postu od Husrefa do igrača. Kasno dodje iz pakaša do glave! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma idite više u pichku materinu manekensku, yebem vam gdje god šta imate. Husrefe nabijem i tebe više na qrac, nosi ovog Sarića krkače i gospodski se povuci dok ti Koševo nije yebalo majku a hoće sigurno. Manekenke pichkaste, svi trebe vodate a čučeći pišate debili usr.ani. Veći sam ja konj što zdravlje i pare na onom groblju od stadiona ostavljam, nisam suh kući doš'o od Cluja, a njih boli qrac zbog tog. DaBogda vam Allah pamet usadio jer je nemate, stoko manekenska.
Je l' sad nekom nejasno kako nam Željo i Zrinjski bježe 13/11 bodova??
Nisam pio dvije godine nikako, odoh sad u kafanu i nema me kući do 3 ujutro, yebem im sunce više u usta. Što meni ovo treba u nedjelju naveče et, što?
Je l' sad nekom nejasno kako nam Željo i Zrinjski bježe 13/11 bodova??
Nisam pio dvije godine nikako, odoh sad u kafanu i nema me kući do 3 ujutro, yebem im sunce više u usta. Što meni ovo treba u nedjelju naveče et, što?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jao Kuzmanovića i primanja lopte...Jest bio ofsajd al svejedno, pa ljudi moji ovo je katastrofa.
Jel moguce da nam je dobra uprava a dovodimo lose trenere?
E treba i ovo znati...od dvadeset utakmica a mozda i vise nikad ne pobijediti dole, ne moze ni to svako. Gluplju ekipu u zivotu nisam vidio, branis se, cuvas fol 0:0 i kad primis gol u 70min fol se nesto razletis...hahahaha
Kako si zakljucio iz ovoga da ga branimegocentrik je napisao/la:Sta ga vise branis koji qrac pichka obicna ko i vojska mumiky_hz je napisao/la:Husrefu se poslije Radnika spremao otkaz vec,tako da mislim da je to to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Pa apsolutno zasluzen otkaz, hvala mu za sve al njegovo je proslo.miky_hz je napisao/la:Husrefu se poslije Radnika spremao otkaz vec,tako da mislim da je to to.
Eh sta poslije njeg to je najbitnije ova uprava je uzas, katastrofa mucimo se u najgoroj ligi ikad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iako smatram da je Husfrev nula trener, nikad nisam pljuvao a rijetko sam ga kritikovao, ali samo nek probaju ako smijumiky_hz je napisao/la:Husrefu se poslije Radnika spremao otkaz vec,tako da mislim da je to to.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet ce Husref najebati, jos jedan u nizu od trenera, a **** u upravi ce i dalje biti tu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Husref Musemić jedini krivac za ove rezultate, hvala.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
belosevic28
- Kontakt:
Sudija i losi tereni su jedini pravi razlog sto nemamo suta u okvir gola. A to sto nemamo rezervnog napadaca na klupi, ma yebo to, ima Sajkacaaaa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- belosevic23
- Kontakt:
nisam gledao prvo pol, al ovo drugo što vidim nismo poluprilike napravili.. smiješno.
Čala je ako ništa za Husa taktički Murinjo to garantujem !
Čala je ako ništa za Husa taktički Murinjo to garantujem !
- HzHercegovac
- Kontakt:
Svima otkaz
ono kad ti se želudac prevrće 90 minuta, video skaut se nije pomjerio koliko se sekiraj jbt
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- f0rest1946
- Kontakt:
Sad vadi Kapitena hahahahahah
Husref ako ima obraza će otići sam, a time povući i upravu kojoj je on bio jedina zaštita od gnjeva navijača. Poštujem te Husrefe, neću loše reći ništa za tebe, ali vakat je da odstupiš, ovo ne ide. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Izasao krle, nemamo napadaca na terenu
Doduse, isti k....
Doduse, isti k....
Hocel sad ovi iz SB tj uprava im plakat na sudjenje il reci da je Sarajevo pokradeno i pored nase bijedne igre!? Stavi Huse ove levate nek ti i dalje igraju sve ces zijanit do kraja ako treba sad da potpisem. Pogubio si se Hustefe Said igra lik nije igro od 92 godine da te bog sacuva
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 11 mar 2018, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa udarac na go ne mozemo uputit.
Jel moguce da suta na gol nismo imali????
Žalit će se naši garant na sudjenje i da smo pokradeni! Pogotovo će se **** ona alkoholičarska žalit i ker koji hvali atmosferu na Grbavici. Ma hoće sigurno.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, Hajdeee, hansbosna, MostarNeretva, nedimmmm1337, nokee, ŠTA_JE i 69 gostiju.