e kome sam ja htjeo mod dati,jedan mi kaze da sam lazan,drugom babo robijas.
HILMO OPROSTI MI, NISAM ZNAO STA CINIM
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma babin jaran igr'o za Čelik (i za nas je), Senad Begić. Tad Čelik bio dobar, on babi dresove donosio i tako. Meni je sreća pa me dajdža prije na Koševo poveo nego stari u Zenicu.MortemHz je napisao/la: Pa dobro da li ste vi normalni![]()
Hahahahahahahamma_hz je napisao/la:@morto a sta za @skoru reci,stari za Celik,halooooooo Celik..
e kome sam ja htjeo mod dati,jedan mi kaze da sam lazan,drugom babo robijas.![]()
HILMO OPROSTI MI, NISAM ZNAO STA CINIM![]()
mma_hz je napisao/la:@morto a sta za @skoru reci,stari za Celik,halooooooo Celik..
e kome sam ja htjeo mod dati,jedan mi kaze da sam lazan,drugom babo robijas.![]()
Tu bi mi bio krajskoroalen je napisao/la:mma_hz je napisao/la:@morto a sta za @skoru reci,stari za Celik,halooooooo Celik..
![]()
Sad kad Hilmaga uleti i kaže da mu je Zubanović famelija.
A dobro nije Hilmo iz Sarajeva, moguce je sveskoroalen je napisao/la:mma_hz je napisao/la:@morto a sta za @skoru reci,stari za Celik,halooooooo Celik..
![]()
Ma sta te briga barem ga mozes zajebavati da ispadaju iz ligeskoroalen je napisao/la: Oj blago tebi.
Meni stari za Čelik navija, sva najbolja raja Manijaci i to na jugu svaku tekmu, dvije bivše ribe za Želju navijale... kod mene pitara moraš lupom tražit.
Ma zadnjih 5 godina čekam da se naslađujem al ništa, izvuku se k'o žohari poslije nuklearke.ElCartel11 je napisao/la:Ma sta te briga barem ga mozes zajebavati da ispadaju iz ligeskoroalen je napisao/la: Oj blago tebi.
Meni stari za Čelik navija, sva najbolja raja Manijaci i to na jugu svaku tekmu, dvije bivše ribe za Želju navijale... kod mene pitara moraš lupom tražit.
Endeskoroalen je napisao/la:mma_hz je napisao/la:@morto a sta za @skoru reci,stari za Celik,halooooooo Celik..
![]()
Ne razumijem ove klubove partizan i zvezda to je bilo za vremena juge posto ne vole komunizam i petokraku trebali bi se zvati po nekoj logici Fk kokarda i fk cetnikEvander je napisao/la:Moja mlada navija za Partizan
BvBmuhamedhulk je napisao/la:Kod mene caca za Bayern navija(o) i mene navukao. Za FKS poceo kad sam otisao u Sa na studiranje. Nije bilo sumnje koga cu ici gledati, zivio na Jezeru, faks na Ciglanama, preko Miljacke isao svake prestupne godine.
Memara je napisao/la:Dogovoreno produženje ugovora sa Husrefom Musemićem
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/do ... micem/4436
Džaba krečišBordoSarajevo je napisao/la:Uprava napolje!
E da sam ja faks ček'o, ne bih bio skoroalen nego jureguvomuhamedhulk je napisao/la:Kod mene caca za Bayern navija(o) i mene navukao. Za FKS poceo kad sam otisao u Sa na studiranje. Nije bilo sumnje koga cu ici gledati, zivio na Jezeru, faks na Ciglanama, preko Miljacke isao svake prestupne godine.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.