FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JoeBleck
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JoeBleck » 14 mar 2018, 23:13

Demba najbolji , kao onomad Neymar.

Koliko je explozivnija ekipa Chelsea bio veceras i dalje ne mogu da se otmem utisku da ih je Willian zlostavljao kao malu djecu.Samo luda sreca i Messi su razlog zašto ova utakmica nije otisla u drugom smjeru.
Paulinho je bio extra dinamičan kada je usao,mnogo koristi od njega.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 23:14

Ocjene u sportu, Messi 10, Umtiti 8, Pike i Stegen 7. Ostali dobili niske ocjene, kompletnan vezni red najgore.
Po meni realno.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 mar 2018, 23:14

Evander je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Dobro ispade sve, demba me najvise raduje, mnogi su pricali da ne moze igrati jer nema defanzive, a momak veceras 80 posto vremena igrao beka, roberto bio vise stoper a demba bek, pritiskao je celzi jako po toj desnoj strani i demba je tu dosta pomogao, u naoadu iz jedne prilike dao sjajan gol, ucestvovao i kod prvog gola, vise je hamalio nego sto je igrao ak sve u svemu odlicna partija u oba smijera, a bilo je bas zeznuto jer je celzi isao svim silama bas po desnoj strani nasoj, al zato su po toj strani iprimili dva komada

Mante suplje o veznom redu,
Bilo je problema u nasoj igri al to he bilo poslije dva nula i logicno je to jer je celzi krenuo na sve il nista, dok nismo poveli dva razlike bilo je sigurno sve, zrela igra nase ekipe, vrlo zrela, ima tu itekako materijala za klempu, no polako, prvo da vidimo ko nas sleduje u petak
Odlicna partija?

Ocito si ti neku drugu utakmicu gledao.
Dao gol i odlično igrao defanzivno. S obzirom da je na njegovo mjesto u prvoj utakmici igrala brazilska oyebina, razlika je izmedju ove dvojice je itekako vidljiva.
Barem povuci ono što si rekao da ne može Demba igrati u ovoj formaciji :kafa:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 14 mar 2018, 23:15

Evander je napisao/la:Ocjene u sportu, Messi 10, Umtiti 8, Pike i Stegen 7. Ostali dobili niske ocjene, kompletnan vezni red najgore.
Po meni realno.
Dembele 10+?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2018, 23:19

Evander je napisao/la:Ocjene u sportu, Messi 10, Umtiti 8, Pike i Stegen 7. Ostali dobili niske ocjene, kompletnan vezni red najgore.
Po meni realno.
To je to :thumbup:

Tri igraca koja su igrala veceras, golmana i ne racunam toliko kao igraca u polju :mrgreen: mada je i MATS imao par dobrih intervencija.
Ostatak tima ispod prosjeka, npr. Suarez je veceras bio odron :facepalm: ali Messi je Messi i on kad poludi, tu je bio kraj Chelseu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 mar 2018, 23:20

Evander je napisao/la:Ponavljam, ako postoji bilo kakva sansa za dovesti Veratia, mora se iskorisriti. Ovaj vezni red je preslab. Messi sam vuce ovu ekipu. Ostali svi su pozeri.
Nadam se da ce slijedece godine sa uigranim Couthinom ovo bolje izgledati. Steta bi bilo potrositi Messieve godine sa neadekvatnom ekipom.
L equip i MD pisu da ce ponuditi Verattija na ljeto i da je seik stavio cijenu od 100M. :mrgreen:

Inace, super odradjeno, Chelsea napadao iznenadili su me :mrgreen:

Babuka odradio.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 23:23

leorey je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ponavljam, ako postoji bilo kakva sansa za dovesti Veratia, mora se iskorisriti. Ovaj vezni red je preslab. Messi sam vuce ovu ekipu. Ostali svi su pozeri.
Nadam se da ce slijedece godine sa uigranim Couthinom ovo bolje izgledati. Steta bi bilo potrositi Messieve godine sa neadekvatnom ekipom.
L equip i MD pisu da ce ponuditi Verattija na ljeto i da je seik stavio cijenu od 100M. :mrgreen:

Inace, super odradjeno, Chelsea napadao iznenadili su me :mrgreen:

Babuka odradio.
Jesam za Grizmana, ali ako se za iste pare moze dovesti Verati, on je puno potrebniji ovoj ekipi.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 14 mar 2018, 23:25

Cuj to Veratti za 100 miliona, gdje treba potpisati :mrgreen: Ma nista od njega nema, ko mu J**+ mater, ionako smo doveli Arthura, grijace tribine bolje od Mine, ovi iz brazilske lige se dovode da budu publika.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 14 mar 2018, 23:31

Barcelona vs Bayern
City vs Juve
Roma vs Sevilla
Real vs Liverpool - ovo je moja zelja a izvuce :

Barca vs City
Real vs Roma
Bayern vs Sevilla
Juve vs Liverpool

Nesto imam osjecaj xD
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 mar 2018, 23:33

Iniesta: “Before 30th April, I have to make a choice, whether to stay at Barça or to go to China.”
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 mar 2018, 23:34

Daj Sevillu. Ako ne njih, Romu. Ako ne njih, Juventus.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 14 mar 2018, 23:35

Lillard je napisao/la:Daj Sevillu. Ako ne njih, Romu. Ako ne njih, Juventus.

:mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 23:36

Samo ne City. Ne sto ih se nesto pretjerano bojim, nego i njih zelim gledati dalje u takmicenju.

DzoniInglis
Kontakt:

Post Postao/la DzoniInglis » 14 mar 2018, 23:42

let3 je napisao/la:
Po meni realno.
To je to :thumbup:

Tri igraca koja su igrala veceras, golmana i ne racunam toliko kao igraca u polju :mrgreen: mada je i MATS imao par dobrih intervencija.
Ostatak tima ispod prosjeka, npr. Suarez je veceras bio odron :facepalm: ali Messi je Messi i on kad poludi, tu je bio kraj Chelseu.
Pokazao je svoju klasu opet. Prvi gol asistencija, druga dva odvukao igrače. Doktor igre u prostoru.
S Dembeleom se vidi potencijal. U današnjem fudbalu punom trke rijetkost je naći igrača koji ima dribling i sposobnost da napravi višak, a to se kod malog vidi iz aviona. Eh sad problem je, možda se meni to samo čini, da kad god je dobio loptu, ostajao je ogroman prazan prostor iza njega i stalno sam bio u strahu da će jednu izgubiti i tako omogućiti kontru Chelseu. Izgubio je on njih pofino večeras da se ne lažemo, ali se nekom ludom srećom ni iz jedne nije stvorila dobra prilika za protivnike.
Dajem mu prolaznu ocjenu, zabio je svoj prvi gol za ekipu, mlad je, vraća se poslije povrede. Može biti samo bolje... Istina, volio bih da ovu prvu godinu ulazi s klupe u LP i "peče" zanat gledajući nekog majstora na krilu, ali šta je tu je, mi tog majstora nemamo i svakako mi je draže gledati njegove propale driblinge kao neki zalog za budućnost, nego Vidala i ostalu kompaniju koja bi punila rupu na toj poziciji.
Čestitam momcima na pobjedi, iskusno je ovo uzeto i bez puno srkleta. :kralj:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 23:46

Ali kao sto rekoh danas, bitno je samo proci.
Liga se privodi kraju, bit ce vise vremena za odmaranje igraca. Iniesta ce se vratiti, jer danas se vidjelo da to nije taj Iniesta. Paulinho se lagano vraca, Dembele pocinje davati znakove zivota, Semedo ce valjda brzo na teren.
Ovo je i dalje puno vise nego sto se iko od nas na pocetku sezone nadao. Niko protiv ove Barclone nije favorit!

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 14 mar 2018, 23:48

Messi već zabio sličan gol Courtoisu. (peti na klipu) :mrgreen:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 mar 2018, 23:56

Sule asistencija, ono drugo mu ne mozes racunati kao asistenciju hebiga ali majstorsko odvlacenje igraca kod drugog gola. Sta vise ocekivati od napadaca kad ekipa igra kao Barca veceras?
Covjek je klasa, daleko najbolji napadac na svijetu.
Don't hate what you don't understand.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 14 mar 2018, 23:58

xaviesta je napisao/la:Sta vise ocekivati od napadaca kad ekipa igra kao Barca veceras?
Da zabije gol kad mu golman doda loptu u noge.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 mar 2018, 00:00

Blejzer10 je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Sta vise ocekivati od napadaca kad ekipa igra kao Barca veceras?
Da zabije gol kad mu golman doda loptu u noge.
Nije mu je dodao, nego se Suarez dobro morao potruditi da je pokupi. Tu je i izgubio snagu i izvukao maksimum iz tog suta. Normalno je valjda da i golman nesto odbrani.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 mar 2018, 00:01

Tako je.
Curton mu dodao loptu, prava asistencija :mrgreen: a Sule nikako da zabije taj gol u LP ove godine.
Hajd bar trpa u Primeri.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []