Kobe Bryant je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Komentari "pravih" optimisticnih navijaca SA
Koja smijurija.

Tako je,Popa treba otpustiti znalci,on je za sve kriv.Puno prica o politici i ne skace vise pored aut linije.

Nemoj zezati da smo imali smo problema i kad smo bili 3!?

No shit Sherlock,cijelu sezonu ti ne igra najbolji igrac ZA KOJEG JE GRADJENA CITAVA EKIPA I BEZ KOJEG NIKO OSIM ALDRIDGEA NE MOZE IMATI SVOJU NORMALNU ULOGU.I tako cijelu sezonu,pa je logicno da su svi iscrpljeni i fizicki i mentalno.Drugi bi vec zavrsili sa PO nadama uz ovakve povrede.
Pravi primjer onih likova,tone brod,hajmo iskakati da spasimo svoje dupe.Pi.saj sve ostale.
Fakat ne kontam

,
Baš me zanima omjer Clevelanda bez Jamesa, Pop sam garantuje playoff i mislim da nema teorije da SAS propusti playoff.
Ma postoje sanse da se to desi,ali iskreno ne vjerujem u njih.Ekipa uopste ne igra toliko lose.U zadnjih 5-6 poraza,ne racunajuci ovaj sinoc,se ispustala prednost od po 10+ razlike,jer jednostavno nema igraca koji moze da zavrsi utakmicu.LMA vuce cijelu tekmu i ponestane mu snage za zavrsnicu i tu onda fali Kawhi.Cak i kad njega nema,tu je ulogu trebao imati Gay.Medjutim,ni njega nije bilo mjesec i po.Znaci,fakticki u ovih mjesec i po dana kako su se poceli redati porazi,ekipa nije imala 2 od 3 najbolja scorera plus ni LMAa nije bilo nekoliko tekmi zbog koljena i clanka.Sta ocekivati u takvoj stiuaciji?Stvarno se treba zapitati koliko pojedinci ustvari prate tim i zaista gledaju utakmice?
Sto se tice ovog pominjanja Jamesa i CLE,nisu samo oni u pitanju.Bukvalno svakoj ekipi u ligi,osim GSa,oduzmi najboljeg igraca i daj im ovoliko povreda i lutrija im je zagarantovana 100%!
@lumani Ma kakvo otpustanje Popa
Svi oni koji su izgradili ovaj moderni SA ce otici samo kad to oni pozele.Bilo da se tu radi o Popu,RCu,Engellandu ili Manuu i Parkeru.Svejedno.

I ti su ljudi to zasluzili.
P.S.I sto je najgore,odjednom sad nista ne valja u ekipi koja 2 god zaredom ima 60+ pobjeda i treba pola toga mijenjati,a fakticki ove godine uopste nisu bili kompletni da bi se to moglo reci i suditi o tome.

Ne znam sto uopste i komentarisem ove njihove nebuloze.