FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 13 mar 2018, 14:01

sarajevo46 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Sarajevojebordo i evander. Vi ste upravo rekli da su hz placenici od strane uprave da spinuju. Dal je moguce da nakon svega sto su momci uradili vas dva imate obraz i pomosliti na to. Jel vam to treba snimati igrace kako pricaju? Nemojte se hraniti da je spin uprave. Isti su odavno na spisku tjeranja. Samo su hz u qrcu i ne mogu se boriti sa njima.
Nije forum za pisanja o Hz, nisam upratio da je neko prozivao, ali i da jeste njima na čast. Super generacija Hz koja ima akcije o kojim drugi mogu sanjati. Ne treba nastavljati pisati o tome više.
Naravno da je super, ali ruku na srce nemam snagu koja je potrebna da se izbori protiv uprave. Potrebno je ujedinjenje svih nas, tek tad bi mozda nesto i ne bi moglo. Od skandiranja uprava napolje, elvire odlazi i slicno nema nista, momci samo imaju poslije problema.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 14:11

E jbg,ovaj forum je **** samo zato sto jedan dodje i kaze igraci su krivi(laznjak),al momak ima kredita,onda se pojave neki novi sa par postova(osim Evandera) koji pricaju o nekom spinu prema upravi.Nista onda **** majke i upravi i igracima bolikurcima.Cisto da smo sigurni.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 mar 2018, 14:12

Evander je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Sarajevojebordo i evander. Vi ste upravo rekli da su hz placenici od strane uprave da spinuju. Dal je moguce da nakon svega sto su momci uradili vas dva imate obraz i pomosliti na to. Jel vam to treba snimati igrace kako pricaju? Nemojte se hraniti da je spin uprave. Isti su odavno na spisku tjeranja. Samo su hz u qrcu i ne mogu se boriti sa njima.
Ko kaze da i oni nisu namjerno i planski obmanuti?
Ova prica se ne smije zavrsiti kaznjavanje par igraca i onda da bude "pojeo vuk magarca" i hajmo opet sve u krug.
Evander, ima raznih bojkota. Bojkot da srusis trenera ili bojkot mozda jer ti je plata mala pa da se osvetis upravi koja te ne placa posteno. U svakom slucaju igraci nemaju sta da izgube (jer su plate male) pa bojkotuju. Uprava kriva jer nisu sklopili ugovore koji stimulisu visoke performanse igraca.

Ako je trener kriv za rezultate onda je kriv i onaj iz uprave koji ga je predlozio i doveo. Dakle i on leti zajedno sa trenerom.

Uprava dobija dobru platu zbog odgovornosti koju ima za sve sto se desava u klubu. Ali ako stvari krenu naopacke uprava dobija otkaz jer je ODGOVORNA za probleme, kakvi god da su.

Tako da je glupo da je bojkot spin nase uprave jer ih to ne amnestira od odgovornosti. Direktno su odgovorni i moraju ici.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 mar 2018, 14:25

Evander je napisao/la:
Ko kaze da i oni nisu namjerno i planski obmanuti?
Ova prica se ne smije zavrsiti kaznjavanje par igraca i onda da bude "pojeo vuk magarca" i hajmo opet sve u krug.
Ja to nigdje nisam rekao i stojim iza onoga što napišem, a ne što ti shvatiš. A ako ćemo se igrati tih teorija zavjere, što kaže Evander jel to se oni ne mogu obmanuti. Taj igrač koji je taj rekao on ne može biti plaćenik pa da namjerno to kaže iako nije tako?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 14:28

Meni su igraci krivci broj jedan!!
Prvo se njih rijesiti,jer svi oni znaju lopte igrati i imaju neki pedigre,u Antaliji tika taka u Bosni kaka kaka.
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 14:35

Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara :guz:
1946~

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 13 mar 2018, 14:44

ThrillerHz je napisao/la:Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara :guz:
Sve receno

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 13 mar 2018, 14:47

Kakav bojkot i o kom bojkotu se priča. Ja sam bio pomoćni trener i kad bi neko bojkotovo klupa mu je. Završena priča. U takvim situacijama uprava je u 90 posto situacija iza trenera. Ima slučajeva kad privatne okolnosti sputajavu igrače da daju maksimum. To se rješava razgovorom s trenerima i takvi igrači se nekad ostave izvan da ne bi remetili ekipu dok se situacija ne sredi. Trenerski štab se sastaje redovno i ima brifinge. Ovdje se o nečem drugom radi.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 mar 2018, 14:55

ThrillerHz je napisao/la:Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara :guz:
Dobro neko napisa neki dan da njima problem predstavlja samo još onih 1000 bolesnika što dolaze. Najsretniji bi bili da nema nikog.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 15:00

Ali relano, sta im se moze?
Tan je jedini koji ih moze smijeniti.
Ici tuci nekoga i prijetiti? Sorry, to je protuzakonito. Vecina nas ima poslove, porodice. Ja prvi nisam spreman na takvo sto.
O nekim stvarima se davno trebalo razmisljati. Cim si klub dao u ruke nekome, odrekao si se svih prava.
Sad si u pat poziciji i sve sto mozemo mi navijaci je ovdje palamuditi.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 mar 2018, 15:01

Upravo tako da bojotuju il da nece namjerno iz ko zna kojih razloga svima ke jasno

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 15:08

Ja iskreno ne vjerujem u taj bojkot, vjerujem da ima igraca kojima se ne svidjaju Husrefove metode rada i sl.
Al da neko bojkotuje u situaciji gdje cijeloj upravi gori pod nogama, gdje im je evropa pod moranje , cisto sumnjam pogotovo jer od 11 igraca koji nam igraju vecinu su nam doveli Bilalagic i rahmanovic preko sabrine i elvira, tako da im ovi rezultati nimalo ne idu u prilog
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:18

Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima ;)
1946~

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 15:19

ThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima ;)
Ne treba ti to ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 15:20

Evander je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima ;)
Ne treba ti to ;)
Eto ti znas @thriller zavrsi nam to :urnebes:
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:22

Evander je napisao/la:
Ne treba ti to ;)
Vjeruj htio sam im pric, cisto pitat sta se desava, al nesto ne vjerujem da su njih 2 izasta odgovorni, a i ne osjecam se dovoljno kompetentnim da bas ja pitam pitanja, pa mi glupo bilo.
Incidente ikakve pravit je ogromna glupost i ne treba na to ni pomisljat.
1946~

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 15:26

Ma ne treba to radit ... imal dze Bekica :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 15:28

Ta ce Lelic imam ja vise minuta u Sarajevu od njega :urnebes:
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:30

Inijesta je napisao/la:
Vjeruj kako hoda njih grupica, prepoznah ovu dvojicu, ja sam pregledao sve okolo ne bi li vidio “tetovazu”. Al neema :plac:
1946~

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 15:32

ThrillerHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Vjeruj kako hoda njih grupica, prepoznah ovu dvojicu, ja sam pregledao sve okolo ne bi li vidio “tetovazu”. Al neema :plac:
Njemu mozes noge obje polomiti sve ce ti oprostit samo da tetovaza ostane citava :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []