AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Aj sto se raja usrala. Pa sta vam je ne cita on ovo dzaba vrijedjate. Ma dobro nece on bas svakom po 2 komada zabijat. Nekom ce i po 1.
A_d_0 je napisao/la:Aj sto se raja usrala. Pa sta vam je ne cita on ovo dzaba vrijedjate. Ma dobro nece on bas svakom po 2 komada zabijat. Nekom ce i po 1.
Cuj ufuraju. Ne vidim nijedan drugi razlog sem straha da dolazite ovdje i pisete kretenske komentare.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
bez da gledam na kojoj temi piše(u) i za koga navija(ju) 99% sam siguran da ovi što sad pljuju po ibri su navijači intera ili barse, svršavali na njega godinama i sad odjednom cigan, seljak primitivac, a do juče bio bog, mađioničar, car, šah, king, najbolji, najveći i sl.
jbg puno se toga promjenilo izgleda u ovih par dana
jbg puno se toga promjenilo izgleda u ovih par dana
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 17 sep 2010, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
evo usro sam seA_d_0 je napisao/la:Cuj ufuraju. Ne vidim nijedan drugi razlog sem straha da dolazite ovdje i pisete kretenske komentare.
Vjerujem ti. Poslike Nou Campa i golcine za pobjedu i ja bih se prepao na samu pomisao da ce mi doci u goste jedna igracina poput ove.Brnjoo je napisao/la:evo usro sam seA_d_0 je napisao/la:Cuj ufuraju. Ne vidim nijedan drugi razlog sem straha da dolazite ovdje i pisete kretenske komentare.
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
haha vidi koje doso ha jeli to ti dosadno na interovom forumu amele ha?amell je napisao/la:ibr ibra,dok si valjao kod nas si bio,sada kad si ostario i bilan ti je mio...AC_Milan4ever je napisao/la:bravoo IBRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma jasta nego dosadno,ipak mi nenamo "atomski napad" "fantasticnu cetvorku" kao vi pa da imamo o cemu pisati i nadat se boljim danimaAC_Milan4ever je napisao/la:haha vidi koje doso ha jeli to ti dosadno na interovom forumu amele ha?amell je napisao/la:ibr ibra,dok si valjao kod nas si bio,sada kad si ostario i bilan ti je mio...AC_Milan4ever je napisao/la:bravoo IBRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Veceras protiv Catanie. Nece biti jednostavno. Bice tesko probiti granitnu odbranu. U tim se vraca Silva. Moguci sastav:
------------Abbiati------------------
Zambrotta---Nesta---Silva---Antonini
-----------------Pirlo---------------------
-----------Seedorf---------Boateng-------
Robinho----------------------------Madzionicar
----------------Ibrahimovic--------------
U timu nece biti povrijedjenih Pata i Ambrossinija.
- tony-mortale
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:Veceras protiv Catanie. Nece biti jednostavno. Bice tesko probiti granitnu odbranu. U tim se vraca Silva. Moguci sastav:
to je jedna opcija, al čitam da alegri razmišlja o pipu u prvoj ekipi jer robinjo još nije 100% spreman,a on bi trebao ući u drugom, druga opcija boateng umjesto robinja
inače potvrđen interes milana za štutgartovog beka trascha, navodno švabe traže oko 6 m eura
Novine pisu da je realno za ocekivati i formaciju 4-3-1-2 sa Inzaghijem i Ibrahimovicem u spicu a Ronaldinhom iza njih. Sredina bi bila Boateng-Seedorf-Pirlo. Mozda ni ovo nije lose.
- tony-mortale
- Kontakt:
službeni sastav, ipak nema robinja, superpipo od prve minute a do koje će izdržati vidjećemo
MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi, Ibrahimovic.
CATANIA: Andujar; Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni; Mascara, Izco, Biagianti, Ricchiuti; Lopez.
neznam zašto boneri daje prednost ispred zambrote, a KPB očekivano od prve minute, rino klupa, u cataniji lopez i mascara jako opasni, imaće barem 1 ili dvije čiste prilike i to vjerovatno iz neke akcije po boku
MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi, Ibrahimovic.
CATANIA: Andujar; Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni; Mascara, Izco, Biagianti, Ricchiuti; Lopez.
neznam zašto boneri daje prednost ispred zambrote, a KPB očekivano od prve minute, rino klupa, u cataniji lopez i mascara jako opasni, imaće barem 1 ili dvije čiste prilike i to vjerovatno iz neke akcije po boku
ACM 0:1 Ciro Capuano :SS omFg !!!

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
evo ga 1:1 Inzaghi !!! Asistencija Ronaldinha !!

- tony-mortale
- Kontakt:
kakvo poluvrijeme da ne povjeruješ, prvo pipo na asistenciju ibre sam na 5 m i prebaci cijeli gol, pa ono bi i saša matić pogodio, onda capuanu sjedne lopta na volej na preko 35 m i frajer da golčinu kakvu nije nikad u životu a teško i da će ikad, poslije još par finih šansi catanije, naročito jedna 3 na 1 (ovo sam predvidio u ranijim postovima), i pred sam kraj opet pipa pronalazi samog ovaj put dinjo i 1-1.
ista stara priča u napadu to i liči na nešto, al odbrana slaba skroz, nikakva
ista stara priča u napadu to i liči na nešto, al odbrana slaba skroz, nikakva
Pipo koji je rodjen u offsidu zabijaa

- Spirit of Shankly
- Kontakt:
Losa igra, bez ideje a prostor između veze i obrane katastrofa. Real ce nas naguzit 
- Thunderstruck
- Kontakt:
Catania je prvo poluvrijeme odigrala izuzetno hrabro, da su zabili jos jedan ko zna sta bi bilo.
Ovako Milan sa lucidnim Ibrom, superraspolozenim 'Dinhom i rutinerom Pippom ima velike sanse za preokret nakon onog gola u samom finisu prvog dijela.
Ovako Milan sa lucidnim Ibrom, superraspolozenim 'Dinhom i rutinerom Pippom ima velike sanse za preokret nakon onog gola u samom finisu prvog dijela.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
**** majku ko da nam je neko sihire bacio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.