FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sila je rijesenje za sve, samo je treba usmeriti na pravu adresu ako je ista dovoljno jaka.
Igraci su itekako zasluzili degenek, al ne jadovac za kojeg se zaboravilo i da postoji.
Igraci su itekako zasluzili degenek, al ne jadovac za kojeg se zaboravilo i da postoji.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Što niko na Babuku ne udari, da ih sisama pobaca. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne more se na njeg. On je legenda kluba.skoroalen je napisao/la:Što niko na Babuku ne udari, da ih sisama pobaca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajd što ste pi.ckice, jel' neki dan bio napad na predsjednika partizana vazuru? Jel se dešava u Engleskoj da navijaci napadnu igrače i upravu(neki dan), Francuska uletanje na stadion, Napoliju sta se desava, ma svugdje DInamo Zg... samo smo mi eto pi.ckice i lafo nismo siledzije, a ovi naši nas yebu i dan i noc... Tako il' nikako,,,,,,, pa i djeca kad ne slušaju dobiju vaspitnu??????????????????? samo ove tetkice ne smiju,, smiješni ste ba
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dešava se brate, al isto da ti mlađi sin napravi zijan a ti izmlatiš starijeg, da mali vidi kako može proć. Radovac trenutno ničim nije zaslužio šamare, još lika pred curom poniziše. On nam je trenutno zadnji izbor u sredini i najmanji problem. Ako je već trebalo mlatit nekog, trebalo je alkosa Hodžića i tetovažu Bekića, lažnog kapitena i ćelenku reprezentativca, oni su ti koji trenutno pružaju najgore partije.ledesma je napisao/la:Ajd što ste pi.ckice, jel' neki dan bio napad na predsjednika partizana vazuru? Jel se dešava u Engleskoj da navijaci napadnu igrače i upravu(neki dan), Francuska uletanje na stadion, Napoliju sta se desava, ma svugdje DInamo Zg... samo smo mi eto pi.ckice i lafo nismo siledzije, a ovi naši nas yebu i dan i noc... Tako il' nikako,,,,,,, pa i djeca kad ne slušaju dobiju vaspitnu??????????????????? samo ove tetkice ne smiju,, smiješni ste ba
- sarajevo46
- Kontakt:
1. U Partizanu vlada mafija i to se desilo najmanje zbog fudbala. Po sudu se vucaraju.ledesma je napisao/la:Ajd što ste pi.ckice, jel' neki dan bio napad na predsjednika partizana vazuru? Jel se dešava u Engleskoj da navijaci napadnu igrače i upravu(neki dan), Francuska uletanje na stadion, Napoliju sta se desava, ma svugdje DInamo Zg... samo smo mi eto pi.ckice i lafo nismo siledzije, a ovi naši nas yebu i dan i noc... Tako il' nikako,,,,,,, pa i djeca kad ne slušaju dobiju vaspitnu??????????????????? samo ove tetkice ne smiju,, smiješni ste ba
2. Nema u Engleskoj da udaraju igrače i Upravu, ima da su navijači West Hama napravili proteste protiv vlasnika bez nasilja
3. Uletili na teren i nisu udarili nikog od igrača na terenu nego su uletili da iskažu nezadovoljstvo
4. Navijači Dinama iz Zagreba godinama bojkotuju, pa se vracaju, pa bojkotuju, ali i oni nisu jos nikad udarali igrače.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Treba listu napravit. Ko najvise zasluzuje batine i redom nekim ic. Radovac ovako ispade kolateralna steta bzvz...
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi ih ni ja dirao da su mi decimu donijelisarajevo46 je napisao/la:1. U Partizanu vlada mafija i to se desilo najmanje zbog fudbala. Po sudu se vucaraju.ledesma je napisao/la:Ajd što ste pi.ckice, jel' neki dan bio napad na predsjednika partizana vazuru? Jel se dešava u Engleskoj da navijaci napadnu igrače i upravu(neki dan), Francuska uletanje na stadion, Napoliju sta se desava, ma svugdje DInamo Zg... samo smo mi eto pi.ckice i lafo nismo siledzije, a ovi naši nas yebu i dan i noc... Tako il' nikako,,,,,,, pa i djeca kad ne slušaju dobiju vaspitnu??????????????????? samo ove tetkice ne smiju,, smiješni ste ba
2. Nema u Engleskoj da udaraju igrače i Upravu, ima da su navijači West Hama napravili proteste protiv vlasnika bez nasilja
3. Uletili na teren i nisu udarili nikog od igrača na terenu nego su uletili da iskažu nezadovoljstvo
4. Navijači Dinama iz Zagreba godinama bojkotuju, pa se vracaju, pa bojkotuju, ali i oni nisu jos nikad udarali igrače.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sila ni bogu nije mila. Na taj nacin se nista nebi rijesilo.

