Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

EdinTM87
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la EdinTM87 » 18 sep 2010, 23:54

NAJJACI SMO :lol: Jos sutra Barca kiksa 100%
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 sep 2010, 23:55

Gotovo....više sreče nego pameti...mada pravda je zadovoljena...
Nail for Real je napisao/la:za dva minuta sam benzemu zamrzeo
stvarno izgleda da momka boli kita za Real i za sve...

+4 u odnosu na Barcelonu...bodove piši igru nepamti..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 sep 2010, 23:55

Dobro je, 3 boda su tu.. U Mourinhovoj režiji baš kako on to zna.. Malo smo ispadali al sve je eto dobro prošlo.. :)
Al moram priznat da me je i Sociedad iznenadio včrs dobrom igrom, dosta će jakih ekipa posrnut na ovom terenu..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 18 sep 2010, 23:55

Edine hos u marku da Barca dobija sutra :lol:
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 sep 2010, 23:57

arapinho1 je napisao/la:Edine hos u marku da Barca dobija sutra :lol:
Hos u cenera ?!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2010, 23:57

Benz majmune,karino,levate,konjino........
Zar je moguće ostaviti ovakav dojam za 5 minuta :? :?: :twisted: :!:
A inače 3 boda tu idemo dalje ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 sep 2010, 23:58

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 sep 2010, 00:00

pa meni je izgledao da je namjerno potrošio zadnje 3 lopte....pa nisam ljut što nije dao gol ljut sam na njegovo indolentno ponašanje kod zadnjih par situacija....3 boda :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 sep 2010, 00:14

vidim ovde na temi ima najvise 3 starija ,pametna navijaca Reala.znaci 99 posto su postali navijaci dolaskom ronalda,kake,benzeme .... i svake godine traze izgovor za lose rezulate,sezone 2008-2009 kad je barca drala real 6-2.tad su govorili da su im losi igraci,onda sledece sezone kad su stigle zvezde su bili samouvereni da ce sve osvojiti pa kad su osvojili moj qr*c,onda su se zalili na trenera,sad kad im je stigao trener opet Tuk*.Danas na tekmi se videla murinjova nemoc da ista uradi,skakao je,drao se,zamalo svog pomocnika da pogodi flasom,Mala ekipa poput soiada je tako stisla Real,tolko sansi imala,da je na kraju Murinjo ofanzivne igrace menjao defanzivnim da bi sacuvao svoj gol.
I opet je sreca bila na strani losijih kad je ronaldo sutirao slobodnjak,pogodio zivi zid,lopta se odbila i usla u gol,a do tada nije imao ni 3 suta!VEceras nije pobedila igra reala nego invidualna tehnika igraca koju je real platio silnim milionima da bi izvalica bodove protiv novih prvoligasa.I mogu da porucim ovim klincima sto govore ,ma dobro je bice bolje,da ovaka igra reala je konstanta i da samo igraju kolko im protivnik dozvoli,vec u utorak igraju protiv espanjola i tu se nece lepo provesti!Murinjo jeste dobar trener ali ne i carobnjak,on moze postaviti kakvu god taktiku,al ne moze higuaina izvaditi iz krize ili podici moral ronaldu!!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 sep 2010, 00:17

Gledao sam drugo poluvrijeme i Real je dosta dobro igrao.....Glavni problem je sebičnost, mnogo se petlja i solira, a to Mou najmanje voli...
Der Mann für die entscheidenden Tore.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 sep 2010, 00:19

losmi je napisao/la:vidim ovde na temi ima najvise 3 starija ,pametna navijaca Reala.znaci 99 posto su postali navijaci dolaskom ronalda,kake,benzeme .... i svake godine traze izgovor za lose rezulate,sezone 2008-2009 kad je barca drala real 6-2.tad su govorili da su im losi igraci,onda sledece sezone kad su stigle zvezde su bili samouvereni da ce sve osvojiti pa kad su osvojili moj qr*c,onda su se zalili na trenera,sad kad im je stigao trener opet Tuk*.Danas na tekmi se videla murinjova nemoc da ista uradi,skakao je,drao se,zamalo svog pomocnika da pogodi flasom,Mala ekipa poput soiada je tako stisla Real,tolko sansi imala,da je na kraju Murinjo ofanzivne igrace menjao defanzivnim da bi sacuvao svoj gol.
I opet je sreca bila na strani losijih kad je ronaldo sutirao slobodnjak,pogodio zivi zid,lopta se odbila i usla u gol,a do tada nije imao ni 3 suta!VEceras nije pobedila igra reala nego invidualna tehnika igraca koju je real platio silnim milionima da bi izvalica bodove protiv novih prvoligasa.I mogu da porucim ovim klincima sto govore ,ma dobro je bice bolje,da ovaka igra reala je konstanta i da samo igraju kolko im protivnik dozvoli,vec u utorak igraju protiv espanjola i tu se nece lepo provesti!Murinjo jeste dobar trener ali ne i carobnjak,on moze postaviti kakvu god taktiku,al ne moze higuaina izvaditi iz krize ili podici moral ronaldu!!
Real je prvi klub za koji sam cuo, prvi klub kojeg sam gledao, navijam za njeg od svoje 5. godine, zato ne rise sa svojim 99 %

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 sep 2010, 00:20

Udarci ka golu 9:19
Udarci u okvir 2:11

Da, baš su nedmoćni Jose i igrači Reala. U pravu si. Sasvim je logično da će se ofanzivni igrači na kraju mijenjati defanzivnijim da bi se zadržalo vodstvo, to nije izmislio Mourinho, pobogu. Druga je stvar što Barca to ne radi, jer igraju za gol više, ali Jose nije takav. Njemu je dovoljno i 1:0 i svi su sretni. Uostalom, teško gostovanje je iza njih, tako da bi ovaj rezultat oni prihvatili objeručke.

Sutra(da ne kažem danas, pošto je 00:19) je pravi ispit za Barcelonu. Mislim da bi svi Barcini igrači i navijači bili zadovoljno minimalnom pobjedom, jer im porazi na Calderonu nisu strani pojam. Real je ušao u sezonu sa 7 bodova iz 3 utakmice, te bi već nakon trećeg kola Barca mogla imati neki zaostatak. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 sep 2010, 00:20

losmi je napisao/la:vidim ovde na temi ima najvise 3 starija ,pametna navijaca Reala.znaci 99 posto su postali navijaci dolaskom ronalda,kake,benzeme .... i svake godine traze izgovor za lose rezulate,sezone 2008-2009 kad je barca drala real 6-2.tad su govorili da su im losi igraci,onda sledece sezone kad su stigle zvezde su bili samouvereni da ce sve osvojiti pa kad su osvojili moj qr*c,onda su se zalili na trenera,sad kad im je stigao trener opet Tuk*.Danas na tekmi se videla murinjova nemoc da ista uradi,skakao je,drao se,zamalo svog pomocnika da pogodi flasom,Mala ekipa poput soiada je tako stisla Real,tolko sansi imala,da je na kraju Murinjo ofanzivne igrace menjao defanzivnim da bi sacuvao svoj gol.
Slozio bih se sa skoro svim sto si rekao. Medjutim nakon onoliko prilika protiv Ajaxa i onoliko promasaja mislim da je ekipi opao moral a Mou to ne moze podici za 3 dana. Treba sacekati malo, CR sve losiji, onaj gol cista sreca, Benz se ne trudi, Higuain fula po obicaju, DI Maria me iznenadio. Trebaju se uozbiljiti ali pisu se 3 boda, treba Mourinhu vremena da poslozi tim a dotad nek se redaju pobjede pa kakve god
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 sep 2010, 00:27

cojk bi reko da ce neko losmijeve postove procitati :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 sep 2010, 00:34

Šta li se ovaj losmi napriča :mrgreen:
Pročitao sam samo onaj početak jer je to boldao edin :lol:
I mogu da mu kažem isto što i on za Real navijam otkad znam za fudbak nikad nisam bio glory hunter što se tiče igre 2.PV je dobro bilo malo je u ovoj tekmi odbrana kiksala više nego obično i to je to ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 sep 2010, 00:39

Aee ne lozite se bukvalisti,99 % znaci da vecina(skoro svi) navijaju od dolaska ronalda,kake,benzeme,to su oni napaljeni klinci,al cast izuzecima koji su i u dobru i u zlu pratil Real!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 sep 2010, 00:45

cestitke na pobjedi.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2010, 00:46

Ajde ovi šta kenjaju o igrama pojedinaca - važna je pobjeda, a ovi prozvani - Ronaldo, Higuain i još neki će se dignuti kad bude najvažnije... I ****, primili gol, ja očekivao neku ludu seriju od 15ak utakmica bez primljenog gola. I ovo je bilo jedno od težih gostovanja i zato je svaka pobjeda dobrodošla.
Hayley <3

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 sep 2010, 00:47

@losmi ma ne ložim se jednostavno ne mogu kada mi neko napiše da je Real loše igra mislim to sam i sam vidio jbg uzeli smo bodove možemo se nadat boljoj igri :P
kako @wolwi kulturno dođe btw hvala

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 sep 2010, 01:01

Ni u jednom postu nisam napisao da pobeda nije bitna,uzeli ste 3 boda svaka cast,al kazem da sam trenutnom igrom necete daleko dogurati,a vidim da real igra isto jedno 3-4 utakmice,Veoma losa zavrsnica,od tih par golova reala,malo je njih iz prave akcije,a vise sreca ili greska odbrane,real je prosle sezone mnogo bolje napadao,al dolaskom murinja,igra se promenila,i nemislim da ce murinjo ovde nesto popravljati,ovo je njegova igra,verovatno ce sve utakmice real ovako igrati,ono lose,al uzimaju 3 boda,i tako ce daleko stici,al ta igra ne prolazi u spaniji kod navijaca,hebes ti 3 boda kad ekipa ne moze se sastavi,!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.