Najbolje moguce rjesenje u tom trenutku. Ali Hus se pogubio...vidi se.zlo87 je napisao/la:ko je doveo Husrefa??muhamedhulk je napisao/la:Jes' bas. Uvijek Husu neko drugi kriv kroz trenersku karijeru.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa to je kad mi mjenjamo samo da bi mjenjali. Evo i sad nebitno valjao Husref ili ne,treba mjenjat al koga dovest.I tako je uvijek sa svim,mi bi samo mjenjali a alternative nas nikad nisu zanimale bitno je samo da je neko novi.Sa.svima je isti slucaj i sa.igracima i trenerima i upravom,samo tjeramo i sta???Inspiracija je napisao/la:Dovedite mi Selimovica,Kusturicu i Ibrakovica da im svima qrac popusim.
UPRAVA NAPOLJE
Evo i sad Uprava napolje i sta odu sutra,sta cemo mi cemo reci pa nema veze nemoze gori od ovih,a tako se npr pricalo za te sto spominjes hajmo uprava napolje pa evo nam ga napolje.Bas smo promjene je.bene uradili.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 mar 2018, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Cosicuuuu jesi vidio jel bio oPsajd?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
[img]content://media/external/file/98890[/img]
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 11 mar 2018, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Pa vala ima ti i ta mjesta, a za SD Borisa Živkovića!bordobijeli je napisao/la:Sve nam novo treba Uprava,trener i igraci
Sto se tice trenera Vule Trivunovic i ugovor 5 godina i ne mjrnjati ga po cjenu da ispadnemo .
- egocentrik
- Kontakt:
Vule trener, Semjon SDbordopoeta je napisao/la:Pa vala ima ti i ta mjesta, a za SD Borisa Živkovića!bordobijeli je napisao/la:Sve nam novo treba Uprava,trener i igraci
Sto se tice trenera Vule Trivunovic i ugovor 5 godina i ne mjrnjati ga po cjenu da ispadnemo .
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Osttribine
- Kontakt:
A sta je sad sa onom pricom trebalo je Husrefa od pocetka prvenstva postaviti, Čala zajebao stvar (i ako je samo jednu tekmu ove sezone bio šsš), znaci definitivno vise nije do trenera, nakon svake smjene trenera mi proigramo ko ludi, sa Čalom 10 pobjeda u nizu, sa Husrefom 7 itd. Svake godine ista prica, po dva tri trenera promijenimo. Dok god nam u Upravi sjede ljudi koji gledaju samo svoj licni interes nema nas nigdje, menadzerski talovi i slicno, neshvatljivo mi je recimo igranje ovog Sarica koji odlazi besplatno za koji mjesec, a nije neka prevaga na terenu tipa Duljevica pa da ga moras trpiti, zatim Dusan Hodzic pa to ne vrijedi ni komentara vise. Bog neka nam je na pomoci nama koji ne mislimo odustati od pracenja FK Sarajevo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
molim vas, kakve su ovo izjave, kao nismo zasluzili izgubit, kako to molim te?
otkud tolika hrabrost izjaviti nakon ovoliko losih utakmica, a i svaki put slicne izjave daju
otkud tolika hrabrost izjaviti nakon ovoliko losih utakmica, a i svaki put slicne izjave daju
Evo igrača taman kod Jablanice, susrećemo se
Bojkot! Trebamo zavrsiti sa odlascima na utakmice za ovu sezonu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- robertkosar
- Kontakt:
Mogu neki branit Husrefa ali nemaju ama ni jedan argumenat. Trener je imao idealne pripreme u Turskoj, dovedeni igraci koje je trazio, da nisu znalo bi se . E sad kad su kola krenula niz brdo trener je morao odma brzo reagovati. Traziti od uprave da se svi igraci kazne novcano po jednu dvije ili tri plate nebitno koliko zbog anemicne i igre i nezalaganja na terenu. Samo su tri igraca donekle ispunila ocekivanja. A nas trener umjesto da u korjenu sasjece nerad i javasluk trazi neka razloge u koje mu ni moja nene nebi povjerovalan a mozda on sam sebe tjesi.
