PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sta ti je debilu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
natjecite se u dobru a ne u zlu
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Saro stara baro stvarno psujes nenormalno.
Nemoj bolan,znam ja sve, razocara se covjek u zivot (pusti ovu djecu znas ti o cemu ja govorim)i pomisli dje tu pravda i bog,izgubi volju i obuzme ga bijes ali nemoj...bice sve u dure.Allahu se okreni, i vjeruj..bice sve uredu....
Nemoj bolan,znam ja sve, razocara se covjek u zivot (pusti ovu djecu znas ti o cemu ja govorim)i pomisli dje tu pravda i bog,izgubi volju i obuzme ga bijes ali nemoj...bice sve u dure.Allahu se okreni, i vjeruj..bice sve uredu....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Boze sto si bezobrazan.Sta ti bi? Ccc svastaZeljo92 je napisao/la:Sta ti je debilu
- MocMahale444
Kakvo zlo sto mu ukazem na problem? sto kuhas vojvodobihuzur je napisao/la:natjecite se u dobru a ne u zlu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
strah me sviju i zato uvlacim svima odredaMocMahale444 je napisao/la:Kakvo zlo sto mu ukazem na problem? sto kuhas vojvodobihuzur je napisao/la:natjecite se u dobru a ne u zlutebe strah njega pa mu se uvlacis

- MocMahale444
to ti mislis, evo ode ti kucni ljubimac sare magare.bihuzur je napisao/la:strah me sviju i zato uvlacim svima odredaMocMahale444 je napisao/la:Kakvo zlo sto mu ukazem na problem? sto kuhas vojvodobihuzur je napisao/la:natjecite se u dobru a ne u zlutebe strah njega pa mu se uvlacis
![]()
-
- Kontakt:
Ne laj keru jedan
- MocMahale444
Ovo nije nista kako ti znas magare mlitavo.
Kuci begaj, ranije legaj bif tek moj, zaradi hlebac jer on ti treba bif tek moj.
Kuci begaj, ranije legaj bif tek moj, zaradi hlebac jer on ti treba bif tek moj.
- MocMahale444
zurka u parovima

- MocMahale444
neka nema ci fu ta tamo, te kurave su najgore radjaju ****.bihuzur je napisao/la:zurka u parovima![]()
O kome ti fajteru.Brcanskamalta je napisao/la:Igrom slucaja poznajem covjeka,voli popit sto jest jest ali bgm opuc'o bi te od asfalt ko macku.mma_hz je napisao/la:GLUHA BUKOVICA

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:
Ode sariel

tu sam
-
- Kontakt:
Nije joge mislim da je krležamma_hz je napisao/la:O kome ti fajteru.Brcanskamalta je napisao/la:Igrom slucaja poznajem covjeka,voli popit sto jest jest ali bgm opuc'o bi te od asfalt ko macku.mma_hz je napisao/la:GLUHA BUKOVICAjoge si to ti
![]()

Onaj najavljeni padobranac trebalo mu je malo vremena ali aterirao je

Solinasa jest se maskirao

Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 15 mar 2018, 08:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Avataravenija je napisao/la:Allahu dragi oprosti im ne znaju sta rade. Estakvirullah.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Selam Alejkum. Smrt komunizmu - sloboda narodu !Penaltiky je napisao/la:Avataravenija je napisao/la:Allahu dragi oprosti im ne znaju sta rade. Estakvirullah.![]()
![]()
mozes na sljedeci davidovu zvijezdu i svastiku
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kako ti bolan nije žao naše ljiljane s tom pračetničkom zastavom miješatavenija je napisao/la:Selam Alejkum. Smrt komunizmu - sloboda narodu !Penaltiky je napisao/la:Avataravenija je napisao/la:Allahu dragi oprosti im ne znaju sta rade. Estakvirullah.![]()
![]()
mozes na sljedeci davidovu zvijezdu i svastiku
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Popravi li Said porschea od udesa?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jel ono divovi samaraju igrace fks? 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.