Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bihuzur
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bihuzur » 13 mar 2018, 12:46

ko brise postove?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 mar 2018, 17:59

mislim da veci gospodin u ovoj nasoj ligi nije radio od g mladena krstajica!! :tokralju: ...tacno me muka uhvati kad ga poredim sa ovim polusvjetom koji zadnjih 20 godina vodi moj klub...da ne nabrajam sad markove konake,ali tabloidi su pisali da je batine zimus dobio od nekog roditelja netalentovanog djeteta “samo ti balije igraju u radniku”...al hebo to,uioste me ne tangiraju te nacionalisticke gluposti 30 god poslije rata...kupio me jesenas nakon sto je radnik dozivio 6-ti uzastopni poraz!!!!...kaze gospodin,mi smo dugo vagali pri izboru trenera...ima nase potpuno povjerenje....uopste mu sudbina ne zavisi od sledece utakmice,ni ako izgubi jos 6 u nizu!!....e to je gospodin,sa velikim G!...gdje se vide svi maniri i sta je naucio sve igrajuci po bundesligi i bijelom svijetu...rezultate te odluke vidimo ovog proljeca...kuci razbili nas 3-0 i dobili sirokog...na dva gostovanja,neporazeni u mostaru i na kosevu!...ima li neko u svom klubu slican primjer takvog gospodina?...ja se unaprijed iskljucujem iz ovoga,jer mi smo susta suprotnost ovome,totalni malogradjani!)...ne zbog ovog momka koji je otisao nakon tri utakmice bez poraza,jer otisao je sam...ali recimo,prvog trenera ove sezone smo smjenili nakon sto je u zadnje 2 svoje utakmice osvojio 4 boda protiv viteza i sarajeva??

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 13 mar 2018, 18:01

Dzemidzic na celu antikoruptivnog tima, ali vazno je pricati da u savezu guraju Zelju.

Begic, Bakovic, Pilav, Prolic i Hasanbegovic. :lol:
- Zeljeznicar -

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:07

Zenzo je napisao/la:Dzemidzic na celu antikoruptivnog tima, ali vazno je pricati da u savezu guraju Zelju.

Begic, Bakovic, Pilav, Prolic i Hasanbegovic. :lol:
I gdje smo pogurani. :? :? gdje smo pokrali,gdje su nam svi ti navedeni pomogli, :?: :?:
A vi ste gospodo suspendovali pola sudijeske organizacije,reci ako govorim neistine i navedi kontra argumente.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 13 mar 2018, 18:11

Nije Zeljo nista suspendovao, nego disciplinska koju sacinjavaju pitari i hrvati, u savezu je 0 (nula) zeljovaca.

Da su to Zeljine sudije kako tvrdite, sto bi ih mi sami suspendovali, ko to jos dira svoje ljude ? Gdje vam je logika ? Ko je poslao onog sudiju da svira onaj penal Zrinjskom, pa nije valjda neki zeljovac iz saveza svom klubu napakosio ?
- Zeljeznicar -

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:19

Zenzo je napisao/la:Nije Zeljo nista suspendovao, nego disciplinska koju sacinjavaju pitari i hrvati, u savezu je 0 (nula) zeljovaca.

Da su to Zeljine sudije kako tvrdite, sto bi ih mi sami suspendovali, ko to jos dira svoje ljude ? Gdje vam je logika ? Ko je poslao onog sudiju da svira onaj penal Zrinjskom, pa nije valjda neki zeljovac iz saveza svom klubu napakosio ?
Ko ne svira penal za Zrinjski protiv vas sada,ili ko prizna gol Sirokog protiv nas. :?
Po tvojoj logici,vasa je sudijska,nasa disciplinska a Hercegovci vladaju :urnebes:
FK SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 18:37

Penaltiky je napisao/la:Rezim im pravio stadione, davo zemlju, a oni mu prkosili. Sta bi bilo da su isli niz dlaku?
Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu ovdje hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 mar 2018, 18:40

Zenzo je napisao/la:Nije Zeljo nista suspendovao, nego disciplinska koju sacinjavaju pitari i hrvati, u savezu je 0 (nula) zeljovaca.