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 11 mar 2018, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Hoce li mi neko objasniti zasto iko vise ide na utakmice. Zasto nebi napravili bojkot do kraja sezone, ni gostujuce ni domace. Pa ako se nista ne promjeni nastaviti. Ovo je ne izdrzivo. Husref nista nije kriv!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Na upravu sam i mislio. Sta imas udarati ove nase manekenke, nikad nisam bio za to da se dize ruka na zene.Zagor je napisao/la:Tad je jos bilo svjeze osvajanje titule, pa nekako nismo ro previse ozbiljno shvatali.. Sad je doslo to vrijeme.. Treba se u korjenu rijesiti. Ne znam sta imamo od toga da dobiju batine .mozda iz uprave da dobiju.. Od igraca nemas nista..ElCartel11 je napisao/la:Bili smo prije 2 godine brez Evrope pa da li smo sta naucili? Bojim se da samo batine ovdje jos pomazu...Zagor je napisao/la:E ovako..drago mi je sto mozda necemo igrati Evropu. Bas da ova sezona bude propast, samo iz razloga da bagra u upravi shvate da ne moze ovako vise. Da se trebamo osloniti na nase akademce i talente iz bh lige. Da shvate da nam ne trebaji kojekakva pojacanja iz Srb i hr... Samo u slucaji bas nekog odlicnog igraca tipa Benke. Dat mu platu 10-15 k... A ne bi prospemo pare na amatere..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- sarajevo46
- Kontakt:
Zato jer bojkot nema previše efekta. Nije nas 10.000 inače na utakmicama pa da je to velika zarada i da bi njima šteta bila. Robijaši i Bad Blue Boysi su bojkotovali godinama i ništa nisu dobili. Borba protiv ovih budala treba biti na neki drugi nacin.Kipembe je napisao/la:Hoce li mi neko objasniti zasto iko vise ide na utakmice. Zasto nebi napravili bojkot do kraja sezone, ni gostujuce ni domace. Pa ako se nista ne promjeni nastaviti. Ovo je ne izdrzivo. Husref nista nije kriv!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
i opet da se ne ponavljam
FrancescoTotti je napisao/la:ee drugovi.. nakon malo malo vremena zaboraviste vi ko je stvarni problem. Malo pricali o derbiju, malo o novom treneru, malo o stanju na terenu i to je to. Od price da se ide pred prostorije kluba, protesta, prozivanja opet se vratismo u letargiju, bas tamo gdje ona gamad i hoce da budemo.
Husref mi je pao u ocima. Ma koliko mi bio drag i koliko ga postovao, ako je pristao da bude novi murta, sto ce bit htio on to ili ne, ako je pristao da radi sa ovim grobarima kluba onda ne znam sta da mu kazem...
Kod nas problem nisu treneri! Valjda smo se u to uvjerili nakon 20 yebenih trenera u ove tri cetiri godine. Sve i da dodje novi Meho Kodro oni ce ga otjerat, ili prikladniji naziv-POTROSIT da bi smirili vas i skrenuli vam paznju.
Problem nisu ni igraci!! Ma koliko ja mrzio bekica, hebibovica, oni ne znaju. I oni nisu krivi sto igraju u sarajevu, to je njima vrhunac karijere, krivi su oni koji su njih doveli tu! Kao i ostalih 150 igraca prije njih!
Stotinu 'radnika' u klubu a niko nema nikakve odgovornosti za bilo sta. Mada realno i da ima odgovornost za svoj nerad ne bi odgovarao (primjer kantardzic i oprema u kojoj djeca u akademiji igraju).
Toliko sam se ispisao da imam osjecaj da je pametnije da nadjem te postove i kopiram ih umjesto sto budala sve ponovo pisem, al eto, nervoza nakon jos jedne sramote gdje gledam kako navijac Sarajeva pise da je uspijeh bod protiv yebenog borca... Na sta spade najveci klub u zemlji.
Ne znam je li me vise bole ovi rezultati, pozicija na tabeli ili to sto raja i dalje pada u zamku i prica, pise o pogresnim krivcima. evo 'Husref' potez im je uspio. Sada cete vi ocekivati bajkoviti povratak, borba za titulu, ma duplu. A zapravo ce i Husref na kraju sezone biti samo novi Cala.
Umjesto da neko odgovara za ovu katastrofalnu odluku da se repuhu da puni ugovor, gdje se na startu sezone ugasila nada za titulom, sve se presucuje a navijaci takodjer zanijemise.
Ko zna kada ce se ova nocna mora zavrsiti i da li uopste ima izlaza iz nje, ja mislim da nema.. Evander svaka cast na tvom pisanju i upozoravanju jos prije dvije godine. I sam sam te tad smatrao levatom al eto nazalost ispostavi se da si sve pogodio.
