FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 11 mar 2018, 23:41

Slavko Petrović!

Vjerovatno najbolji trener za defanzivnu postavku u premijer ligi, ako vidi da ne moze pobjediti onda nece ni da izgubi.

U zadnjih 5 utakmica njegov tim je primio samo 2 gola (uključujući eurogol igrača Borca, vjerovatno onakav gol neće postići više nikad u karijeri, a i prvi gol Zelje je frljoka neviđena).

Fenomenalan rezultat Slavka Petrovića kada se uzme u obzir da mu cijelo vrijeme fali glavni stoper Mehmedagic, a drugi stoper ekipe je rovit igrao samo jednu utakmicu protiv Borca.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 mar 2018, 23:47

Samo druze bez golova se ne pobjeđuje. Čekamo da vidimo i nesto u fazi napada konačno. Golove dajemo iz prekida samo, sto je zabrinjavajuće.

Protiv viteza od početka Mijic i Osmanagic. Grahovac klupa. Od pocetka Husic i Bekic u timu.
Ne znam ima li kakvih suspenzija za vitez ako nema onda moramo izvesti ofanzivniju ekipu.
..............Muminovic....
Terzic...Ignjatovic....Ivetic.....Lazevski
.....................Rustemovic
Todorovic....Mijic.........Osmanagic...Husic
..........................Bekic
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 mar 2018, 00:30

sviunapad1010 je napisao/la:Oni sto me napadose neki dan na opštim smogovaca neka malo citaju sta braca mutevelije pišu. I prije a i danas veceras. E moji delegati kakva braca i qurac, malo čitajte sta pisu drugi pa onda napadajte. Treba ugasit makar jedan nacionalisticki klub.
Šta se ima zamjeriti nekome kad je kriza i slamka spasa svako gleda sebe pa tako i Čelik. Nema tu zamjeranja nikakvog barem meni. Mi samo trebamo pobjeđivati i Vitez i Čelik i nakon toga Mladost u Kaknju ništa ne trebamo kalkulirati hoće li Gosk dobiti Čelika ili obratno.
I na Vitez koji je već ispao i na Čelik koji ima najmanje šanse treba maximalno ofanzivno ići i jako.
Nakon ta dva kola će sve biti puno puno jasnije.
Zadnja dva kola neće odlučivati sigurno.
Turci da su htjeli pare kesirat doveli bi jače igrače.
Možda izlevate Fuddu načelnika za nešto para ali opet teško. Njemu ide na ruku ispadanje a nije kriv.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2018, 10:17

Normalno je da ljudi prave kalkulacije ali oni su daleko od iole ozbiljne ekipe pogotovo sa ovim novim trenerom....ono nije vidjelo trenera, obicni lafozan....Sloboda sa Petrovicem je sasvim druga ekipa u odnosu na jesen i siguran sam najkvalitetnija i najspremnija ekipa u LZO, treba biti objektivan i reci da na onakvom terenu u Gabeli ni Barsa ne bi mogla sastaviti akciju, ybt. lopta odskace cik-cak, ondje je samo neka frljoka mogla uci....
🔴⚫️

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 12 mar 2018, 10:22

Skver je napisao/la:Normalno je da ljudi prave kalkulacije ali oni su daleko od iole ozbiljne ekipe pogotovo sa ovim novim trenerom....ono nije vidjelo trenera, obicni lafozan....Sloboda sa Petrovicem je sasvim druga ekipa u odnosu na jesen i siguran sam najkvalitetnija i najspremnija ekipa u LZO, treba biti objektivan i reci da na onakvom terenu u Gabeli ni Barsa ne bi mogla sastaviti akciju, ybt. lopta odskace cik-cak, ondje je samo neka frljoka mogla uci....
Kako Gosk moze a mi ne ....
Ubili nas ljudi u drugom poluvremenu jedva smo "zivu glavu"izvukli.
Eto navikli smo na travu bernabea pa nam ono smeta. Mrtvi Celik im uvali dva komada......
K.urac od ovce smo mi ....cuj naj ovo naj ono.ozbiljna ekipa.....Nemozes Borca kuci dobiti Gosk ubije brasno u tebi .....Sta je vama bolan.....
FK Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2018, 10:38

Saltsity je napisao/la: Kako Gosk moze a mi ne ....
Ubili nas ljudi u drugom poluvremenu jedva smo "zivu glavu"izvukli.
Eto navikli smo na travu bernabea pa nam ono smeta. Mrtvi Celik im uvali dva komada......
K.urac od ovce smo mi ....cuj naj ovo naj ono.ozbiljna ekipa.....Nemozes Borca kuci dobiti Gosk ubije brasno u tebi .....Sta je vama bolan.....
De ba ko nas je ubio....Sarajevo, Zeljo, GOSK? Niko od tih ekipa nije sastavio ozbiljnu akciju protiv Celine ekipe, u svim utakmicama smo bili bolji kad se sve sabere, pa bolan lopta pogodi stativu protiv GOSK-a, i oni su je vidjeli vec u golu....a garantujem ti da taj GOSK nije ni malo losija ekipa ni od Zelje (nije mi nikako jasno kako su prvi, qurac od ekipe), ni Sarajeva koji igraju na ho-ruk sistem......
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2018, 10:47

Skver je napisao/la:Normalno je da ljudi prave kalkulacije ali oni su daleko od iole ozbiljne ekipe pogotovo sa ovim novim trenerom....ono nije vidjelo trenera, obicni lafozan....Sloboda sa Petrovicem je sasvim druga ekipa u odnosu na jesen i siguran sam najkvalitetnija i najspremnija ekipa u LZO, treba biti objektivan i reci da na onakvom terenu u Gabeli ni Barsa ne bi mogla sastaviti akciju, ybt. lopta odskace cik-cak, ondje je samo neka frljoka mogla uci....
U tome i jeste problem sto su svi tereni onakvi osim Bilinog...fol je sto bod nije dovoljan....mora se pobjedjivati.... oranica te ceka u vitezu gdje MORAS pobijediti...plus ce vitez biti premiran
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 12 mar 2018, 10:53

Bio u Gabeli i ne mogu se oteti utisku da smo jednostavno mogli, a kao da nismo smjeli vise. Slavkina pravila.

Prvo moram pohvaliti gostoprimstvo domaćina, za čistu 10! Nisam nikad ranije dole bio, mislio sam da ima barem nešto, međutim, iako je to selo u pravom smislu te riječi iskreno bih volio da ostanu u ligi prije nego Čelik, pusti pricu braca ovo ono, i oni bi jedva docekali da mi ispadnemo, tako da mi ih ne bi bilo zao ni malo. Nek idu dole, zasluzili su odavno.

Psovanja sa tribina jeste bilo kao sto ima na svakom stadionu, ali bez i jedne nacionalisticke uvrede...Par internih sala kad komentator njihov proziva Mulahusejnovica, Hasanhodzica, Hasanovica i ostale...pa neko s tribine reče : "Još nam dva muslimana fale da Džihad u Gabeli naprave", na što smo se svi smijali :D :D

Ignjatovica su oni stariji koji dominiraju na tribinama u Gabeli zbog grubih startova zvali Hatunićem, a Markovica uporedjivali sa Rizom Meskovicem :mrgreen: :mrgreen: Nekoliko metuzalema bukvalno skinuli zvonca sa krava i citavu utakmicu zvonjavom iritirali oko 700 ljudi sto je bilo na tribinama...Najteze provokacije koje su recimo uputili Todorovicu su: "sedmica lukava lijo" :D I to ponavljali bar jedno 10 puta..Uglavnom, posteno sam se ismijao, baš su simpatična sredina od gazde Luje pa do svih ostalih i bit će mi drago da ostanu..

Što se tiče naše igre, nekako bezlično, osim one stative kad se lopta šetala po gol liniji, realno, ništa konkretnije nismo napravili...Nekoliko puta u napadu smo imali šansu ozbiljniju priliku napraviti ali prvo Husić, a onda i Todorović su jednostavno imali potez viška...

Napad kao da nije ni postojao, ako neki klubovi igraju sa lažnom devetkom, onda je Slavko jučer otkrio taktiku "lažno krilo" jer se Husić više izvlačio na krilo nego što je bio u vrhu napada, tako da smo skoro cijelu utakmicu bili bez pravog špica...