:thumbup: BRAVO

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 13 mar 2018, 18:40

mma_hz je napisao/la:

Ko ne svira penal za Zrinjski protiv vas sada,ili ko prizna gol Sirokog protiv nas. :?
Po tvojoj logici,vasa je sudijska,nasa disciplinska a Hercegovci vladaju :urnebes:
Zohar Zenzo samo spominne kad se klubovi poguraju a kad npr nama ne svira ocigledan penal protiv Zelje ili ponisti gol protiv Radnika kod 0:1 regularan ili kad ne svira zaledje Radniku kod gola onda je sudija regularan ...puuu jeb...te nakaradna
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 mar 2018, 20:39

Kakav rijecnik :facepalm:

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 13 mar 2018, 21:00

Adekvatan!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 mar 2018, 22:36

Sad gledam ovaj raspored takmicenja. Nisam prosle sezone upratio, al sad se malo razocarah. Isto kao i HNL dok su igrali doigravanje. Znam da koriste Bergerove tablice, al ovdje su mogli napraviti iznimku da nam malo zakuhaju prvenstvo. Prvi i drugi igraju u drugom kolu. Nezanimljivo! Prvi i drugi bi trebali da se sastanu u petom kolu i da tada drugi bude domacin, a da u posljednjem desetom kolu prvi bude domacin drugom. Tako bi imali to finale, a prvoplasirani nakon prvog dijela sezone bi imao prednost domaceg terena. Svakako da prvoplasiranom ovaj trenutni sistem vise odgovara, jer se stvara daleko manje pritiska kad u zadnjim kolima igra protiv laksih protivnika, ali bi natjecanje dobila na drazi kada bi u zadnje kolo usli s bodom-dva razlike, a sastaju se prvi i drugi, a ovako vec u drugom kolu prvi dobije sansu da se pobjedom na domacem terenu jos vise odvoji na tablici, drzi prednost i onda u uzvratu igra na nulu. Kod nas je sad Zeljo pretekao Zrinjskog kojem ide u goste pa se Zrinjski nece odvojiti, ali u teoriji mi ova moja zamisao djeluje puno bolje.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 15 mar 2018, 15:49

Može li ovaj portal doci do inf. kako izgledaju pehari premier lige a u vezi sa konkursom od prošle godine, kada ih je trebalo unificirati? Premijer liga BiH dobija svoju "salataru"?

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 16 mar 2018, 02:47

Joj pitara lobotomaca pa 70% njih podrzava nasilje samaranje itd. I onda svoj debilizam pravdaju drugim debilizmo kao to rade i po Europi?! Onda se pitamo zasto imamo huligana, zasto smo na tom nivou na kojem jesmo upravo zato sto velika vecina nalazi opravdanje za nasilje!!!!! Ma nama i ne treba biti bolje mi smo i onako svi odreda stoka sitnog zuba!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2018, 06:45

UstanikSBII je napisao/la:Joj pitara lobotomaca pa 70% njih podrzava nasilje samaranje itd. I onda svoj debilizam pravdaju drugim debilizmo kao to rade i po Europi?! Onda se pitamo zasto imamo huligana, zasto smo na tom nivou na kojem jesmo upravo zato sto velika vecina nalazi opravdanje za nasilje!!!!! Ma nama i ne treba biti bolje mi smo i onako svi odreda stoka sitnog zuba!
Svoj ti poso ;)
FK SARAJEVO.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 16 mar 2018, 08:46

"U Sarajevu je u četvrtak službeno započela rekonstrukcija nove poslovne zgrade Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Tim povodom je održan sastanak predstavnika investitora, NS BiH, s izvođačima radova. Nakon toga je izvršena službena primopredaja objekta, a izvođači su ušli u posjed gradilišta. Ugovoreni rok za završetak radova novog sjedišta NS BiH je 180 dana, a lokacija se nalazi u općini Novi Grad, priopćenju je iz NSBiH."

Oni će sebe namjestit, ha ja :)
NK Široki Brijeg

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 16 mar 2018, 11:29

Evolve je napisao/la:"U Sarajevu je u četvrtak službeno započela rekonstrukcija nove poslovne zgrade Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Tim povodom je održan sastanak predstavnika investitora, NS BiH, s izvođačima radova. Nakon toga je izvršena službena primopredaja objekta, a izvođači su ušli u posjed gradilišta. Ugovoreni rok za završetak radova novog sjedišta NS BiH je 180 dana, a lokacija se nalazi u općini Novi Grad, priopćenju je iz NSBiH."

Oni će sebe namjestit, ha ja :)
Od ovog kola se znaći povećavaju kazne klubovima i kartoni igračima? :lol: :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2018, 13:06

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 mar 2018, 14:01

Može li se kako kombinovati Sarajevo hendikep, Krle gol i preko kornera? :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 mar 2018, 14:46

Raonffa je napisao/la:Može li se kako kombinovati Sarajevo hendikep, Krle gol i preko kornera? :kafa:
Što baš Krle? :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []