Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Real I Bayern zasluzuju samo da igraju u finalu.
Jel ono Boateng još uvijek prva postava tamo?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
100%tobaccos je napisao/la:Jbt ovi bavarci svake godine nešto prijete. Pomisliš da imaju 10 osvojenih LP u zadnjih 15 godina.
U zadnjih 16 godina imaju isti broj titula kao Porto i Liverpool

ser del barça es el millor que hi ha !
U zadnjih 6 godina isto kao i Barsa.
Ako Real i Bayern budu igrali finale to treba snimiti i pustiti u svemir, zajedno sa Bachom, Platonom, Da Vincijem, Šekspirom.

Ako Real i Bayern budu igrali finale to treba snimiti i pustiti u svemir, zajedno sa Bachom, Platonom, Da Vincijem, Šekspirom.
Svakako da je to najveci svjetski derbi, al trenutno ste nevjerojatna kar'na tako da ne bi bila neka tekma. Mora se malo novcanik otvoriti. Zavrsili bi kao Juve.sljivo je napisao/la:U zadnjih 6 godina isto kao i Barsa.![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma zaje.bajem se, ekipa ko ekipa, svaka je ista, svi trce za napuhanom kozicom, valjaju se po blatu ko krmad, a dok kod navijaca je to doseglo do neceg bozanstvenog. Malo zajebancije nije na odmet
.

Volio bih City-Bayern, da im Guardiola ogadi fudbal 

I to stoji.sljivo je napisao/la:Ma zaje.bajem se, ekipa ko ekipa, svaka je ista, svi trce za napuhanom kozicom, valjaju se po blatu ko krmad, a dok kod navijaca je to doseglo do neceg bozanstvenog. Malo zajebancije nije na odmet.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- majestic24
- Kontakt:
Ne bi zavrsiliKawhi je napisao/la:Svakako da je to najveci svjetski derbi, al trenutno ste nevjerojatna kar'na tako da ne bi bila neka tekma. Mora se malo novcanik otvoriti. Zavrsili bi kao Juve.sljivo je napisao/la:U zadnjih 6 godina isto kao i Barsa.![]()
Nacin na koji Jup postavlja igra Bayerna ne odg ni jednoj ekipi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kobasicari su tradicionalno naspanovani, ne znam kakvi su im sa zdravljem roben i ribery, to su njihove udarne igle i bice to i dalje dok ne pomru
Al ja vjerujem da bi izbacili i city i real ako se susretnu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Juve osvaja.
U finalu protiv Liverpoola.

U finalu protiv Liverpoola.

E blago njima kad su im njih dvojica udarne igle.Romariooo je napisao/la:Kobasicari su tradicionalno naspanovani, ne znam kakvi su im sa zdravljem roben i ribery, to su njihove udarne igle i bice to i dalje dok ne pomru
Ne kontam sto ljudi ne odrijese kesu i dovedu normalna krila, za njihovu igru bas trebaju dobra krila. U suprotnom, mislim da ce poljak napustiti klub na ljeto, ako se to ne uradi.
Prosle sezone je bilo zalosno gledati Riberya nakon 20e minute na Bernabeu, covjek je lips'o.
27.10.2020
Polako, cijedimo i zadnje tragove energije iz njega, kad smo već kupili, daj da ga trošimo do krajaleorey je napisao/la:E blago njima kad su im njih dvojica udarne igle.Romariooo je napisao/la:Kobasicari su tradicionalno naspanovani, ne znam kakvi su im sa zdravljem roben i ribery, to su njihove udarne igle i bice to i dalje dok ne pomru
Ne kontam sto ljudi ne odrijese kesu i dovedu normalna krila, za njihovu igru bas trebaju dobra krila. U suprotnom, mislim da ce poljak napustiti klub na ljeto, ako se to ne uradi.
Prosle sezone je bilo zalosno gledati Riberya nakon 20e minute na Bernabeu, covjek je lips'o.

A što se ovoga tiče, pročešljaj malo bolje šta većina piše za naša krila, davno smo mi shvatili koliku ulogu oni treba da igraju(uprava nažalost nije), ali u treneru je snaga.leorey je napisao/la:Oni i dalje ostali u 2013 i misle da je Ribery najbolje krilo svijeta.![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- anonymousHD
- Kontakt:
Moćna NBA!

šta je ba ovo iz ovog ugla nikad nisam gledao, vidi Bundeslige čojk bi reko piša po svima redomanonymousHD je napisao/la:Moćna NBA!![]()

To niko normalan od nas ne misli.leorey je napisao/la: E blago njima kad su im njih dvojica udarne igle.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
NEce biti potrebe, dovoljno im je ogadio u one tri godine ko trener BayernaEvander je napisao/la:Volio bih City-Bayern, da im Guardiola ogadi fudbal

Meni city nikako ne djeluje ko neko ko bi mogo uzeti titulu, takav nacin igre pepov je lijep, al sve do jednom, a ta jedna u ligi prvaka se mora se desiti, iako city ima bolje igrace nego bayer, ja bi vikendicu smio staviti na prolaz bayerna
Pep sa barcom je imao problema, a ta barca je bila masina nevidjena i hegemonija, kasnije bayern i sad city su jake ekipe, al ni blizu onoj hegemoniji sa letecim i naspanovanim mesijem, najboljim veznim redom u historiji,brutalnim alvesom,puyolom itd, ovaj city nema ni pola tog kvaliteta, a i ta hegemonija je ispadala ili imala velikih problema, pepov stil igre bez plana b tesko moze proci i protiv liverpoola, a kamoli protiv iskusnijih i izbalansiranijih ekipa kao bayern,barca ili real
Pep sa barcom je imao problema, a ta barca je bila masina nevidjena i hegemonija, kasnije bayern i sad city su jake ekipe, al ni blizu onoj hegemoniji sa letecim i naspanovanim mesijem, najboljim veznim redom u historiji,brutalnim alvesom,puyolom itd, ovaj city nema ni pola tog kvaliteta, a i ta hegemonija je ispadala ili imala velikih problema, pepov stil igre bez plana b tesko moze proci i protiv liverpoola, a kamoli protiv iskusnijih i izbalansiranijih ekipa kao bayern,barca ili real
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ko je vama spinovo da su Ribery i Robben i dalje udarne igle Bayerna? Coman, Muller, James i Lewa su udarne igle Bayerna, s tim da bez starca nema udarca, rotira se dosta, pokoja povreda i to sto ne pratite utakmice Bayerna rezultira spinom izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.