Schlager je napisao/la:
Kod nas ide krasno
Toliko mi "dobro" da bih se istog sekunda zamjenio sa tobom

...Mislim da ti je to dovoljno slikovito
Dao bih ti ladno ovih 13 bodova prednosti,pa nek ispadnem...vec sam oguglao..najteze je prvih 10 puta
A ti meni da das
-4 puta manje zaduzenje
-semafor... i takav travnjak kao tepih
-da mi ne stize svakih par dana prijetnja blokadom zbog dugova kurti i murti
-da mi na utakmice dolazi koja hiljada navijaca kao kod vas,a ne par stotina
-da ne igram nakon 30 godina bez navijacke grupe i kuci i na strani...
itd..itd..itd....
Cak mi je malo postalo i besmisleno ovo sto ovdje piskaram o bodovima,formacijama,igracima,stanju na tabeli...vjerovatno i nerviram ljude pisuci o tome u ovakvoj situaciji,vjerovatno djelujem kao ono "selo gori a baba se ceslja"..pa cu se malo suzdrzavati i od toga......kao sto rekoh onomad do nekih boljih vremena,boljeg vazduha,boljih ljudi...
Ali ima nesto i dobro u ovome svemu...naime,navikao sam!!
Ono sto je navijac Borca prezivio,to niko u regionu nije ni 10%

..ocelicis!
Zato bih na kraju rekao "Spasa nam nema,propasti necemo"

Druze,mislim da se ne bi volio mjenjati sa mnom.
Vi ispadnete pa se vratite,pa nesto i osvojite ,malo evrope igrate..a mi ? Druze od evrope vidimo samo onu kod lamele,slasticarnu.I nista vise.A neki vid pehara smo vidjeli kad ga je nazalost zeljo dizao na Bilinom a i koliki smo pehovi pokazuje da nismo uspjeli prekinuti mec,pa da ga u Sarajevu dignu.
-Zaduzenje ? Koliko vi to duga imate ?
-druze sta ce mi semafor i travnjak kad mi svi igraci igraju kao invalidi.A od semafora me glava boli i cir na zaludcu dobi,kad god ga pogledam gol vise u korist gosta vidim.
-Svaki dan neke tuzbe od igraca,trenera,dobavljaca...isto sve..
-posjeta je u pet deka buraz,sve je to isto...
-e to nas jos drzi,ekipa i ono kroz sta smo sve prosli vec godinama.Od prijetnji,napada,pucanja,smjenjivanja,obecavanja,radovanja,petardi,vatrometa,bojkota,trenera,uprava,politike,zagadjenja.. haha to nas jos drzi tu,a ured smo svi pukli od muke..pa smo i navikli na sve to,kao sto ti kazes OCELICILI.
Kao sto kazes,navika.
Eto nas gore,iako smo sigurni da cemo izgubiti,ali nema veze.Ne bi mogao propustiti a da 45 minuta ne gledam patnju,lose centarsute,glupa dodavanja,i retardirane igrace u odbrani,pa gdje to necu gledat,jednostavno moram...Valjda navika,....
Zalosno je sta nam se desava...jbg..valjda se zbog toga i razumijemo..