FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 15 mar 2018, 14:20

kengur je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako se vec neko odlucio na samaranje, nek to proba sa Kantardzicem, laznim Papetom i kuravom Sabrinom.
Pametnom i isaret dosta
To dvoje kerova i mogu se nafatat, al Elvira stiti 70% nasih navijaca sa svih tribina, a pogotovo je dobar sa nekim bitnijim momcima sa sjevera nazalost
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 mar 2018, 14:40

joker90 je napisao/la:Toliko nekih srba, makedonaca, majoriziranih ekipi, a opet bošnjačka nejač dobi batine. :lol:
:urnebes: :urnebes:
1946~

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 15 mar 2018, 14:59

@Zip koristi kopiranu pricu od Sabrine, tipa dali smo Husrefu sve uslove i SAMO je on odgovoran za rezultate. Zipe za lijeka ti trebalo.
Sto se balija u upravi tice oni se prave ludi.
Uprava je placena za 2 stvari :
1-Kvalitetnim licnim radom stvoriti uslove svojim zaposlenim (ispod sebe u hijerarhiji) da budu uspjesni.
2-Odgovornost za izbor tih zaposlenih i postignute rezultate svih njihovih aktivnosti. To ukljucuje uspjesno rjesavanje svih problema koji se pojave, kada ti zaposleni eskaliraju probleme na tvoj nivo.
Uprava nije placena ni za kakav teski fizicki posao. Oni su placeni za odgovornost koju njihova pozicija nosi. To se placa 10 ili 20 puta vise od prosjecne plate. Obicnoj raji djeluje puno (pogotovo dok sve ide kao med i mlijeko) ali nije. Kad se pojave problemi uprava (management) ce ih ili rijesiti ili gube poziciju i platu, dok sitna riba i dalje ostaje (marketing na primjer).

Postoji direktna odgovornost za ono sto management radi i indirektna odgovornost za rezultate ljudi koje si izabrao. Sabrina je odgovorna za Ihtijarevica i sve ispod njega sto se desava. Faruk je odgovoran za izbor trenera i prvog tima kao i rad akademije. On treba da pravi viziju koju treneri provode u stvarnost. Treneri seniora su odgovorni za rezultate prve ekipe i izbor svojih saradnika. Ako niko nema pojma zasto u 5 kola imamo 5 bodova kriv je trener, a zbog njega je kriv i sportski (jer ga je izabrao i pomagao mu) a zbog sportskog i glavni direktor. To je lanac odgovornosti.

Tako da Sabrinina (i Zipova) lukava prica kako odgovornost prestaje sa trenerom je pokvarena balijska prica za budale. A tek nebuloze "svako ima mali krizni period". FKS je u krizi 2.5 godine i uprava nema sposobnosti da pronadje rjesenje. Ko luta dovodjenjem Repuha, Cale, polulijevo, Kodre, Jesica i ostalih. Dokazali su svoju nesposobnost. Rezultati pokazuju sve.

Fascinantno je koliko brzo su mali podli balijski umovi skontali da bi mogli iskoristiti navijacku pricu o viziji. Hoces viziju - super, od sada samo guramo mlade a sve pare iz budjeta idu njima na plate umjesto na polovnjake. Plus oni imaju pokrice kad jos godinama ne bude Evrope. Cudo je sta borba za opstanak radi. Ne znaju rjesiti probleme ali sebi obezbjediti opstanak - i pokojni Hawkings bi im pozavidio. Drugi lopovluk je da su otjerali Husrefa, moralo bi ih i par iz uprave da ide. Ovako oni su stali uz trenera i svi ostaju. Papci nemaju slifa ali su u ovakvim stvarima nenadmasni.

