Logično da nije identična situacija, samo me objava o produžetku saradnje i punoj podršci uprave i ovaj kalendarski period podsjetio na eru Ješića. Kad se sjetim kako se slavilo njegovo razbijanje klanova da bi nam čovjek u klub doveo neviđene krampeDenchiNL je napisao/la:ne slažem se, prije svega ovaj nije tjerao nikoga osim Perice, a u Antaliji nismo fasovali po 2 gola od svakog protivnika nego smo bili daleko čvrstiji kao ekipa, kako su zijanili onu igru i čvrstinu nikom nije jasno , je li došlo do opuštanja zbog renomea i imena protivnika, moguće, mada trebalo im je biti u glavi da će sve biti triput teže ovamo, ili bar odigrat još par pripremnih po snijegu/blatu, čisto da prelaz bude prije prvenstvenih tekmi gdje su igrali protiv terena,sudije,protivnika i svoje umišljenosti ujednom...i dalje smatram da nam je odbrana previše izmješana da bi to ličilo na nešto...a ovo za podršku ili ne, sve zavisi od prventveno rezultata i navijača, ako navijači budu tražili nečiju glavu nema sumnje ko će dobiti otkaz...ako Hus ne bude realan u nastavku i ponekad i kaže pogrešno sam procijenio, i slično nego opet bude tražio alibije u svemu drugom, navijači će se okrenuti i od njega...haris004 je napisao/la:Previše sličnosti sa epizodom Ješića u Sarajevu.
Preuzeo ekipu u finišu prve polusezone gdje je i imao solidne rezultate. Odlično odrađene pripreme u Antaliji sa visokim presingom, ali kad se vratio na naše terene doživio fijasko. Nekako u ovom periodu je govorio da kalendarski proljeće još nije počelo, a uoči utakmice sa Slobodom ako se ne varam, rečeno je da ima punu podršku uprave i Tana, i da se o raskidu ugovora ne razmišlja. Kroz sedam dana bio je bivši..
I saam mislim da je dobar potez dati priliku Husrefu na duži vremenski period, kroz karijeru je dokazao da je vrijedan toga i mislim da će se na kraju isplatiti. Samo me strah da kad jednom podigne glas kontra uprave ne dobije raskid ugovora.. I dalje mislim da je ovo sve posljedica zakulisnih radnji između uprave i pojedinih menadžera..