Ne vrijedi se nervirati vise zbog ovog, ja sam veceras odgledao tekmu bez ikakvog srkleta. I kad smo povelio znao sam da cemo ispusit. Onima koji i dalje budu isli na utakmice cisto zbog ljubavi spustam kapu, bravo rodjaci, ja ovo prestajem pratit i preko tv-a. A ovima koji imaju bilo kakvu korist, ili imaju nekoga u klubu ko ima koristi pa sute ili ih stite iako znaju kakva je situacija porucujem; umrite papci.
pozz
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jesmo li brate imali klub kojeg je kupio milijarder, ulozio dosta love za nase uslove u klub , imali priliki da se izdignes iznad ostalih, i sta su uradili oni koji su se kleli u ljubav prema klubu, sve to sjebali radi licnih interesa svojih, pokrali na cemu god su mogli i koga god se mogli, pa **** onom Hadu se mozemo zahvaliti samo sto mu je brat navijac Sarajeva pa se ne ganjamo s njim na sudu za ono smece od dresova... kad su kola krenula nizbrdo otjerali Ibraka a on jedini koji je radio kako treba( doduse kako treba se i ugradjivo i krao) al je bar sposoban i u svom poslu bio, Dinu I kustu bukvalno fizickim obracunima otjerali i 80% uhljeba iz tadasnje garniture je i dalje u klubu , dokazali milion puta da du nesposobniZip je napisao/la:Neces imati klub dok ne budes imao normalnu drzavu...Inijesta je napisao/la:Ok ne funkcionise Husov model, sta nam drugo funkcionise u klubu, u cemu smo bolji od ostalih bar ova 3 kluba ispred nas??Zip je napisao/la:I ptice na grani znaju da Husrefov staromodni sistem ne funkcionise, bar ne kod nas...
Mada, nebi me cudilo da igraci opet kao bojkotuju, a His se kao neda... Pa na kraju samo FKSarajevo ispasta i navijaci naravno...
Uzas....
Jel moguce da samo Uscuplic ima muda???
Nije problem nek i Husrefa otjeraju al kad svi odu koji du doveli klub u ovu situaciju, Husref je tu 8 mjeseci , klub je agoniji 3 godine
Evo godinama se sve mjenja, od uprava, trenera, igraca... Sve se mjenjalo, stanje isto pa i gore...
Sve dok je drzavi nornalno da bogatasu da sve, a siromahu uzme sve... Bezveze se nadamo boljem...
Puno je interesnih skupina oko kluba, pa i politickih, da bi klub bio zdrav za neki iskorak...
Nema covjeka u drzavi, ala Zdravko Mamic, da ima muda da **** svakoga ko mu pridje sa glupom pricom...
Nas nije yebo samo onaj ko nije pomislio...
Yebem im sve za svaku sijedu koju sam dobio.. A ima ih...
Sad bi Husrefa tjerali a neka njih, nek svi idu pa ond Husref
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
hilmo je napisao/la:
Aha, sad su navijači krivi za atmosferu?? Jel to hoćeš da kažeš??
Atmosferu u i oko kluba prave rezultati, a rezultate postižu dobri igrači, dobri igrači dolaze u klubove sa strategijom, vizijom, a tu viziju u koju treba da se uklopi trener, prave čelni ljudi kluba.
Ako i jeste u svemu ovom Husref je najmanje kriv!!!
Moram izdvojiti Mujakića i Mustafića koji su opet opravdali ukazano povjerenje i pokazali da zaslužuju mnogo više minuta na terenu. Samo se nadam da sa njima neće biti kao i sa Herićem i kompanijom.
Ko je navijace uopste spomenzo?
Nzm sta pokusavas, staviti mi na teret nesta sto nisađ rekao? Ufatio si se glupih stvari ko onaj menadjer...
Husref je sve dobio sto je trazio... To neka ti bude odgovor na svako pitanje o igracima i treneru...
Prije nego je potpisao ugovor, 99% forumasa je reklo "super, njemu se niko ne smije i nece mjesati u posao"... Cim losi rezultati, krivi su svi samo Husref nije...
I da su se mjesal iu posao Husrefa, on je imao dvije mogucnosti.. odbiti i otici iz kluba il biti jedan od njih i podrzavati njihov rad(nerad)...
- robertkosar
- Kontakt:
POTPISUJEMZip je napisao/la:hilmo je napisao/la:
Aha, sad su navijači krivi za atmosferu?? Jel to hoćeš da kažeš??
Atmosferu u i oko kluba prave rezultati, a rezultate postižu dobri igrači, dobri igrači dolaze u klubove sa strategijom, vizijom, a tu viziju u koju treba da se uklopi trener, prave čelni ljudi kluba.