Da Radnik ili Krupa imaju nase ekonomske uslove uzimali bi titule ko Igokea u kosarci. Samo se mi borimo za Evropu. To jos vise pojacava visegodisnji neuspjeh koji nas klub trpi.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 mar 2018, 15:21

ne treba ih samarati..treba im lomiti noge

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 15 mar 2018, 16:14

kengur je napisao/la:@Zip koristi kopiranu pricu od Sabrine, tipa dali smo Husrefu sve uslove i SAMO je on odgovoran za rezultate. Zipe za lijeka ti trebalo.
Sto se balija u upravi tice oni se prave ludi.
Uprava je placena za 2 stvari :
1-Kvalitetnim licnim radom stvoriti uslove svojim zaposlenim (ispod sebe u hijerarhiji) da budu uspjesni.
2-Odgovornost za izbor tih zaposlenih i postignute rezultate svih njihovih aktivnosti. To ukljucuje uspjesno rjesavanje svih problema koji se pojave, kada ti zaposleni eskaliraju probleme na tvoj nivo.
Uprava nije placena ni za kakav teski fizicki posao. Oni su placeni za odgovornost koju njihova pozicija nosi. To se placa 10 ili 20 puta vise od prosjecne plate. Obicnoj raji djeluje puno (pogotovo dok sve ide kao med i mlijeko) ali nije. Kad se pojave problemi uprava (management) ce ih ili rijesiti ili gube poziciju i platu, dok sitna riba i dalje ostaje (marketing na primjer).

Postoji direktna odgovornost za ono sto management radi i indirektna odgovornost za rezultate ljudi koje si izabrao. Sabrina je odgovorna za Ihtijarevica i sve ispod njega sto se desava. Faruk je odgovoran za izbor trenera i prvog tima kao i rad akademije. On treba da pravi viziju koju treneri provode u stvarnost. Treneri seniora su odgovorni za rezultate prve ekipe i izbor svojih saradnika. Ako niko nema pojma zasto u 5 kola imamo 5 bodova kriv je trener, a zbog njega je kriv i sportski (jer ga je izabrao i pomagao mu) a zbog sportskog i glavni direktor. To je lanac odgovornosti.

Tako da Sabrinina (i Zipova) lukava prica kako odgovornost prestaje sa trenerom je pokvarena balijska prica za budale. A tek nebuloze "svako ima mali krizni period". FKS je u krizi 2.5 godine i uprava nema sposobnosti da pronadje rjesenje. Ko luta dovodjenjem Repuha, Cale, polulijevo, Kodre, Jesica i ostalih. Dokazali su svoju nesposobnost. Rezultati pokazuju sve.

Fascinantno je koliko brzo su mali podli balijski umovi skontali da bi mogli iskoristiti navijacku pricu o viziji. Hoces viziju - super, od sada samo guramo mlade a sve pare iz budjeta idu njima na plate umjesto na polovnjake. Plus oni imaju pokrice kad jos godinama ne bude Evrope. Cudo je sta borba za opstanak radi. Ne znaju rjesiti probleme ali sebi obezbjediti opstanak - i pokojni Hawkings bi im pozavidio. Drugi lopovluk je da su otjerali Husrefa, moralo bi ih i par iz uprave da ide. Ovako oni su stali uz trenera i svi ostaju. Papci nemaju slifa ali su u ovakvim stvarima nenadmasni.

Da Radnik ili Krupa imaju nase ekonomske uslove uzimali bi titule ko Igokea u kosarci. Samo se mi borimo za Evropu. To jos vise pojacava visegodisnji neuspjeh koji nas klub trpi.
Pravi glodari...

Da Radnik ili Krupa imaju ovakvu upravu trazili bi se po 3-4 ligi...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 15 mar 2018, 16:17

Kakvi god rezultati bili fizicki napadi na igrace nisu nesto sto mogu opravdati sam sebi. Takvi potezi nas mogu i hoce etiketirati kao divljake i jednu animalnu sredinu u kojoj je fudbal najmanje sport. Takvi potezi jako stete imidzu kluba i ne donose nista dobro sta god neko mislio.
Ako neko misli to opravdati argumentima tipa "a to sto ovaj pusi sisu" ili "sto Sabrina dovede parmaka koji ne moze potrcati" nek me postedi jer se ne moze to porediti. Ne moramo mi kao navijaci ucestvovati u procesu srozavanja kluba.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 mar 2018, 16:23

Jel ovo ozbiljno za Radovca ili zaebancija?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 mar 2018, 16:28

Kad smo kod parmaka, šta je sa onim Parmakovskim?
Bahati, bahati Željkan!
1946

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 mar 2018, 16:31

Orangina85 je napisao/la:Kakvi god rezultati bili fizicki napadi na igrace nisu nesto sto mogu opravdati sam sebi. Takvi potezi nas mogu i hoce etiketirati kao divljake i jednu animalnu sredinu u kojoj je fudbal najmanje sport. Takvi potezi jako stete imidzu kluba i ne donose nista dobro sta god neko mislio.
Ako neko misli to opravdati argumentima tipa "a to sto ovaj pusi sisu" ili "sto Sabrina dovede parmaka koji ne moze potrcati" nek me postedi jer se ne moze to porediti. Ne moramo mi kao navijaci ucestvovati u procesu srozavanja kluba.
Vise imidzu kluba stete princeze koje se setkaju po terenu i bojkotuju trenera misleci da za sve to mogu proci nekaznjeno.
Mi nikada odustati necemo...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 mar 2018, 16:32

joker90 je napisao/la:Kad smo kod parmaka, šta je sa onim Parmakovskim?
Na kraju cemo mu dati otkaz i zaraditi na njegovom raskidu ugovora, kao i sa onim jadnim estoncem :kafa:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 15 mar 2018, 16:36

Orangina85 je napisao/la:Kakvi god rezultati bili fizicki napadi na igrace nisu nesto sto mogu opravdati sam sebi. Takvi potezi nas mogu i hoce etiketirati kao divljake i jednu animalnu sredinu u kojoj je fudbal najmanje sport. Takvi potezi jako stete imidzu kluba i ne donose nista dobro sta god neko mislio.
+1 Jasno k'o dan.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 15 mar 2018, 17:05

Inijesta je napisao/la:
kengur je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako se vec neko odlucio na samaranje, nek to proba sa Kantardzicem, laznim Papetom i kuravom Sabrinom.
Pametnom i isaret dosta
To dvoje kerova i mogu se nafatat, al Elvira stiti 70% nasih navijaca sa svih tribina, a pogotovo je dobar sa nekim bitnijim momcima sa sjevera nazalost
Ko su bitni ljudi na sjeveru?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 15 mar 2018, 17:25

Inijesta je napisao/la:
kengur je napisao/la:
Pametnom i isaret dosta
Za ove laži, ban bi bila fina nagrada.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 mar 2018, 17:35

sarajlija je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:E cuj Radovca tabanati za slabe rezultate :lol:
Stvarno moras biti mozak da to uradis
Jos mu rekli,mozes misliti sta ce sa ostalim biti kada si ti ovako prosao.
Velkoski je potom zvao neke iz grupe da vidi sta je problem.
Radi guza ko meduza, čuj šta je problem, mamaru mu bezobraznu onu klošarsku! :puke:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 mar 2018, 17:40

apsolutno sam protiv nasilja i napadanja igraca ali imidzu kluba vise steti to sto necemo otic ni u prvo pretkolo lige europe drugi evo put u tri sezone!!!

ako se vec marise nek se marisu ovi koje je joker naveo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 15 mar 2018, 17:47

To je to. Zasto je toliki problem identifikovati prave krivce??

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 mar 2018, 18:10

Đeš na nejač Radovca. Lik ove sezone nije odigro 3 tekme kad se sve sabere. Bolje da su udarili na upravu na nekoj tekmi. Vnago uhljebljena.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2018, 18:12

Elcor je napisao/la:
Ko to ima muda da samara Kantardzica? Budite realni. Btw, ja sam protiv nasilja u svakom slucaju!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 mar 2018, 18:26

Sabinho je napisao/la:
Elcor je napisao/la:
Ko to ima muda da samara Kantardzica? Budite realni. Btw, ja sam protiv nasilja u svakom slucaju!
Ma apsolutno, uhljebi i neznalice nisu vrijedni prljanja ruku i riskiranja belaja sa drotovima! :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 mar 2018, 18:29

Momci imaju problema kad ih prozivaju sa tribina, a ne jos da fizicki krenu na njih.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, BungaBum, GokuSSJG, OzmoodPinglewood, propoklopac, TETRAPAK i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []