Rekoh ja vec u prvom kolu.Da ce Mario na odmor u Slavonski Brod u po sezoneszlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Aha. Ko sto je i Lovren otisao iz Lyonaharishp je napisao/la:Rekoh ja vec u prvom kolu.Da ce Mario na odmor u Slavonski Brod u po sezoneszlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
- Megamon
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Rekoh ja vec u prvom kolu.Da ce Mario na odmor u Slavonski Brod u po sezoneszlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
Sad ces ti vidjeti kad se javi jackey09
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jel to oni @mrgoodovi ''ahbabi''
P.S mario dominira.Hem sto Dinamo proigra kad ovaj ode,hem jos i Wolfsburg kad ovaj napokon sjede na klupu.
Cista racunica
P.S mario dominira.Hem sto Dinamo proigra kad ovaj ode,hem jos i Wolfsburg kad ovaj napokon sjede na klupu.
Cista racunica
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne mora značiti, Wolfsburg je proigrao jer u postavi nije bilo Cicera i Zianija(dva ubjedljivo najgora igrača u prva 3 kola). Mandžo je barem igrao i borio se, oni nisu ništa napravili(osim žutih kartona).harishp je napisao/la:Jel to oni @mrgoodovi ''ahbabi''![]()
Cista racunica
Btw, kakav je gol postigao Džeko?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Kao Inzaghi...golman pao kad je vidio da dzeko trci prema nju,a ovaj samo gurnuo mrezu u praznu loptu.Monolog je napisao/la:Ne mora značiti, Wolfsburg je proigrao jer u postavi nije bilo Cicera i Zianija(dva ubjedljivo najgora igrača u prva 3 kola). Mandžo je barem igrao i borio se, oni nisu ništa napravili(osim žutih kartona).harishp je napisao/la:Jel to oni @mrgoodovi ''ahbabi''![]()
Cista racunica
Btw, kakav je gol postigao Džeko?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Upadali su i jaci od onog golmana pred Dzekom.
Upao neupao Dzeko bi ono pospremio u gol,a nije ni blizu Pipinom
Njegov domet odbiajnac od pet metara i blize.
P.S sto god duze i vise budu sjedili na klupi tih par njih prozvanih pa i sam Diego.Wolfsburg ce bolje igrati.
Upao neupao Dzeko bi ono pospremio u gol,a nije ni blizu Pipinom
Njegov domet odbiajnac od pet metara i blize.
P.S sto god duze i vise budu sjedili na klupi tih par njih prozvanih pa i sam Diego.Wolfsburg ce bolje igrati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mandžukić je tu 2 mjeseca, a Grafite 3 godine.szlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
...što je više lome to je volim jače...
eo ima:forza je napisao/la:imal go da se vidi gdje ??
http :// www . betscout . com / highlights
samo sve sastavi pa kopiraj
hvala, i mogo si malo jednostavniju adresu datnoah je napisao/la:eo ima:forza je napisao/la:imal go da se vidi gdje ??
http :// www . betscout . com / highlights
samo sve sastavi pa kopiraj
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Yebiga, treba se dokazat da bi publika znala tako dugo, a strano ime izgovorit. Zato je citav Minhen znao izgovorit Salihamidzic perfektno.szlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Mislim jedino da su Mandzukica malo preskupo platili (negdje pri 9-10 milliona). Nisam ga gledao prije, ali ako se ne varam, covjek u Wolfsburgu ne igra bas svoju prirodnu poziciju. Zato se dosta bori, naprijed i pozadi, za razliku od pojedinih nije sebican i cak u jakoj poziciji za sut dodaje Dzeki ili drugima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo malo bolji video Dzekinog pogodka 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
prvavo dobar gol hehehehehe mogo ga je kurcom dat
sta ono onaj crni golman uradi ... vidi ide dzeko pa se prepade pade ko pokosen 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Principatus
- Kontakt:
Dzeko je najavio, da ce kao kapiten Wolfsburga popricati sa Diegom.
"Tri utakmice, tri zuta kartona. To ne ide tako", kaze Dzeko.
"Tri utakmice, tri zuta kartona. To ne ide tako", kaze Dzeko.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
"Ne mogu sakriti činjenicu da mi je žao što nisam došao u Juventus. Do samog kraja prijelaznog roka sam vjerovao da će Wolfsburg i Juve pronaći dogovor, a posebno nakon što su otvoreni pregovori sa Diegom. Nažalost, stvari se nisu razvile na način kakav sam priželjkivao", prenosi Tuttosport izjavu našeg napadača.
nije Dzeko htio u Juve, kakvi, Juve je nizerazredni klub
a sad place 
nije Dzeko htio u Juve, kakvi, Juve je nizerazredni klub
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Principatus
- Kontakt:
Ah nema veze, zato ostaje u buduce boljoj ligi, i to je nesto vrijedno.

Kakvih je sve laznih i nepostojecih izjava Dzeke napisao Tuttosport i sad bi trebali u ovu glupost povjerovatItalia je napisao/la:"Ne mogu sakriti činjenicu da mi je žao što nisam došao u Juventus. Do samog kraja prijelaznog roka sam vjerovao da će Wolfsburg i Juve pronaći dogovor, a posebno nakon što su otvoreni pregovori sa Diegom. Nažalost, stvari se nisu razvile na način kakav sam priželjkivao", prenosi Tuttosport izjavu našeg napadača.
nije Dzeko htio u Juve, kakvi, Juve je nizerazredni kluba sad place