Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Space Jam, kako sada stvari stoje, izgubit će od Topnika i zatvorit si vrata PO-a, a ukoliko Ridersi dobiju Pop84 Team (naravno, da i ti dobiješ svoj matchup), vas trojica ćete biti izjednačeni po učinku (9-11). U tom slučaju, ako sam dobro vidio u opcijama naše lige, gledat će se međusobni omjer.idma75 je napisao/la:Kakav je rasplet za posljednji voz za playoff? Može li neko raztabirit situaciju između The Ridersa, Space Jam i mene?
U defaultnim postavkama se gleda ko je bio uspješniji u zadnjem kolu, pa ako je tu isti uspjeh (pobjeda, neriješeno, poraz), onda se gleda pretposljednje kolo itd.Monolog je napisao/la:Space Jam, kako sada stvari stoje, izgubit će od Topnika i zatvorit si vrata PO-a, a ukoliko Ridersi dobiju Pop84 Team (naravno, da i ti dobiješ svoj matchup), vas trojica ćete biti izjednačeni po učinku (9-11). U tom slučaju, ako sam dobro vidio u opcijama naše lige, gledat će se međusobni omjer.idma75 je napisao/la:Kakav je rasplet za posljednji voz za playoff? Može li neko raztabirit situaciju između The Ridersa, Space Jam i mene?
Koja je to glupost...jose je napisao/la:U defaultnim postavkama se gleda ko je bio uspješniji u zadnjem kolu, pa ako je tu isti uspjeh (pobjeda, neriješeno, poraz), onda se gleda pretposljednje kolo itd.Monolog je napisao/la:Space Jam, kako sada stvari stoje, izgubit će od Topnika i zatvorit si vrata PO-a, a ukoliko Ridersi dobiju Pop84 Team (naravno, da i ti dobiješ svoj matchup), vas trojica ćete biti izjednačeni po učinku (9-11). U tom slučaju, ako sam dobro vidio u opcijama naše lige, gledat će se međusobni omjer.idma75 je napisao/la:Kakav je rasplet za posljednji voz za playoff? Može li neko raztabirit situaciju između The Ridersa, Space Jam i mene?
Zatisje pred buruRule_hz je napisao/la:Sta ovo bigdje nikog na temi?
Ima manje tekmiSiamoNoi je napisao/la:Šta ti pale šanse,sa onakvim rosterom da spojimo dva najjača iz druge lige nitko ti nista ne bi mogao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.