@bojamora,nije pitar,nismo mi p icke da onako pokusavamo nekome problem napakovat

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A kad si Rokokoa htio natakariti, to si zaboravio jelSariel1987 je napisao/la:ja SE SAMO BRANIM.
NIJESariel1987 je napisao/la:Pa da si knjizevnicka dusa,a ne nakav ememef frajer raspravljali bi mi do bozica, al nema tebi bez trnokopa snage argumenta jel tako?
I gdje sam se ja to htio prvi bit,il prijetio kome??? ja SE SAMO BRANIM.
On je mene prvi poceo vrijedjat, jer nije prihvatio zajebanciju za onu pjesmicu.Virtu4l je napisao/la:A kad si Rokokoa htio natakariti, to si zaboravio jelSariel1987 je napisao/la:ja SE SAMO BRANIM.
Nominativ Ko šta???mma_hz je napisao/la:NIJESariel1987 je napisao/la:Pa da si knjizevnicka dusa,a ne nakav ememef frajer raspravljali bi mi do bozica, al nema tebi bez trnokopa snage argumenta jel tako?
I gdje sam se ja to htio prvi bit,il prijetio kome??? ja SE SAMO BRANIM.![]()
Sariel1987 je napisao/la:idi ba dijete bildaj.mma_hz je napisao/la:Hu iz juSariel1987 je napisao/la:jes mma ojaco.
napise jedan post ocrta se dvaput.
gleda osim i zavidi
mozda se sta primi i gor
Pa dobro sam ti i rekao.mma_hz je napisao/la:Ko je poceo rat
Jesi to opet popio,pa da se svadjasSariel1987 je napisao/la:Pa dobro sam ti i rekao.mma_hz je napisao/la:Ko je poceo rat
Kakav ti je to klizeci ,s visine? Sta si ocekivao, nutmu mozdaa??
Dativ kome čemu, sinko?
Jel na mene mislišbihuzur je napisao/la:koji nick ima onaj tuzlak sto je stavljao svoju sliku na avatar?![]()
AAAA a htjelo bi se prepucavat..mma_hz je napisao/la: Jesi to opet popio,pa da se svadjas![]()
![]()
![]()
"NUTMA" je sta
Stacu se prepucavat kad ces me opet zvati u Olovo jedan na jedan.Sariel1987 je napisao/la:AAAA a htjelo bi se prepucavat..mma_hz je napisao/la: Jesi to opet popio,pa da se svadjas![]()
![]()
![]()
"NUTMA" je sta
pa patišpanja kolač slatki
da u narodu poznatije kao vamgorkajce.gorikamce. skraceno vamgor, gore,gor.taraaaaaaDdado je napisao/la:"gor"
ako ti je snaga argumenta validna, bogme necu.mma_hz je napisao/la: Stacu se prepucavat kad ces me opet zvati u Olovo jedan na jedan.![]()
![]()
Moze taj kolac,vazda.
Tako su jednog sa vaše teme provocirali, vrijeđali, spominjali porodicu, pa ih je brat jednog po jednog nahvatao... bilo je kmečanja, plakanja, nisam ja, on je itd.mma_hz je napisao/la:Ako smo nekulturni ne trebamo degenek dobiti za to.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.