Ako i jeste u svemu ovom Husref je najmanje kriv!!!
Moram izdvojiti Mujakića i Mustafića koji su opet opravdali ukazano povjerenje i pokazali da zaslužuju mnogo više minuta na terenu. Samo se nadam da sa njima neće biti kao i sa Herićem i kompanijom.
Ko je navijace uopste spomenzo?
Nzm sta pokusavas, staviti mi na teret nesta sto nisađ rekao? Ufatio si se glupih stvari ko onaj menadjer...
Husref je sve dobio sto je trazio... To neka ti bude odgovor na svako pitanje o igracima i treneru...
Prije nego je potpisao ugovor, 99% forumasa je reklo "super, njemu se niko ne smije i nece mjesati u posao"... Cim losi rezultati, krivi su svi samo Husref nije...
I da su se mjesal iu posao Husrefa, on je imao dvije mogucnosti.. odbiti i otici iz kluba il biti jedan od njih i podrzavati njihov rad(nerad)...

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Sad će DenchiNL da ti objasni kako stvari stoje,iz prve rukeFrancescoTotti je napisao/la:i opet da se ne ponavljam
FrancescoTotti je napisao/la:ee drugovi.. nakon malo malo vremena zaboraviste vi ko je stvarni problem. Malo pricali o derbiju, malo o novom treneru, malo o stanju na terenu i to je to. Od price da se ide pred prostorije kluba, protesta, prozivanja opet se vratismo u letargiju, bas tamo gdje ona gamad i hoce da budemo.
Husref mi je pao u ocima. Ma koliko mi bio drag i koliko ga postovao, ako je pristao da bude novi murta, sto ce bit htio on to ili ne, ako je pristao da radi sa ovim grobarima kluba onda ne znam sta da mu kazem...
Kod nas problem nisu treneri! Valjda smo se u to uvjerili nakon 20 yebenih trenera u ove tri cetiri godine. Sve i da dodje novi Meho Kodro oni ce ga otjerat, ili prikladniji naziv-POTROSIT da bi smirili vas i skrenuli vam paznju.
Problem nisu ni igraci!! Ma koliko ja mrzio bekica, hebibovica, oni ne znaju. I oni nisu krivi sto igraju u sarajevu, to je njima vrhunac karijere, krivi su oni koji su njih doveli tu! Kao i ostalih 150 igraca prije njih!
Stotinu 'radnika' u klubu a niko nema nikakve odgovornosti za bilo sta. Mada realno i da ima odgovornost za svoj nerad ne bi odgovarao (primjer kantardzic i oprema u kojoj djeca u akademiji igraju).
Toliko sam se ispisao da imam osjecaj da je pametnije da nadjem te postove i kopiram ih umjesto sto budala sve ponovo pisem, al eto, nervoza nakon jos jedne sramote gdje gledam kako navijac Sarajeva pise da je uspijeh bod protiv yebenog borca... Na sta spade najveci klub u zemlji.
Ne znam je li me vise bole ovi rezultati, pozicija na tabeli ili to sto raja i dalje pada u zamku i prica, pise o pogresnim krivcima. evo 'Husref' potez im je uspio. Sada cete vi ocekivati bajkoviti povratak, borba za titulu, ma duplu. A zapravo ce i Husref na kraju sezone biti samo novi Cala.
Umjesto da neko odgovara za ovu katastrofalnu odluku da se repuhu da puni ugovor, gdje se na startu sezone ugasila nada za titulom, sve se presucuje a navijaci takodjer zanijemise.
Ko zna kada ce se ova nocna mora zavrsiti i da li uopste ima izlaza iz nje, ja mislim da nema.. Evander svaka cast na tvom pisanju i upozoravanju jos prije dvije godine. I sam sam te tad smatrao levatom al eto nazalost ispostavi se da si sve pogodio.
Ne vrijedi se nervirati vise zbog ovog, ja sam veceras odgledao tekmu bez ikakvog srkleta. I kad smo povelio znao sam da cemo ispusit. Onima koji i dalje budu isli na utakmice cisto zbog ljubavi spustam kapu, bravo rodjaci, ja ovo prestajem pratit i preko tv-a. A ovima koji imaju bilo kakvu korist, ili imaju nekoga u klubu ko ima koristi pa sute ili ih stite iako znaju kakva je situacija porucujem; umrite papci.
pozz

NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 11 gostiju.