Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sheyi » 13 mar 2018, 23:37

Roma - Juve
Real - Sevilla
Chelsea - City
Bayern - Liverpool

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 mar 2018, 23:38

Grande Džeko ! :tokralju:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 13 mar 2018, 23:39

Vucevich je napisao/la:Kad pomislis da ce Dzekin nasljednik biti Kodro, Bajic ili Hodzic... zastrasujuce
Jasmin Mesanovic :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 13 mar 2018, 23:45

dubrovnik je napisao/la:Kakvu grupu antitalenata vuce na svojim ledjima to je za nevjerovati. Ekipa koja ima krila koja ne znaju centrirati, srednji red bez kreativca, obranu sastavljenu od kiksera...
U ovoj momcadi postoje 3 igraca(Dzeko, Raja i golman Becker) a sve ostalo je ili odigralo svoje najbolje utakmice ili je u pitanju poluskart.
Na ledjima Edina Dzeke Roma se izdize iznad svoje realne vrijednosti.
Kakav kralj!!!
Peroti je meni dobar igrac, puno nereda radi i puno trci, dobar u defanzivi...

Najgora im je veza, onaj De Rosi i Strotman ne znaju nista s loptom.. Sad bi njima dobro dosao jedan Totti iz najboljih dana :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 mar 2018, 23:54

Razbojnik je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Kakvu grupu antitalenata vuce na svojim ledjima to je za nevjerovati. Ekipa koja ima krila koja ne znaju centrirati, srednji red bez kreativca, obranu sastavljenu od kiksera...
U ovoj momcadi postoje 3 igraca(Dzeko, Raja i golman Becker) a sve ostalo je ili odigralo svoje najbolje utakmice ili je u pitanju poluskart.
Kakav kralj!!!

Najgora im je veza, onaj De Rosi i Strotman ne znaju nista s loptom.. Sad bi njima dobro dosao jedan Totti iz najboljih dana :mrgreen:
Peroti je po meni igrac za osrednje Talijanske prvoligase ili za klupe ovih boljih klubova. Kad pogledas jednog Perisica koji je za njega nogometni Ferrari a Intera godinama nema nigdje shvatis koje je prokletstvo igrati u Romi. Ovaj mali Turcin ne igra obranu, centarsut ne postoji. Kolarov je kao potroseni veteran najbolji bocni igrac Rome.
Desnog beka im igra krilo. Sredina sa BTB veznjakom i 2 DM ne moze imati posjed ni protiv jedne ozbiljne ekipe. Fazio im vodi igru. Manolas stari kikser kao i spomenuti Fazio. DDR sto je stariji to je vise zarazen istim virusom kao i stoperi. Vanserijski golman, odlicni veznjak(defanzivno)Raja, i jedini igrac top klase u ovoj momcadi. Znas na koga ciljam. Ova Roma trenutno je drugo ime za naseg Edina. Bez njega je to ekipa bez smisla i veze sa LP.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 13 mar 2018, 23:59

Ne slazem se nikako za Perotija, covjek je bio odlican u Sevilli prije one ozljede.. sad opet pokazuje taj nivo...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 mar 2018, 00:04

Razbojnik je napisao/la:Ne slazem se nikako za Perotija, covjek je bio odlican u Sevilli prije one ozljede.. sad opet pokazuje taj nivo...
Ne moramo se sloziti :D

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 mar 2018, 00:06

Vrijeme je da obnovimo gradivo nakon duzeg vremena.

BiH: Dzeko
Turcin: Dzekoglu
Makedonac: Dzekovski
Albanac: Dzekiri
Srbin: Dzekoslav
Slovenac: Dzekec
Grk: Dzekas
Bugar/Rus: Dzekov
Talijan: Dzekini
Brazilac: Dzekinho
Englez: Dzekson
Francuz: Dzekoa
Svabo: Dzekenzi
Svedjanin: Dzekensson
Norvezanin/Danac: Dzeksen
Rumun: Dzekescu
Holandjanin: Van Der Dzekoijer
Finac: Dzekonen
Spanac: Dzekito
Litvanac: Dzekauskas
Gruzijac: Dzekoshvili
Ukrajinac: Dzekoschenko
Kinez: Dzekang
Korejanac: Dze-Kou
Japanac: Dzekoto/Dzekashi/Dzekosaki
Arap: E-ddin ben Midhat Dzeko

DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2018, 00:18

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ispada Roma večeras.
Samo ću ti reći da imam 4/4 na Olimpicu. :kafa:
5/5 :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 14 mar 2018, 00:33

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Bio si mi na umu kad ga je Džeko zakuco
BHF

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 mar 2018, 00:34

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sad nam daj statistiku sa utakmica reprezentacije :mrgreen: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2018, 00:37

Stani da prvo vidim hajlajtse... joj babuke, ne može mu niko ništa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 mar 2018, 01:14

Ako je vjerovati transfermarktu, Edin je veceras postigao svoj 285.gol u karijeri.

Wolfsburg 85
City 72
Roma 67
Teplice 9

Reprezentacija 52

:bih:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 mar 2018, 01:18

Gol koji je vrijedio 6,5 miliona € od strane UEFE za plasman u 1/4 finale...malo li je :)
Uz to dodajmo zaradu od prodatih ulaznica za cetvrtfinalnu utakmicu i nekih drugih "sitnica" i taj iznos ce narasti.

Sta kaze Dzeko, mozete me prodati u Chelsea i zaraditi 30 miliona, ili da vam zaradim blizu toliko (plasman u cetvrtfinale 6,5, eventualno polufinale?, izborena LP kroz nacionalno prvenstvo 8 + za svaku tekmu u grupi, + ulaznice, itd) a jos cete MENE imati u timu.

Dakle, dugorocna zarada + ja i napredak kluba
Ili kratkorocna zarada ali i pad kluba bez mene, kaze Edin, hahaha.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 14 mar 2018, 02:06

dubrovnik je napisao/la:
Razbojnik je napisao/la:
Kakav kralj!!!

Peroti je po meni igrac za osrednje Talijanske prvoligase ili za klupe ovih boljih klubova. Kad pogledas jednog Perisica koji je za njega nogometni Ferrari a Intera godinama nema nigdje shvatis koje je prokletstvo igrati u Romi. Ovaj mali Turcin ne igra obranu, centarsut ne postoji. Kolarov je kao potroseni veteran najbolji bocni igrac Rome.
Desnog beka im igra krilo. Sredina sa BTB veznjakom i 2 DM ne moze imati posjed ni protiv jedne ozbiljne ekipe. Fazio im vodi igru. Manolas stari kikser kao i spomenuti Fazio. DDR sto je stariji to je vise zarazen istim virusom kao i stoperi. Vanserijski golman, odlicni veznjak(defanzivno)Raja, i jedini igrac top klase u ovoj momcadi. Znas na koga ciljam. Ova Roma trenutno je drugo ime za naseg Edina. Bez njega je to ekipa bez smisla i veze sa LP.
Liminitirana ekipa prije svega sto im fali kreativac na sredini terena. To nisu Nainggolan ni Strootman. Fakticki to slicna igraca i mislim da je u tome problem. Under je kvalitetno krilo, 20 godina i vec 5 golova dao. Tezak za cuvati i zna da postigne golove iz drugog plana. Dao jedini gol prvu utakmicu nako asistencije Dzeke. Jeste los nazad, ali tesko ces naci igraca koji ima isti nivo igre i naprijed i nazad. Tu je isto Florenzi koji je kvalitetan igrac. Meni je Perotti isto za prosjecne ekipe u Serie A jer je previse spor. Sporo razmislja, sporo igra.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 mar 2018, 03:26

Gdje god je igrao...ZLATNIM slovima ce biti upisan...EDIN DZEKO... :tokralju:

Sta da radimo kad se oprosti od repke.. :( koje ce to samo biti maltretiranje od njegovih nasljednika..strah me i pomisliti..ovakvog nece biti narednih 100 godina..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 14 mar 2018, 06:47

Kakav kralj, Edin Džeko, Dijamant, ma nema igracina je par ekselans. Covjece, kad su njega na doping kontrolu nakon tekme odveli, zamisli kako je igrao onda :) Sto kaze @Juventisimo i u Cityju i Wolfsburgu, evo sad i u Romi frajer je ostavio trag samo takav.
slika

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 14 mar 2018, 08:31

Jel se zna zašto je tražio izmjenu?
Jest da je ostalo samo par minuta, ali u takvim momentima ga di francesko uvijek koristi da primi loptu, osvoji faul, zadrzi vrijeme i sl.. SInoc se vidjelo kad Dzeko trazi izmjenu..
Taman je dobro došlo za standing ovation..
Pravda za flash-a!!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 14 mar 2018, 09:12

macak_ je napisao/la:Jel se zna zašto je tražio izmjenu?
Jest da je ostalo samo par minuta, ali u takvim momentima ga di francesko uvijek koristi da primi loptu, osvoji faul, zadrzi vrijeme i sl.. SInoc se vidjelo kad Dzeko trazi izmjenu..
Taman je dobro došlo za standing ovation..
Ma nije ništa specijalno....dobio je jedan udarac pred kraj, ali nije mu napravio štetu.....više ga je izveo da mu se pokloni čitav stadion....što se tiče čuvanja lopte, imao je igrača više i htio je osnažiti def.blok i eventualno uvesti bržeg i odmornijeg igrača da istrči kontru ako se ukaže prilika jer su ovi navalili po izjednačenje.........
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 mar 2018, 09:17

PROLAJAO ZBOG DŽEKE Poslušajte kako je Romin spasitelj bacio u delirij legendarnog komentatora.

Dobar clanak o Dzeksonu i njegovoj vaznosti za Romu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.