Mladi golman Marković korektno odradio svoj posao, veoma siguran bio i mislim da bi mogao biti važan igrač u budućnosti za nas, imao jedan kiks kad mu se lopta odbila i oni dali gol, ali evidendan je bio faul nad njim ali i ofsajd.

Ivetić - odigrao na iskustvo, iako nije njegova pozicija, nekoliko puta ih je na iskustvo navukao na faul, prekinuo akciju i solidno odigrao na stoperu.

Ignjatović - čovjek je na proljeće jednostavno drugi igrač. U odbrani je ispao par puta ali nisu to bile kardinalne greške kao jesenas, nekoliko puta dugim pasovima sa stopera fino našao Husića. Uglavnom, prolazna ocjena.

Lazevski - momak je jednostavno limitiran. Borio se ali i prečesto ispadao, sudario se sa Ignjatovićem pa su obojica pali na zemlju. Igra do centra, kad predje centar, bolje da ga ne predje. Uglavnom, prolazna ocjena za igru u defanzivi gdje se bas borio, ali naprijed jednostavno nista.

Terzić - Njegova do sad najslabija utakmica u Slobodi, nije previse puhalo s njegove strane ali nista konkretno nije ni napravio.

Grahovac - bezlican.

Rustemović - odradio svoj posao na sredini skoro bez greške, prema Slavkinom receptu, cvrsto, jako u duelima i loptu prvom do sebe.

Dino Hodzic - u prvom poluvremenu jedan od nasih boljih igraca, konkretniji je od Smajica, zna mali lopte i trebalo bi ga vise forsirati. U trenutku kad je Slavko zamjenio pozicije njemu i Todorovicu, tu se i izgubio.

Todorovic - Velik promet, mala zarada. Trcao, borio se, presao sa desnog na lijevo krilo, bilo ga svugdje po terenu, mogao napraviti dobru sansu u drugom dijelu ali previse razmisljao.

Mijic - jucer nasa najslabija karika. Tek u 70. minuti sam skonto da je na terenu, nije napravio bas nista.

Husic - Kad se vrati Amer Bekic, on jednostavno MORA umjesto Smajica na krilo. Jednom ih je dobro povaljao sve, ima dug korak, zna povuci loptu ali jucer jednostavno nije mogao nista napraviti, ubacivao se nekako s krila, u spicu nije napravio nista, nit se nesto pretjerano borio sa njihovim stoperima.

Uglavnom, bod je i vise nego dobar obzirom na dešavanja na terenu i činjenicu da su imali zrelije prilike od nas i da smo nastupili bez Bekića, Škahe (ušao dvije minute), Mehmedagica, Weitzera, Thomasa, Smajića. Bilo je momenata kad su oni malo pali, ali ni mi tada nismo barem ni pokusali prema naprijed napraviti nešto.

I veliku smo grešku napravili što nismo Mulahusejnovića doveli, a čuo sam da smo imali priliku u ovom prelaznom roku. Treba nekad pustiti te sujete, da li je zbog Ade ili nije, ne znam...ali mali je zvijer od igraca. U jednom momentu trojicu nasih je nanizao majstorski i opalio je sa 16 metara, ali srecom po nas nije bio gol, mada je bilo blizu i jos jednom je glavom tik iznad gola sutirao. Uglavnom, mislim da je prejak igrac i da ce vec sljedece sezone biti najbolji napadac u Premijer ligi, ma gdje igrao.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2018, 10:59

Bice tereni uslovniji za igru za dolaskom ljepseg vremena, ovo igranje na ovim terenima nije normalno a ni regularno, pa bolji su tereni bili prije 30 godina....nema sanse da mozemo ispasti sa Celom i ovom ekipom, mozda sa trenerima ala Vojvodic, Ibrakovic, Glavas.....sa Samparsom :nene:.....Celik je sam sebe ukopao dovodjenjem ovog trenera.
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 mar 2018, 11:02

problem sa Mulahusejnovicima, Poturalicima, Bekricima I Viscama (kad su bili djeca) itd itd je taj sto: "mi u omladinskom pogonu imamo boljih od tih seljaka , a imam i ja jednog svog koji je za klasu bolji, ako cemo vec takve poluigrace dovoditi " . I onda kad ti zabiju 2-3 gola ili kad se vidi da znaju povlaci se prica mogli smo mi dovesti.

djeca iz TK i okoline se sistemski odbijaju od Slobode. Dje ce igrac iz Gracanice od 18 godina jos Husarin u Slobodu. Tek sad se malo stvari popravljaju pa makar na probe dolaze pa smo uzeli Hrvanovica, golmana Markovica. Upratili smo dosta igraca iz TK, Azmir nam je uzeo Poturalica namjerno,jer realno nasi su mu davali sasvim pristojnu cifur i ne vrijedi para koje mu je Azmir dao ali eto. A mislim da bi nam i taj Poturalic pomogao sad. i sebi bi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 mar 2018, 11:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:problem sa Mulahusejnovicima, Poturalicima, Bekricima I Viscama (kad su bili djeca) itd itd je taj sto: "mi u omladinskom pogonu imamo boljih od tih seljaka , a imam i ja jednog svog koji je za klasu bolji, ako cemo vec takve poluigrace dovoditi " . I onda kad ti zabiju 2-3 gola ili kad se vidi da znaju povlaci se prica mogli smo mi dovesti.

djeca iz TK i okoline se sistemski odbijaju od Slobode. Dje ce igrac iz Gracanice od 18 godina jos Husarin u Slobodu. Tek sad se malo stvari popravljaju pa makar na probe dolaze pa smo uzeli Hrvanovica, golmana Markovica. Upratili smo dosta igraca iz TK, Azmir nam je uzeo Poturalica namjerno,jer realno nasi su mu davali sasvim pristojnu cifur i ne vrijedi para koje mu je Azmir dao ali eto. A mislim da bi nam i taj Poturalic pomogao sad. i sebi bi.
Kako smo samo Serbecica fulali radi onog ****.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2018, 11:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:problem sa Mulahusejnovicima, Poturalicima, Bekricima I Viscama (kad su bili djeca) itd itd je taj sto: "mi u omladinskom pogonu imamo boljih od tih seljaka , a imam i ja jednog svog koji je za klasu bolji, ako cemo vec takve poluigrace dovoditi " . I onda kad ti zabiju 2-3 gola ili kad se vidi da znaju povlaci se prica mogli smo mi dovesti.

Sistemski nas yebu kolabracionisti na celu sa Sokom i ekipom iz OP Sloboda 1919 koji rade sa raznim menadzerima.....pa Gabela ti je organizovaniji klub od Slobode, bar nemaju domace izdajnike i predcjednika lafinasa i kokuza....
🔴⚫️

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 12 mar 2018, 13:05

defour je napisao/la:
Bio u Gabeli i ne mogu se oteti utisku da smo jednostavno mogli, a kao da nismo smjeli vise. Slavkina pravila.

Prvo moram pohvaliti gostoprimstvo domaćina, za čistu 10! Nisam nikad ranije dole bio, mislio sam da ima barem nešto, međutim, iako je to selo u pravom smislu te riječi iskreno bih volio da ostanu u ligi prije nego Čelik, pusti pricu braca ovo ono, i oni bi jedva docekali da mi ispadnemo, tako da mi ih ne bi bilo zao ni malo. Nek idu dole, zasluzili su odavno.

Psovanja sa tribina jeste bilo kao sto ima na svakom stadionu, ali bez i jedne nacionalisticke uvrede...Par internih sala kad komentator njihov proziva Mulahusejnovica, Hasanhodzica, Hasanovica i ostale...pa neko s tribine reče : "Još nam dva muslimana fale da Džihad u Gabeli naprave", na što smo se svi smijali :D :D

Ignjatovica su oni stariji koji dominiraju na tribinama u Gabeli zbog grubih startova zvali Hatunićem, a Markovica uporedjivali sa Rizom Meskovicem :mrgreen: :mrgreen: Nekoliko metuzalema bukvalno skinuli zvonca sa krava i citavu utakmicu zvonjavom iritirali oko 700 ljudi sto je bilo na tribinama...Najteze provokacije koje su recimo uputili Todorovicu su: "sedmica lukava lijo" :D I to ponavljali bar jedno 10 puta..Uglavnom, posteno sam se ismijao, baš su simpatična sredina od gazde Luje pa do svih ostalih i bit će mi drago da ostanu..

Što se tiče naše igre, nekako bezlično, osim one stative kad se lopta šetala po gol liniji, realno, ništa konkretnije nismo napravili...Nekoliko puta u napadu smo imali šansu ozbiljniju priliku napraviti ali prvo Husić, a onda i Todorović su jednostavno imali potez viška...

Napad kao da nije ni postojao, ako neki klubovi igraju sa lažnom devetkom, onda je Slavko jučer otkrio taktiku "lažno krilo" jer se Husić više izvlačio na krilo nego što je bio u vrhu napada, tako da smo skoro cijelu utakmicu bili bez pravog špica...

Mladi golman Marković korektno odradio svoj posao, veoma siguran bio i mislim da bi mogao biti važan igrač u budućnosti za nas, imao jedan kiks kad mu se lopta odbila i oni dali gol, ali evidendan je bio faul nad njim ali i ofsajd.

Ivetić - odigrao na iskustvo, iako nije njegova pozicija, nekoliko puta ih je na iskustvo navukao na faul, prekinuo akciju i solidno odigrao na stoperu.

Ignjatović - čovjek je na proljeće jednostavno drugi igrač. U odbrani je ispao par puta ali nisu to bile kardinalne greške kao jesenas, nekoliko puta dugim pasovima sa stopera fino našao Husića. Uglavnom, prolazna ocjena.

Lazevski - momak je jednostavno limitiran. Borio se ali i prečesto ispadao, sudario se sa Ignjatovićem pa su obojica pali na zemlju. Igra do centra, kad predje centar, bolje da ga ne predje. Uglavnom, prolazna ocjena za igru u defanzivi gdje se bas borio, ali naprijed jednostavno nista.

Terzić - Njegova do sad najslabija utakmica u Slobodi, nije previse puhalo s njegove strane ali nista konkretno nije ni napravio.

Grahovac - bezlican.

Rustemović - odradio svoj posao na sredini skoro bez greške, prema Slavkinom receptu, cvrsto, jako u duelima i loptu prvom do sebe.

Dino Hodzic - u prvom poluvremenu jedan od nasih boljih igraca, konkretniji je od Smajica, zna mali lopte i trebalo bi ga vise forsirati. U trenutku kad je Slavko zamjenio pozicije njemu i Todorovicu, tu se i izgubio.

Todorovic - Velik promet, mala zarada. Trcao, borio se, presao sa desnog na lijevo krilo, bilo ga svugdje po terenu, mogao napraviti dobru sansu u drugom dijelu ali previse razmisljao.

Mijic - jucer nasa najslabija karika. Tek u 70. minuti sam skonto da je na terenu, nije napravio bas nista.

Husic - Kad se vrati Amer Bekic, on jednostavno MORA umjesto Smajica na krilo. Jednom ih je dobro povaljao sve, ima dug korak, zna povuci loptu ali jucer jednostavno nije mogao nista napraviti, ubacivao se nekako s krila, u spicu nije napravio nista, nit se nesto pretjerano borio sa njihovim stoperima.

Uglavnom, bod je i vise nego dobar obzirom na dešavanja na terenu i činjenicu da su imali zrelije prilike od nas i da smo nastupili bez Bekića, Škahe (ušao dvije minute), Mehmedagica, Weitzera, Thomasa, Smajića. Bilo je momenata kad su oni malo pali, ali ni mi tada nismo barem ni pokusali prema naprijed napraviti nešto.
I veliku smo grešku napravili što nismo Mulahusejnovića doveli, a čuo sam da smo imali priliku u ovom prelaznom roku. Treba nekad pustiti te sujete, da li je zbog Ade ili nije, ne znam...ali mali je zvijer od igraca. U jednom momentu trojicu nasih je nanizao majstorski i opalio je sa 16 metara, ali srecom po nas nije bio gol, mada je bilo blizu i jos jednom je glavom tik iznad gola sutirao. Uglavnom, mislim da je prejak igrac i da ce vec sljedece sezone biti najbolji napadac u Premijer ligi, ma gdje igrao.
Pisali smo mi ovdje i o Poturaliću i o Mulahusejnoviću, a i o još nekim igračima ali naši to godinama ne čuju niti vide ybg.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2018, 13:12

Naravno da je Hazmir kriv, jel ga sramota uzimat igrače opet a i mi ih htjeli..ccc..
Mora da je on izrovio teren u Gabeli lično pa zato nismo mogli razviti igru.

A i ovaj Liverpool sere, gdje Salaha dovedoše a i nama treba krilo, dobro bi nam došao...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2018, 13:23

Da nije bila stativa na Grbavici, stativa u Gabeli jucer i onaj eurogol Borca sad bi imali 5 bodova vise al sta tu je, nekad i srece treba imati, jaka smo ekipa i dobro je to Slavko pripremio fizicki...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 12 mar 2018, 13:42

fukara87 je napisao/la:Da nije bila stativa na Grbavici, stativa u Gabeli jucer i onaj eurogol Borca sad bi imali 5 bodova vise al sta tu je, nekad i srece treba imati, jaka smo ekipa i dobro je to Slavko pripremio fizicki...
Da je babi k bila bi djed.20 god uvjek mi tako da je ovo da je ono
FK Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2018, 13:45

:lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 mar 2018, 14:43

pa dobro je momak rekao, Slobodu je pratila nesreca u ovih pet kola i to je cinjenicno stanje

protiv Bojca smo pogodili stativu i 2x je lopta ciscena sa gol linije, protiv Selje smo pogodili stativu i takodjer jedno ciscenje sa gol linije, protiv Sarajeva odlicna odbrana Pavlovica nakon suta Bekica, protiv GOSK-a stativa, Seljo nam je zabio gol bukvalno iz nicega, jedan traljav sut i skrenuta lopta od strane naseg igraca, Bojac nam je zabio eurogol, trenutno nas sreca nece... bilo je i par situacija koje nemaju veze sa nesrecom, vec sa losom reakcijom nasih igraca, npr Bekic protiv Mladosti kada je uprskao odlicnu sansu, Terzic protiv Mladosti, Terzic protiv Selje, Hodzic protiv Sarajeva... dakle, prilike za gol stvaramo, u vecoj mjeri smo kurate srece, u manjoj mi zajebemo

odbrana nam je mnogo bolja u ovih pet kola, dva primljena gola, kao sto rekoh, jedan traljav gol i jedan eurogol jbg... kada krenemo zabijat golove, osvajat ce se i vise bodova... opstanak sigurno nece doci u pitanje, a u Kup-u sa igrom protiv Selje i Sarajeva sigurno mozemo do titule

kakvu god matematicku racunicu da napravite, Celik ne moze stici Slobodu, u teoriji moze, naravno, u praksi, ne! niti ce Sloboda, niti Celik, izdominirat LZO, al tih 8 bodova je kapitalna prednost...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 mar 2018, 18:24

I s Vitezom ce bit nezgodno. Svako se na proljece namucio s njima, ali ih i dobio. Osim Radnika. Ali mi to moramo dobit. Valjda konacno procepimo. Jucer vidljivo igrali na bod. Ocito celo ide sad da u gostima samo ne gubi protiv ovih konkurenata, a da ih sve redom uzimamo kuci. Sto je i realno
Niko, niko, samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 12 mar 2018, 19:17

katarakta je napisao/la:I s Vitezom ce bit nezgodno. Svako se na proljece namucio s njima, ali ih i dobio. Osim Radnika. Ali mi to moramo dobit. Valjda konacno procepimo. Jucer vidljivo igrali na bod. Ocito celo ide sad da u gostima samo ne gubi protiv ovih konkurenata, a da ih sve redom uzimamo kuci. Sto je i realno
Ne znam kakva vam je to logika. Ako mislis da si jači pobjedi u gostima. Zasto je realno da cemo dobiti sve kući. Zasto Borca nismo dobili. Cuj ide se na bod u Gabelu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.