. . ma mrtva carsijastaragarda je napisao/la:De mojne visewobly92 je napisao/la:Kome Rasovac pripada?![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Druze znamo mi svi kako se registruju igraci i kakva je to lakrdija, znamo da se kaze da igraci potpisuju ugovor sa FK Sloboda a registrovani su ko jehovi svjedoci u Omladinskom, svi smo mi ovde svjesni toga al mislim da ne mozemo mi tu nista promjenit nazalost. Ja znam da je ovo sve zivotarenje od danas do sutra, od tuzbe do tuzbe, od duga do duga dok samo jedan dan ne stavi se kljuc u bravu i ovo je sve samo priprema za to da se naviknemo i da vise ohladimo od svega i onda ti se nece niko bunit. Sam sjever je slika i prilika toga svega, isto tako i zapad, samo nas 500 tinjak budala od kojih je 50% penzionera...Brcanskamalta je napisao/la:Sta je razlog slabe posjete na sjeveru,nemojte samo o antifudbalu i rezultatima.
U neka vremena 2000 i neke borba za opstanak a gorila D tribina..bilo nas po 200-400 u kopu. ..Sta je problem...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa kao dio nekadasnje opstine Tuzla i danas pripadaju teritoriji grada Tuzla...
Ja ne znam da je to nesto nesvatljivo i nerazumljivo vrijedno bilo kakve rasprave.
Zna se sta je grad, i uze jezgro Tuzle ali rekao sam da Simin Han pripada gradu Tuzla ,ne pripada Kalesiji u pm....
Ljudima poput Chinaglie je to teska tema,em je pun mrznje em nema pojma o zivotu.
Ma ima li kakvih vijesti o klubu,hoce li praviti tu skupstinu, dokle je dosla radna grupa sa novim statutom,ima li nekih novih sponzora,i tako te bitne stvari.
Ja ne znam da je to nesto nesvatljivo i nerazumljivo vrijedno bilo kakve rasprave.
Zna se sta je grad, i uze jezgro Tuzle ali rekao sam da Simin Han pripada gradu Tuzla ,ne pripada Kalesiji u pm....
Ljudima poput Chinaglie je to teska tema,em je pun mrznje em nema pojma o zivotu.
Ma ima li kakvih vijesti o klubu,hoce li praviti tu skupstinu, dokle je dosla radna grupa sa novim statutom,ima li nekih novih sponzora,i tako te bitne stvari.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nista ni na vidiku.
Zadnje iskreno sto je izletilo vezano je istok.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta sa njim, kao fol krece gradnjaSariel1987 je napisao/la:Nista ni na vidiku.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
Da.Trebala bi.
E sad kako je jedna stvar sigurna kod nas, a to je da nista nije sigurno sacekacemo i vidjet.
E sad kako je jedna stvar sigurna kod nas, a to je da nista nije sigurno sacekacemo i vidjet.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 15 mar 2018, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi kojima pokusavas objasniti nesto sto je logično te ne razumiju jer pripadaju kultu " mrtve carsije".... njima niko nije dovoljno dobar ako nije na potezu brcanska malta-irac....zato ih i ima 19.....Brcanskamalta je napisao/la:Pa kao dio nekadasnje opstine Tuzla i danas pripadaju teritoriji grada Tuzla...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Odličnu ste temu započeli nema šta. Vidi se iz priloženog da ste zagriženi ljubitelji Slobode. Iz sektora red rad disciplina
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nismo mi,nego onaj pacenik Chinaglia,napisao sam bio najobicniji post gdje je on morao da pokaze svoje frustracije i standardno istrola temu.Hitman22 je napisao/la:Odličnu ste temu započeli nema šta. Vidi se iz priloženog da ste zagriženi ljubitelji Slobode. Iz sektora red rad disciplina
Naravno da smo zagrizeni Slobodasi,svi mi ovdje zajedno sa tobom inace se ne bi nervirali ovdje i sve ostalo.
O samom klubu nemas sta napisati sto vec nije napisano.
Bilo je i ovdje logicnih i jednostavnih rijesenja (bilo je i gluposti ruku na srce)i sjajnih ideja, pa ako obicni navijaci imaju iste kako oni koji vode klub nemaju ama bas nikakve...zanimljivo.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo oko Slobode nema pozitivca, da kazes taj je pozitivan. Sta pod tim mislim? To je da ima covjek koji ima pare, da preuzme klub kao investitor, napravi stadion, postane sponzor, plati dugove i tako u kompletu dokaze svoju ljubav prema klubu. A kasnije i zaradi nesto ali opravdano.
