Sta imama argumentirat?ThrillerHz je napisao/la:Niko ga nije tjerao da nas preuzme, znao je kakve “baletane” dobija u ruke. Niko mu nije kriv sto baletanima nije skinuo baletanke i obukao kopacke. Niko mu nije kriv sto losu postavu izvodi na teren. Trazio je pojacanja i dobio je koja je trazio, uprava je svoj dio tu odradila, ukoliko nije, zasto onda nigdje nije izasao i javno rekao? Da, kriv je sam sto s tribina gleda, niko ga nije tjerao da dobije suspenziju. Za lose igre ekipe na terenu, iskljucivo je kriv trener, nazalost to je posao gdje osvojis titulu, pa uvezes 5 poraza i dobit ces otkaz, jednostavno emocije se tu ne mijesaju. Svima nam je drag Husref, al za ovaj proljetni dio sezone je sam kriv.Laznjak je napisao/la:Husref Musemić, jedan je od nas!
Kriv je trener kojem su ostavljeni baletani, a uprava ne dovodi adekvatna pojacanja. I kriv je sto sa tribina gleda Sarajevo. Bravo navijaci. Pa vi bi Fergusona ispljuvali. Vi znate ko je kriv. cccccc
Argumentuj suprotno, hvala.
1000 zasto 1000 zato.
Lik doso i izvadio te iz govana?
Ekipa u qrcu totalnom bila. Ovo sad je ludilo koje vlada medju igracima. Ko nas je kleo nije vrijeme gubio. Ja sam da nas vodi Hus 2 sezone, 3 mora uzeti ligu. Ako ne uzme zahvalit se i nikad ga vise i ne pomislit dovest. Evo mjenjali smo trenera i trenera i nista.
Nisu oni krivi sto hebib fuli prazan gol, sto saric izmislja neki novi fudbal, sto nemamo bekove, sto nam se povrijedise igraci... Igraci su cave teske, opet kazem Husu podrska samo takva. Jedini vrijedan pomena u ekipi. Uspio je u par navrata napraviti pitu od govana, pa nas i ubjediti da imamo najjacu ekipu u ligi. Sad se pokazuje sa kakavim on bolidima pokusava nesto. Kakve njegove krivice? Pa ne promasuje on sanse i ne dijeli pasove po terenu.