PREMIJER LIGA BIH - 14. KOLO:
Derventa - Maglaj 1
Goražde - Zrinjski x
Bosna (S) - Vogošća 2
Sloga - Slavija 1
Konjuh - Kakanj 1
Bosna (V) - Izviđač 2
Padas druze u Gorazdu i Visokom

PREMIJER LIGA BIH - 14. KOLO:
Derventa - Maglaj 1
Goražde - Zrinjski x
Bosna (S) - Vogošća 2
Sloga - Slavija 1
Konjuh - Kakanj 1
Bosna (V) - Izviđač 2

Nemoj ti prognoziratino rules je napisao/la: Padas druze u Gorazdu i Visokom

Je li igrao buntic?Rule_hz je napisao/la:Može li se neko osvrnuti na tekmu u Visokom, ukratko da napiše....
Ako je bilo suđenje kao protiv RK VPH, onda ne bi ni Barca dobila tamo.... Volio bi da neko objavi snimak utakmice da se pogleda...ham19 je napisao/la:Je li igrao buntic?Rule_hz je napisao/la:Može li se neko osvrnuti na tekmu u Visokom, ukratko da napiše....

zaboravljenono rules je napisao/la:E jbga niste jos zaboravili sto sam se obrukao na pocetku sezone

Rule_hz je napisao/la: Volio bi da neko objavi snimak utakmice da se pogleda...
 youtube kanal RK Bosna Visoko.
  youtube kanal RK Bosna Visoko.malo sam se vratio na ove najave znači Konjuh ima neuspješnu sezonu?terra je napisao/la:Konjuh je jedina ekipa koja je ostala 100% na okupu i doveli par pojačanja. Za njih će ove sezone sve osim titule biti neuspjehZrinja92 je napisao/la:Ovaj vikend počinje liga kakve su prognoze nakon prijateljskih utakmica?
Ja sam trenutno dosta manji optimist što se Zrinje tiče nego prije, vidim da puno osciliraju.
Tko je najstandardniji bio u pripremnom razdoblju?
Prošlo je dosta vremena pa da vidimo gdje smo sada.no rules je napisao/la:Borac i Izvidjac ce se boriti za prvaka , Vogosca ce biti blizu , ali nece moci sa njima do kraja , Konjuh ce biti pri vrhu , ali ne vjerujem da mogu vise od 4-og mjesta , Visoko , Derventa i Zrinjski sredina , ostali borba za opstanak...
Jaki su ovi.po'marke je napisao/la:RK Sloga - RK Izviđač 23:31

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.