Nazalost pare su prokletstvo, ko ima 1KM hoce da ima 100KM ko ima 100KM hoce 1000KM. Ko ima 10 miliona hoce 100 i sve tako. U ovako neuredjenom sistemu i korumpiranoj drzavi nista osim pomiriti se da ce Sloboda uvijek biti na marginama. Korak naprijed, nazad dva i sve tako. Desi se dobra stvar pa onda losa, turbolencije iz godine u godinu i tako ce stalno biti.
Nazalost pare su prokletstvo, ko ima 1KM hoce da ima 100KM ko ima 100KM hoce 1000KM. Ko ima 10 miliona hoce 100 i sve tako. U ovako neuredjenom sistemu i korumpiranoj drzavi nista osim pomiriti se da ce Sloboda uvijek biti na marginama. Korak naprijed, nazad dva i sve tako. Desi se dobra stvar pa onda losa, turbolencije iz godine u godinu i tako ce stalno biti.
Izvini Tuzlak ali pozitivac iz tvoje price je telac ili magarac kako hoćeš. Nema takvog a da ima pare i sve to pokriti sto si naveo.
Naravno teorija bio je jedan ali ga je otjerao Jasmin je prežvakana tema.
Samo sistem može dovesti do uređenog kluba. Pare da daju privatnici a da tri puta ne zarade na tome teško da ćeš doživjeti. Naći nekoga ko voli bez interesa a da ima i hoće dati teško. Prati malo spasioce Čelika.
Samo sistem može dovesti do uređenog kluba. Pare da daju privatnici a da tri puta ne zarade na tome teško da ćeš doživjeti. Naći nekoga ko voli bez interesa a da ima i hoće dati teško. Prati malo spasioce Čelika.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa nema ljubavi kada se ulaze novac.Hitman22 je napisao/la:Izvini Tuzlak ali pozitivac iz tvoje price je telac ili magarac kako hoćeš. Nema takvog a da ima pare i sve to pokriti sto si naveo.
Ako vec nema takvog pojedinca a znamo da nema barem ne da ulaze u ovaj haos i bezvlasce,zasto se barem na tome ne radi....da se uredi klub po prihvatljivom modelu.
Zamisli da se i pojavi takav entuzijasta i uzda se u jaku omladinsku skolu a dodje mu Sakib i kaze jarane nemas ti ovlasti ovdje,kao sto su Husicu...
Neka srede to pa i da njih nekoliko ulaze nesto novca neka uzimaju dio svakog transfera neka vrate novac pa ako mogu i zarade niko se ne bi ljutio.Ali nema.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Opaa....vidim da si upućen dobro.Brcanskamalta je napisao/la:Pa nema ljubavi kada se ulaze novac.Hitman22 je napisao/la:Izvini Tuzlak ali pozitivac iz tvoje price je telac ili magarac kako hoćeš. Nema takvog a da ima pare i sve to pokriti sto si naveo.
Ako vec nema takvog pojedinca a znamo da nema barem ne da ulaze u ovaj haos i bezvlasce,zasto se barem na tome ne radi....da se uredi klub po prihvatljivom modelu.
Zamisli da se i pojavi takav entuzijasta i uzda se u jaku omladinsku skolu a dodje mu Sakib i kaze jarane nemas ti ovlasti ovdje,kao sto su Husicu...
Neka srede to pa i da njih nekoliko ulaze nesto novca neka uzimaju dio svakog transfera neka vrate novac pa ako mogu i zarade niko se ne bi ljutio.Ali nema.
Ne treba tako ba bolje je da jedan dva managera rade jednosmjerno tj u vlastiti padze. No tako se to gaji decenijama već samo se likovi mjenjaju. Sakib je tu još i najmanji problem.
Ja se nadam tom statutu i upravljačkim pravima.
Sto se tiče OP odliva djece pravilnik je takav kakav je a to je da malodobnog igrača ne možeš vezati nego kad mu babu manager vrbuje i odvede nekad očekuješ izobrazbu.
Varijanta B. Ja sam najveći pojedinačni vlasnik i ujedno manager pa ulažem rizikujem profitiram ili propadnem
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Za to ti treba statut koji ti to omogucava....
Pa niko ne kaze da cekaju investitori u redu ko ce prije,ali barem omoguci pristup klubu pa vidicemo sta ce biti.
Ma mi kao navijaci bili bi sretni i fan shopom od 15 kvadrata,samo da ga imamo,bili bi sretni da se mozemo uclaniti u klub,da kao pojedinci imamo pristup i mogucnost clanstva u skupstini koliko god mozda ne imali mogucnost biti njen clan (finansijski).Ima i toliko "malih "stvari koje bi u nasim ocima velike bile i usrecile nas.....Ali dzaba kada debili nece ne zele.. (da ne kazem ne znaju jer slagacu).
Pa niko ne kaze da cekaju investitori u redu ko ce prije,ali barem omoguci pristup klubu pa vidicemo sta ce biti.
Ma mi kao navijaci bili bi sretni i fan shopom od 15 kvadrata,samo da ga imamo,bili bi sretni da se mozemo uclaniti u klub,da kao pojedinci imamo pristup i mogucnost clanstva u skupstini koliko god mozda ne imali mogucnost biti njen clan (finansijski).Ima i toliko "malih "stvari koje bi u nasim ocima velike bile i usrecile nas.....Ali dzaba kada debili nece ne zele.. (da ne kazem ne znaju jer slagacu).
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Da ti ovo nije onaj što trči oko stadiona samo neće da se otkrijeHitman22 je napisao/la: Opaa....vidim da si upućen dobro.
Znao sam!Hitman22 je napisao/la:Ja sam najveći pojedinačni vlasnik i ujedno manager pa ulažem rizikujem profitiram ili propadnem
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
nema kod nas ni investitora ni vlasnika ni statuta kako treba.
samo lafina.
i nada da ce jednom biti bolje.
fan shop? pa to mi nikako nije jasno kako se ne moze otvorit???
i ovo para usi, a sto nece? u cemu je problem? zar nije u interesu svih da je stanje bolje i uredjenije???
samo lafina.
i nada da ce jednom biti bolje.
fan shop? pa to mi nikako nije jasno kako se ne moze otvorit???
i ovo para usi, a sto nece? u cemu je problem? zar nije u interesu svih da je stanje bolje i uredjenije???
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ovaj brcanska je babuka solinas 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
$!sviunapad1010 je napisao/la:Ovaj brcanska je babuka solinas
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jel nam protiv Viteza plitak potok ili je bod kuća a tri boda epohalni uspjeh??
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakav investitor na ovakvu situaciju. Investiras da zaradis i onda sve sto si trebao izvuc para uzme ti Fuki, Zada,Arkada,Azmir , peti deseti, ko zna cija pozajmica sa kamatom ce se jos pojaviti. Dobro je neko rekao, ovo je bolja stednja nego banka.
treba ti idiot a ne investitor. Mislim ono sutra da neko dodje i investira u Slobodu, prvo bi ga pitao sto druze, sta je tu pravi motiv i interes. Il si idiot, a da je idiot ne bi bio milioner, ima tu jos nesto pored, zaradit neces. Sloboda je zadnje mjesto na svijetu gdje bi nekog nagovorio da investira, kako izvarat covjeka jbt? sta nudimo ? sta imamo?
tako da dok se ti dugovi ne dovedu u neki prihvatljiv rang, nista to. Jos covjece mi placamo i reprogram, Celiku je to najveci problem. Kod nas to ide, ali opet ljubav prema Slobodi (pozajmice, tuzbe, nagodbe) je tako velika da bi se samo debil usudio uzet to.
Iskreno mozda je odlazak u zadnju ligu i bio najbolja opcija. Koga se ovdje i ne bojis, za koga mislis da nece naplatiti zbog politike, poslova ili drugih nekih veza, obecanja( Sabovic, Zada i Azmir),naplatit ce zene, djeca, rodbina ko u vise slucajeva.
treba ti idiot a ne investitor. Mislim ono sutra da neko dodje i investira u Slobodu, prvo bi ga pitao sto druze, sta je tu pravi motiv i interes. Il si idiot, a da je idiot ne bi bio milioner, ima tu jos nesto pored, zaradit neces. Sloboda je zadnje mjesto na svijetu gdje bi nekog nagovorio da investira, kako izvarat covjeka jbt? sta nudimo ? sta imamo?
tako da dok se ti dugovi ne dovedu u neki prihvatljiv rang, nista to. Jos covjece mi placamo i reprogram, Celiku je to najveci problem. Kod nas to ide, ali opet ljubav prema Slobodi (pozajmice, tuzbe, nagodbe) je tako velika da bi se samo debil usudio uzet to.
Iskreno mozda je odlazak u zadnju ligu i bio najbolja opcija. Koga se ovdje i ne bojis, za koga mislis da nece naplatiti zbog politike, poslova ili drugih nekih veza, obecanja( Sabovic, Zada i Azmir),naplatit ce zene, djeca, rodbina ko u vise slucajeva.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.