AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Na Edinovoj temi sam vec pisao da je EDF uspio cak nadmasiti i fudbalskog maga Bazdarevica sa formacijom 424, i to sa super ofanzivnim Pellegrinijem pa mozemo reci da je to na momente izgledalo 415...nigdje sredine.
-----------------------alison------------------
peres---manolas---fazio---kolarov
------------------------strootman----------
----------pellegrini--------------------------
defrel(under)--dzeko---šik---peroti
-----------------------alison------------------
peres---manolas---fazio---kolarov
------------------------strootman----------
----------pellegrini--------------------------
defrel(under)--dzeko---šik---peroti
Braco jeste zivi 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
ni krivi ni duzni izbismo ljudima scudetto iz ruku. strasno 
Hvala.
Alisson.

Alisson.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ja sam ocekivao 4-1, 4-2, takvo nesto u njihovu korist, ali eto macka Alisson je imao svoju noc, nazad poginuli i eto 3 bobe iz Napulja. Da hoce ovako ulazit i u uzvratu u lp :3
embrace the chaos
Ekipa koja zgazi ovakav Napoli i ekipa koja zijani od nekog Sassuola haha nepredvidljivi smo strasno.
Iskreno ne pamtim kad smo skoro svaku sansu pretvorili u gol.Nebi se iznenadio da iducu tekmu hladno ispusimo al drago mi je da je Eusebio skontao da od visokog presinga sa ovom ekipom nema meda jer smo zbog toga cesto padali u drugom poluvremenu.
Nadam se da cemo sto vise tekmi gledati da igraci ovako ginu. Vecerasnja pobjeda i postavka podsjeti me na proslosedmicnu pobjedu Milana u Rimu.
Iskreno ne pamtim kad smo skoro svaku sansu pretvorili u gol.Nebi se iznenadio da iducu tekmu hladno ispusimo al drago mi je da je Eusebio skontao da od visokog presinga sa ovom ekipom nema meda jer smo zbog toga cesto padali u drugom poluvremenu.
Nadam se da cemo sto vise tekmi gledati da igraci ovako ginu. Vecerasnja pobjeda i postavka podsjeti me na proslosedmicnu pobjedu Milana u Rimu.
Strašno koliko onaj antiklub sreće ima, al nebitno je, imaju međusobne pa nek se kolju
Samo se pitam gdje ova disciplina bila protiv sasula, Atalante, samdorije, Šahtara drugo pol i da ne nabrajam....po ovom rasporedu trebali bi zadržati treće li četvrto mjesto, al kod ovog kluba se ama baš ništa ne zna
Samo se pitam gdje ova disciplina bila protiv sasula, Atalante, samdorije, Šahtara drugo pol i da ne nabrajam....po ovom rasporedu trebali bi zadržati treće li četvrto mjesto, al kod ovog kluba se ama baš ništa ne zna
nema potpisa
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Prošle sezone kada smo ih opet dobili u Napulju sam stavio cenera na dvicu, Džeko daje gol, više kornera i više žutih... Pao samo na žutim kartonima, granica bila -5+ a bilo tačno 5 kartona... Isto sam odigrao sinoć, i opet me žuti yebase... Nekako mi se čini da čitavu sezonu kada Roma igra baš malo bude žutih kartona... Ovo je bitna pobjeda, samopouzdanje će biti veoma visoko, ključno da deklasiramo Šahtara...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Da je dobit Torina u petak i poslati tifusarima poruku da nece preko nas u lp, ma koliko losi bili.
Onda traziti prolaz u 1/4, pred konacno punim Olimpikom, valjda.
Onda traziti prolaz u 1/4, pred konacno punim Olimpikom, valjda.
embrace the chaos
Nisam neko kog' ide s prognozama, ali mislim da cemo rasuti Shakhtar i kvalifikovati se u 1/4 
embrace the chaos
- _forzamilan_
- Kontakt:
I ja nesto kontam jer Roma dobro igra kad nema pritiska a vec su je izgleda otpisali a tada je ona najjaca sto je Napoli osjetio na svojoj kozi nedavno.
Ali posto sam ja los prognozer kazem prolaz Shaktara
Ali posto sam ja los prognozer kazem prolaz Shaktara
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Aaaaaaaaaaaa
Grazie Roma
Bravo momci
Grazie Roma
Bravo momci
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Yebo ga gob i Gerson, šta li vidi u njemu pa ga stalno uvodi, debil mrtvi... E sad konačno da prođemo osminu finala, konačno!!! Džeko ga je trebao zabiti za 2:0 Yebo ga crveni, tačno sam znao da ćemo se povući i strepiti, isto kao protiv Juveta prije 2 godine, sa igračem manje se povlačimo...Dobro smo igrali, čekali smo grešku i dočekali što jes jes... I opet Florenzi kiksa na kraju, Gersona da ne spominjem, Perotti isto tanak, sreća nije Pellegrini ušao tačno bi me hercika opalila...Forza Roma!!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Manuel je napisao/la:Aaaaaaaaaaaa![]()
Grazie Roma
Bravo momci
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Roma-Juve u cetvrtfinalu i svi zadovoljniPogba je napisao/la:Manuel je napisao/la:Aaaaaaaaaaaa![]()
Grazie Roma
Bravo momci
Roma se podigla i tempirala formu u pravi trenutak za Ligu prvaka.Uh sta bi Romi znacilo jedno polufinale bar u ovakvoj konkurenciji. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nista do finala..Pa da vas onda posteno natamburamo...Manuel je napisao/la:Roma-Juve u cetvrtfinalu i svi zadovoljniPogba je napisao/la:Manuel je napisao/la:Aaaaaaaaaaaa![]()
Grazie Roma
Bravo momci
Naravno, nas Dzeko da vas do finala dovuce...spomenik bi mu na ulazu u Rim napravili..
Koje bi to finale bilo...ljudi bi plakali pored tv ekrana gledajuci..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Gdje nebi realno.Pa ni Totti nebi bio nedodirljiv
Al kad bi ste izgubili to finale morali bi se ugasiti haha
Sto se tice tekme odigrali smo s mudima,jako i odlicno postavljeni u odbrani.Rekao bih odigrali smo ko Juventus.Disciplina prije svega.Sama pomisao da Sahtar nije imao sut u okvir gola dovoljno govori kako su izginuli jedan za drugog.Eh da je vise ovakvih tekmi.
Gerson me iznervirao nenormalno.Umalo da ispadnemo zbog kloca jer mu je mrsko ici jace na igraca,potrcati itd.
Alisson napokon nije imao posla,sredina konacno izdominirala i pomagala odbrani a i krila bekovima a i Dzeko je konstantno trcao sto odavno kod njega nisam vidio.
Sve u svemu Eysebio je sa ovim prolazom dobio kredibilitet kod uprave i navijaca i ako smo svi bili nezadovoljni poslije niza losih rezultata.
Cetvrtfinale totalno bez pritiska pa ako se sta uradi dobro i jest.
Forza Roma
Al kad bi ste izgubili to finale morali bi se ugasiti haha
Sto se tice tekme odigrali smo s mudima,jako i odlicno postavljeni u odbrani.Rekao bih odigrali smo ko Juventus.Disciplina prije svega.Sama pomisao da Sahtar nije imao sut u okvir gola dovoljno govori kako su izginuli jedan za drugog.Eh da je vise ovakvih tekmi.
Gerson me iznervirao nenormalno.Umalo da ispadnemo zbog kloca jer mu je mrsko ici jace na igraca,potrcati itd.
Alisson napokon nije imao posla,sredina konacno izdominirala i pomagala odbrani a i krila bekovima a i Dzeko je konstantno trcao sto odavno kod njega nisam vidio.
Sve u svemu Eysebio je sa ovim prolazom dobio kredibilitet kod uprave i navijaca i ako smo svi bili nezadovoljni poslije niza losih rezultata.
Cetvrtfinale totalno bez pritiska pa ako se sta uradi dobro i jest.
Forza Roma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa kazu ovi "strucnjaci" da je talijanska liga "nikad slabija"..
..Talijani se vracaju u sami vrh...samo treba vremena...Napoli sam sebe izbaci, a karma ih stize...to veliki klub tako ne radi..Atalanta odradila jako dobar posao, ipak je to Atalanta...Lazio je tu, Milan jeste kiksao, ali oni tek prave tim..bice bolje, siguran sam..
Ne ide nista pereko noci.Dolazi sve vise para, do prije nekoliko godina niko nije kupovao niti prodavao igrace za velike pare...danas je to skroz drugacije..pa za Sergeja hoce 200 miliona..
nema vise, daj 10-15 i neka ide...to je ono najvaznije..
Roma
Ne ide nista pereko noci.Dolazi sve vise para, do prije nekoliko godina niko nije kupovao niti prodavao igrace za velike pare...danas je to skroz drugacije..pa za Sergeja hoce 200 miliona..
Roma
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.