FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim Bogicevic standardno napravio 2-3 greske, kao i uvijek, nista novo tu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nek' bude da su forumaši zaslužni za toVirtu4l je napisao/la:Itekako se promijenilo od kako mi trubimo na forumu, od omladinskog pogona pa dalje do prvog tima, i trubiće se ponovo čim se opuste. Sad za sad je sve ok.Raonffa je napisao/la:Ma možemo, ali za svoju dušu što se kaže, znamo i ja i ti da se ništa neće promijeniti zato što mi trubimo na forumu, ni na bolje ni na gore.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zato i kažem da ih treba napasti, previše smo im pustili da presinguju na našoj polovini....Virtu4l je napisao/la:Ma oni će ponovo izaći visoko kao prošli put, baš onako kako nam najmanje odgovara. Raduje me što je Ramović jučer okrenuo tok utakmice, on nam je itekako potreban sa Vojom i Zakarićem, uz njih naravno i Jovan. Oni su ključ naše svake utakmice, jer ako su oni loši onda se teret prebacuje na naše spore stopere, a tu je Zrinjski dosta brži od nas, još ako im Mehremić bude pomagao, moglo bi biti gutavo.sekula je napisao/la:Zrinjski će takođe biti pod imperativom pobjede, a nisu baš bajni u tranziciji iz pozicionog napada u defanzivu i tu mislim da je naša velika šansa, jer će oni morati napasti. Inače, ostavljaju dosta prostora nazad, vidjelo se to protiv Goška i protiv Radnika.
Ado ovog puta nema pravo na grešku kod odabira prvih 11.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Vojo u drugom dijelu sezone u 5 utakmica dao 4 gola i 2 asistencije. 
-
bioVanibiloDobro
I da ne daje,jednostavno vidis razliku u kvaliteti!braco je napisao/la:Vojo u drugom dijelu sezone u 5 utakmica dao 4 gola i 2 asistencije.
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
Batistuta

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
U Željezničaru nema mjesta egoizmu, osim u posebnim situacijama (Amar Osim), mi smo samo ukazivali na to.Raonffa je napisao/la:Nek' bude da su forumaši zaslužni za to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mala zanimljivost u vezi njegovih golova je da osim one njegove golčine u Vitezu, sve golove u našem dresu je dao poslije centaršuta.bioVanibiloDobro je napisao/la:I da ne daje,jednostavno vidis razliku u kvaliteti!braco je napisao/la:Vojo u drugom dijelu sezone u 5 utakmica dao 4 gola i 2 asistencije.
- diplomatija
- Kontakt:
Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
-
bioVanibiloDobro
Ova sa Zrinjskim,subota 15.00 BHTdiplomatija je napisao/la:Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
- diplomatija
- Kontakt:
E ti si za mustuluka, to sam i želio čuti, hvala, sad privesti sedmicu uspješno kraju i subota uživanjebioVanibiloDobro je napisao/la:Ova sa Zrinjskim,subota 15.00 BHTdiplomatija je napisao/la:Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
- kyrieirving
- Kontakt:
Nece bit na bhtdiplomatija je napisao/la:E ti si za mustuluka, to sam i želio čuti, hvala, sad privesti sedmicu uspješno kraju i subota uživanjebioVanibiloDobro je napisao/la:Ova sa Zrinjskim,subota 15.00 BHTdiplomatija je napisao/la:Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- diplomatija
- Kontakt:
E ****, **** im gosk a i čelik mater, hoće prrtplatu, hoće kurcinu moju
Nema vise nasih utakmica na BHT, Radnik je bio prva i zadnja ove sezone
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ni Amar ako mene pitaš, al' nebitno to sad.Virtu4l je napisao/la:U Željezničaru nema mjesta egoizmu, osim u posebnim situacijama (Amar Osim), mi smo samo ukazivali na to.Raonffa je napisao/la:Nek' bude da su forumaši zaslužni za to
U subotu Zakarić vs Stana hehe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa kako nisi skontao do sad??? Kad god igraju Željo i Sarajevo,pogotovo u gostima, ta će utakmica biti na MojaTV jer tu generalni sponzor lige (BH Telecom) uzima po 2 KM od svakoga ko želi gledati utakmicu. Nema to veze sa BHT-om, niti se tu oni šta pitaju. Kad BH Telecom odabere šta će se raditi za MojaTV, onda ono što ostane bira BHTV....diplomatija je napisao/la:E ****, **** im gosk a i čelik mater, hoće prrtplatu, hoće kurcinu moju
Vi nikako da skontate da onaj ko je generalni sponzor, on je dao pare i on se pita za sve...... a pošto su Željo i Sarajevo izazivaju najveću pažnju kod gledalaca, sasvim je logično da to se dodatno plaća.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- diplomatija
- Kontakt:
Pokušavao sam ja to sebi srediti ali ne uspijevam, da li možda zbog toga sto mi je iPhone i Mastercard?sekula je napisao/la:Pa kako nisi skontao do sad??? Kad god igraju Željo i Sarajevo,pogotovo u gostima, ta će utakmica biti na MojaTV jer tu generalni sponzor lige (BH Telecom) uzima po 2 KM od svakoga ko želi gledati utakmicu. Nema to veze sa BHT-om, niti se tu oni šta pitaju. Kad BH Telecom odabere šta će se raditi za MojaTV, onda ono što ostane bira BHTV....diplomatija je napisao/la:E ****, **** im gosk a i čelik mater, hoće prrtplatu, hoće kurcinu moju
Vi nikako da skontate da onaj ko je generalni sponzor, on je dao pare i on se pita za sve...... a pošto su Željo i Sarajevo izazivaju najveću pažnju kod gledalaca, sasvim je logično da to se dodatno plaća.....
- MocMahale444
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vala ljudi ako ko zna praviti streamove, nek mi u pp objasni kako se to radi.. jer imam moju tv, pa da napravimo link, ali samo za nas forum..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.