since1948 je napisao/la:Vi bi trebali umjesto ljiljana ljubičice nosatMortemHz je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
since1948 je napisao/la:Vi bi trebali umjesto ljiljana ljubičice nosatMortemHz je napisao/la:
Ma pricas o bakru a zna se Mostarci poznati skupljaci sekundarnih sirovina, pola ih u fejicevoj piju kafu a u džepu nose magnet razdvajaju Al od ostalog na licu mjesta, a zenicanin jer su teski metalci.MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Ja mislio muhoni sa obhodže, a ono on izgleda iz Mostara ili Zenice.
Izdajnice gdje ces za melju navijat, tobejarabi.bolnica jezero mekinjasu, kakav Mostar uz duzno postovanje, pogotovo zenica zemberek te yebo
Firaune iz niskog vi ste oko stoke sitnog i krupnog zuba poznati. Masta ti se uzburkala u pubertetu na goveda i stoku sitnog zuba izgleda. Strucno bi ti dali dijagnozu zoofilija. Proguglaj sam se uvjeri.Raonffa je napisao/la:Ma ti si koze žeg'o, ti si najopasniji kad pričaš o "gaylučenju".sviunapad1010 je napisao/la:Nisu im sigurno zene gej ko sto je nasa kanta.Raonffa je napisao/la:Možda Sarajevo ima bolju opremu, al' mi zato imamo navijače i forumaše koje zrače seksipilom![]()
Da sam na mjestu Tobetija i ostalih koji imaju žene, ne bih otvarao slike Virte i ekipe pred njima
I ti si sumnjiv bgm firaun iz niskog.
Crno zlato, makar kradi bakar.sviunapad1010 je napisao/la:Ma pricas o bakru a zna se Mostarci poznati skupljaci sekundarnih sirovina, pola ih u fejicevoj piju kafu a u džepu nose magnet razdvajaju Al od ostalog na licu mjesta, a zenicanin jer su teski metalci.MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Ja mislio muhoni sa obhodže, a ono on izgleda iz Mostara ili Zenice.
Izdajnice gdje ces za melju navijat, tobejarabi.bolnica jezero mekinjasu, kakav Mostar uz duzno postovanje, pogotovo zenica zemberek te yebo
Ejs bolnica jezero ljupkoljubac, pisas pitare znaci konstantno.![]()
Jes vidio nigdje zerine odkad dođose slike guzova irminih na temu. Jel to ljubomorna zerinica
Cula Sabra direktorica na radiju pitaju u kvizu da se pogodi ko pjeva pjesmu. Odgovor tacan Kvaka. I niko ne pogađa nazove Sabrinica i voditelj da je navede na odgovor kaze za sta vi gospođice prvo uhvatite ujutro.MocMahale444 je napisao/la:Jusko puko **** ga mile kitić, ćunić.
sviunapad1010 je napisao/la:Cula Sabra direktorica na radiju pitaju u kvizu da se pogodi ko pjeva pjesmu. Odgovor tacan Kvaka. I niko ne pogađa nazove Sabrinica i voditelj da je navede na odgovor kaze za sta vi gospođice prvo uhvatite ujutro.MocMahale444 je napisao/la:Jusko puko **** ga mile kitić, ćunić.
Kaze Sabra, da nije mile kitic cunic. Jel to
Osim13 je napisao/la:
SVIMA LJETO JE, SAMO NAMA ZIMA JE!
sviunapad1010 je napisao/la:Cula Sabra direktorica na radiju pitaju u kvizu da se pogodi ko pjeva pjesmu. Odgovor tacan Kvaka. I niko ne pogađa nazove Sabrinica i voditelj da je navede na odgovor kaze za sta vi gospođice prvo uhvatite ujutro.MocMahale444 je napisao/la:Jusko puko **** ga mile kitić, ćunić.
Kaze Sabra, da nije mile kitic cunic. Jel to
Ziku skore jedva te prepozna, gdje je onaj fini avatarskoroalen je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Cula Sabra direktorica na radiju pitaju u kvizu da se pogodi ko pjeva pjesmu. Odgovor tacan Kvaka. I niko ne pogađa nazove Sabrinica i voditelj da je navede na odgovor kaze za sta vi gospođice prvo uhvatite ujutro.MocMahale444 je napisao/la:Jusko puko **** ga mile kitić, ćunić.
Kaze Sabra, da nije mile kitic cunic. Jel to![]()
Šuti, crvenio sam se kad moram na forum uć'.sviunapad1010 je napisao/la:
Ziku skore jedva te prepozna, gdje je onaj fini avatar
Emema rekla sabra nista ako ga ne dignem do min. 20.mma_hz je napisao/la:Dzes ba muhi ista vjerovati![]()
Nemre vaki snijeg padati na -13
Nemoj se zayebavat sa ovim s obhodze, ja ga cekam za stogodisnjicu aBd da mu metnem Havatar i potpis na godinuskoroalen je napisao/la:Šuti, crvenio sam se kad moram na forum uć'.sviunapad1010 je napisao/la:
Prošla opklada, stavio sam prvu sliku koju mi je Google izbacio.
Konto sam da je lik neki mlađi, zbog baljezgarija i psovanja kad ga izjebeš u mozak kad ono neki matori prdonja.mma_hz je napisao/la:Gdje @neandreatalac nije ga valjda crazy jusko otjerao.
Al dobar je Muha, šta mi je sve mog'o nakačit odlično sam proš'o. Hvala mu ovim putem. :mrgeeen:sviunapad1010 je napisao/la:Nemoj se zayebavat sa ovim s obhodze, ja ga cekam za stogodisnjicu aBd da mu metnem Havatar i potpis na godinuskoroalen je napisao/la:Šuti, crvenio sam se kad moram na forum uć'.sviunapad1010 je napisao/la:
Prošla opklada, stavio sam prvu sliku koju mi je Google izbacio.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.