- Orangina85
- Kontakt:
Koliko god to tebi bilo nejasno daleko vise samaranje igraca steti imidzu kluba nego da 5 godina zaredom ne odes u evropuFrancescoTotti je napisao/la:apsolutno sam protiv nasilja i napadanja igraca ali imidzu kluba vise steti to sto necemo otic ni u prvo pretkolo lige europe drugi evo put u tri sezone!!!
1. Nebitno ko vlada, nego ovdje je striktno bio rezultat u pitanju, jer partizan igra loše već par godina u ligi(1,2).sarajevo46 je napisao/la:1. U Partizanu vlada mafija i to se desilo najmanje zbog fudbala. Po sudu se vucaraju.ledesma je napisao/la:Ajd što ste pi.ckice, jel' neki dan bio napad na predsjednika partizana vazuru? Jel se dešava u Engleskoj da navijaci napadnu igrače i upravu(neki dan), Francuska uletanje na stadion, Napoliju sta se desava, ma svugdje DInamo Zg... samo smo mi eto pi.ckice i lafo nismo siledzije, a ovi naši nas yebu i dan i noc... Tako il' nikako,,,,,,, pa i djeca kad ne slušaju dobiju vaspitnu??????????????????? samo ove tetkice ne smiju,, smiješni ste ba
2. Itekako je bilo napada na svečanu ložu.
3. Veliko upozorenje i strah.
4. Hahahahahah eh ovdje si smiješan, eto Mamić sam sebe udario u glavu, i pucao sebi u nogu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
skoroalen je napisao/la:Dešava se brate, al isto da ti mlađi sin napravi zijan a ti izmlatiš starijeg, da mali vidi kako može proć. Radovac trenutno ničim nije zaslužio šamare, još lika pred curom poniziše. On nam je trenutno zadnji izbor u sredini i najmanji problem. Ako je već trebalo mlatit nekog, trebalo je alkosa Hodžića i tetovažu Bekića, lažnog kapitena i ćelenku reprezentativca, oni su ti koji trenutno pružaju najgore partije.ledesma je napisao/la:Ajd što ste pi.ckice, jel' neki dan bio napad na predsjednika partizana vazuru? Jel se dešava u Engleskoj da navijaci napadnu igrače i upravu(neki dan), Francuska uletanje na stadion, Napoliju sta se desava, ma svugdje DInamo Zg... samo smo mi eto pi.ckice i lafo nismo siledzije, a ovi naši nas yebu i dan i noc... Tako il' nikako,,,,,,, pa i djeca kad ne slušaju dobiju vaspitnu??????????????????? samo ove tetkice ne smiju,, smiješni ste ba
Eto mali ešto provodi, neće da jede, ti velikog istučeš heheheh ima logike, ko god ba nije zaslužio a živi dobro i prima velik keš, treba tući, baš kao i političare! Njega njega najviše, bahat je mali, vjeruj mi!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva nadolazećeg vikenda gostuju Radniku u Bijeljini. Uoči utakmice informacije o zdravstvenom biltenu ekipe prenio nam je fizioterapeut kluba, Mirza Marevac.
"Ahmetović je odradio kontrolni snimak nakon povrede lista i on djeluje iz dana u dan sve bolje. Počeo je sa trčanjem, individualnim treninzima i slična je situacija sa Hebibovićem, koji još uvijek osjeća bolove u kolateralu koljena, te radi po posebnom programu i redovno obavlja terapije.", rekao je Marevac, dodavši:
"Adukor se uoči susreta protiv Širokog Brijega žalio na jake bolove u predjelu ramena. Prve dijagnoze govore da će odsustvovati nekoliko sedmica, te je trenutno pod terapijskim tretmanom, nakon čega ćemo vidjeti kakvo je stanje stabilnosti zgloba ramena."
Sarajevo gostuje Radniku u nedjelju, a utakmica na Gradskom stadionu počinje u 15 sati.
"Ahmetović je odradio kontrolni snimak nakon povrede lista i on djeluje iz dana u dan sve bolje. Počeo je sa trčanjem, individualnim treninzima i slična je situacija sa Hebibovićem, koji još uvijek osjeća bolove u kolateralu koljena, te radi po posebnom programu i redovno obavlja terapije.", rekao je Marevac, dodavši:
"Adukor se uoči susreta protiv Širokog Brijega žalio na jake bolove u predjelu ramena. Prve dijagnoze govore da će odsustvovati nekoliko sedmica, te je trenutno pod terapijskim tretmanom, nakon čega ćemo vidjeti kakvo je stanje stabilnosti zgloba ramena."
Sarajevo gostuje Radniku u nedjelju, a utakmica na Gradskom stadionu počinje u 15 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- sarajevo46
- Kontakt:
Očigledno nisi pratio stanje u Partizanu u to vrijeme. Kakvi loši rezultati par godina u posljednje tri sezone dva puta naslov uzeli. Neka te.ledesma je napisao/la: 1. Nebitno ko vlada, nego ovdje je striktno bio rezultat u pitanju, jer partizan igra loše već par godina u ligi(1,2).
4. Hahahahahah eh ovdje si smiješan, eto Mamić sam sebe udario u glavu, i pucao sebi u nogu.
Prišli do lože i vršili pritisak na Upravu niko nije mogao doci do Uprave od onog kanala bolan.
Pa da veliko upozorenje, ali niko nije udario igrača.
Mamić nije igrač.
U Italiji udaraju biju igrace,pale im ispred kuca,ne smiju kuci doci itd svuda samo smo mi losi a igraci su divni duse nase sjetim im se roda i poroda
Ko je to on da se ne smije samarat to mangup neki nesto? Nema mangupa vise ima i za njega lijeka probisvjeti i mufljoziSabinho je napisao/la:Ko to ima muda da samara Kantardzica? Budite realni. Btw, ja sam protiv nasilja u svakom slucaju!Elcor je napisao/la:To je to. Zasto je toliki problem identifikovati prave krivce??joker90 je napisao/la:Ako se vec neko odlucio na samaranje, nek to proba sa Kantardzicem, laznim Papetom i kuravom Sabrinom.
- sarajevo46
- Kontakt:
A zamislite da vi uradite vaš posao loše i dođe neko da te udara? Hahah. Pa da li je moguće da se raspravlja uopšte. Normalan razum to ne može podržati. Doci ocitati im lekciju, skinuti dresove, pricati im OK, ovo ostalo nije potrebno.
Njihov posao nije klasični posao, gdje zayebeš i momentalno dobiješ nogu. Ovdje imaš lijep ugovor pa možeš gladit jaja dok ugovor ne istekne, ne smiju te otpustit, inače ti dobre pare moraju dat na ruke. Inače ne podržavam udaranje, posebno Radovca koji je najmanje igrao ove sezone, sutra će ovako fasovat Šabanović, Herić... al i igrači se ne trude, ne znam. Ni od očitavanja lekcije nemaš ništa, čime ćeš im zaprijetit, nedolaskom na stadion? To oni jedva čekaju.sarajevo46 je napisao/la:A zamislite da vi uradite vaš posao loše i dođe neko da te udara? Hahah. Pa da li je moguće da se raspravlja uopšte. Normalan razum to ne može podržati. Doci ocitati im lekciju, skinuti dresove, pricati im OK, ovo ostalo nije potrebno.
sarajevo46 je napisao/la:Očigledno nisi pratio stanje u Partizanu u to vrijeme. Kakvi loši rezultati par godina u posljednje tri sezone dva puta naslov uzeli. Neka te.ledesma je napisao/la: 1. Nebitno ko vlada, nego ovdje je striktno bio rezultat u pitanju, jer partizan igra loše već par godina u ligi(1,2).
Prišli do lože i vršili pritisak na Upravu niko nije mogao doci do Uprave od onog kanala bolan.
Pa da veliko upozorenje, ali niko nije udario igrača.
Mamić nije igrač.
1. Vrlo dobro znam šta se tamo dešava. I da se tad vršio pritisak na predsjednika, jer nije dorastao funkciji, a ono što spominješ mafija, to je između navijača, al' očigledno da su obe struje mafija. Al se ovo samo odnosi na napad uposlenog lica u partizanu, jer ne vrijedi!
2. Hahaha, pa jesu li napali, ili šutili i negodovali napad(bas kao i ti)?
3. Milion primjera u svijetu ima napada na fudbalere, pogotovo pi.ckice, A jel misliš da se poslije ili za vrijeme tog uleta barem neko nije primio vaspitnu?
4. Hahahahaha, ma ovdje si bolan skroz smiješan, zašto da bude napad na igrače, kad ostvaruju dobar rezultat?
sarajevo46 je napisao/la:A zamislite da vi uradite vaš posao loše i dođe neko da te udara? Hahah. Pa da li je moguće da se raspravlja uopšte. Normalan razum to ne može podržati. Doci ocitati im lekciju, skinuti dresove, pricati im OK, ovo ostalo nije potrebno.
A jel ti stvarno mislis, da bi gazda trpio greške? Pa dobio bi nogu bolan istog trenutka(ostao bi bez posla), a nase ni puskom ne mozes isjerati baa, jesi ti dobar???????? Bas kao i politicare uhljebili se i med tečee...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.