Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Laznjak
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:Znaci, popusila se prica kako igraci bojkotuju i kako je to uzrok ovakve sezone?
Znaci, sad se ustanovilo da je to uzrok, Husref ce to srediti i idemo dalje, niko nije kriv?

Nije se popusila prica, vec je to tako. Mi znamo ono sto ti ne znas i ne treba da znas. Ko treba da zna taj i zna, a ko ne zna i ne treba da zna. Informacija je 100% tacna da sabotiraju Husrefa. Teoriju zavjere ostavi za sebe. Ustvari mozes je ispoljavat. Forum trpi sve.
Procitah da je igranje fudbala posao. Kakav je to posao?
Pa ljudi igraju fubal, zajebaju se i za to primaju vrtoglave cifre. Pa treba ih istrijebiti. Ja sebi nikad necu oprostit sto nisam bio u situaciji da nastavim sa fudbalom.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Evolution87
-
Kontakt:
Postao/la Evolution87 » 16 mar 2018, 09:57
A husref zna da ga pojedini sabotiraju i opet ih stavlja u prvih 11?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
uscuplic
-
Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:uscuplic je napisao/la:Napadati igrače pored ovakve uprave koja je jedini odgovorni krivac za ovakvo stanje u klubu je čisti idiotizam.
Naoadaju svi i oljuju uoravu evo godinama,hel igrace treba zastiti mozda il sta? Cuj kriva je uorava a igraci ovi su skoro tu 3 godine nikad nista nisu napravili i neko kaze nisu krivi hahah ajde smjesni ste realno,mozda im uorava zabranila da potrce? Uglavnom iatio idioti i jedni i drugi nista vise od batina ne zasluzujup
Smiješan si ti. U ovom lancu odgovornosti su najmanje igrači krivi. Za ovakvo stanje kluba je kriva trenutna uprava, koja nas nesposobnim vodjenjem gura u propast. A za trenutne rezultate krivac je Husref i niko drugi, koji ruku na srce i nije neki trener. Igrači su zadnji koje treba napadati.
-
zlo87
-
Kontakt:
Vratnik10 je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!
Vidi, šta imaš na Radovca ruku dizat, nije djete 5 minuta sve u svemu odigralo?
Mislis da je bolji od njih?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Lakoste
-
Kontakt:
Sto ne posamaraju upravu i Kantardzica, lahko je Radovca...
-
Inijesta
-
Kontakt:
Laznjak je napisao/la:
Evander je napisao/la:Znaci, popusila se prica kako igraci bojkotuju i kako je to uzrok ovakve sezone?
Znaci, sad se ustanovilo da je to uzrok, Husref ce to srediti i idemo dalje, niko nije kriv?

Nije se popusila prica, vec je to tako. Mi znamo ono sto ti ne znas i ne treba da znas. Ko treba da zna taj i zna, a ko ne zna i ne treba da zna. Informacija je 100% tacna da sabotiraju Husrefa. Teoriju zavjere ostavi za sebe. Ustvari mozes je ispoljavat. Forum trpi sve.
Pa ljudi igraju fubal, zajebaju se i za to primaju vrtoglave cifre. Pa treba ih istrijebiti. Ja sebi nikad necu oprostit sto nisam bio u situaciji da nastavim sa fudbalom.
Zbog cega se vise ne skandira protiv elvira( licno za njeg, ne ono uprava napolje ) i zbig cega njega niko ne isamara, zaprijeti mu, opsuje mu kad ga sretne i slicno ??
Da sw razumijemo ja sam apsolutno za sve moguce i radikalne i ne radikalne mjere za sve one koji stete klubu, bilo da su igraci , uprava ko god ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
Evander
-
Kontakt:
Laznjak je napisao/la:

Ma sta vi znate i ko ste vi da znate?
Ne znate nabrojati pet igraca. Pusti me se ba te suplje.
Znate napasti dijete koje hoda sa djevojkom, a sa grobarima kluba pijete kafu. Nemoj me ba vuci za jezik.
Hoce li Husref i uprava nesto promijeniti do kraja prvenstva? Evo ja cu ti reci, nece, igrat ce mu isti. Kakav je to onda bojkot, kakvo je to onda zavodjenje reda? Tu pricu neka naivni puse, ja necu.
-
zlo87
-
Kontakt:
Neke stvari nisu za forum. Sigurni budite da ce svi doci na red, pa i uprava, polahko.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 16 mar 2018, 10:44
Ovo da bojkotuju Husrefa nije prvi put . desavalo se vec i u proslom mandatu cak su neki igraci preko fb likovali kad je Husref otisao mislim da je i u slobodi imao nesto slicno . Husref je nezgodan za igrace posebno kad su losi rezultati nije bas trener koji na sebe uzme odgovornost nego igrace pritisce i tu dodje do pucanja odnosa u svlacionici . Husrefa izuzetno cijenim ali morao je znati da ne mozemo ostati na dva beka i dva stopera , samo jedan napadac itd . morao je znati da Krste nije taj tip napadaca da igramo duge lopte i da on tu dobija skok igru i duele , ne moze Stanojevic stopera,ne moze Saric krilo itd. To je trebalo na pripremama uvidjeti sad mozes udarati svaki dan igrace tesko da ce biti bolje jednostavno promasen igracki kadar nema ravnoteze u ekipi 10 vezni i 2 odbranbena 2 krila 1 spic . tu je greska napravljena trenera i sportskog direktora a i uprave koja im nije omogucila da dovedu sta su zeljeli .
-
robertkosar
-
Kontakt:
Postao/la robertkosar » 16 mar 2018, 10:51
uscuplic je napisao/la:Napadati igrače pored ovakve uprave koja je jedini odgovorni krivac za ovakvo stanje u klubu je čisti idiotizam.
i glupost i glupost druze

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
robertkosar
-
Kontakt:
Postao/la robertkosar » 16 mar 2018, 10:55
Evolution87 je napisao/la:A husref zna da ga pojedini sabotiraju i opet ih stavlja u prvih 11?
Husref je skontao da pisanjem protiv vjetra sam sebe smokri za to se okreno kako vjetar duva. Starost je pred vratima gleda covjek sebe. U ovim godinama se zaboravi drustvo i okolina samo suske, ljubav izlapi kao i zelja za mladicom

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
muhamedhulk
-
Kontakt:
Postao/la muhamedhulk » 16 mar 2018, 11:12
mora i husref malo ohladiti sa psovanjem igracima. vjerujem da je i to utjecalo na ponasanje ''boli me briga'' kod igraca. mislim jesi ti profi ali i trener bi onda trebao biti. to psovanje je

. kad se sjetim cele i bogaranja

.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
BTX
-
Kontakt:
sretan rodjendan Morta od srca!!!
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
Vratnik10
-
Kontakt:
zlo87 je napisao/la:Vratnik10 je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!
Vidi, šta imaš na Radovca ruku dizat, nije djete 5 minuta sve u svemu odigralo?
Mislis da je bolji od njih?
Nije to pitanje, pitanje je da ste udarili na igrača koji nije haman pa ni šutno lopte u zadnje vrijeme. Ali ako hoćeš, po meni je manje kriv od ostalih.
-
Vratnik10
-
Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:Ovo da bojkotuju Husrefa nije prvi put . desavalo se vec i u proslom mandatu cak su neki igraci preko fb likovali kad je Husref otisao mislim da je i u slobodi imao nesto slicno . Husref je nezgodan za igrace posebno kad su losi rezultati nije bas trener koji na sebe uzme odgovornost nego igrace pritisce i tu dodje do pucanja odnosa u svlacionici . Husrefa izuzetno cijenim ali morao je znati da ne mozemo ostati na dva beka i dva stopera , samo jedan napadac itd . morao je znati da Krste nije taj tip napadaca da igramo duge lopte i da on tu dobija skok igru i duele , ne moze Stanojevic stopera,ne moze Saric krilo itd. To je trebalo na pripremama uvidjeti sad mozes udarati svaki dan igrace tesko da ce biti bolje jednostavno promasen igracki kadar nema ravnoteze u ekipi 10 vezni i 2 odbranbena 2 krila 1 spic . tu je greska napravljena trenera i sportskog direktora a i uprave koja im nije omogucila da dovedu sta su zeljeli .
Onaj ko bojkotuje trenera sjedi na klupi i bojkotuje svoju karijeru. Osim ako nije sin vlasnika kluba. Tako bilo i tako će vazda bit, zašto bi kod nas bilo drugačije. Plus što Husref nije čovjek koji bi dozvolio da se neko ponaša i bojkotuje na taj način. Razlozi loše igre su drugi.
-
joker90
-
Kontakt:
Ako nam sad ne krene kad je Radovac našamaran, neće nikad! Većina problema je riješena tim činom.
Sretan rodj. Morto!
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 16 mar 2018, 11:46
Vratnik10 je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Ovo da bojkotuju Husrefa nije prvi put . desavalo se vec i u proslom mandatu cak su neki igraci preko fb likovali kad je Husref otisao mislim da je i u slobodi imao nesto slicno . Husref je nezgodan za igrace posebno kad su losi rezultati nije bas trener koji na sebe uzme odgovornost nego igrace pritisce i tu dodje do pucanja odnosa u svlacionici . Husrefa izuzetno cijenim ali morao je znati da ne mozemo ostati na dva beka i dva stopera , samo jedan napadac itd . morao je znati da Krste nije taj tip napadaca da igramo duge lopte i da on tu dobija skok igru i duele , ne moze Stanojevic stopera,ne moze Saric krilo itd. To je trebalo na pripremama uvidjeti sad mozes udarati svaki dan igrace tesko da ce biti bolje jednostavno promasen igracki kadar nema ravnoteze u ekipi 10 vezni i 2 odbranbena 2 krila 1 spic . tu je greska napravljena trenera i sportskog direktora a i uprave koja im nije omogucila da dovedu sta su zeljeli .
Onaj ko bojkotuje trenera sjedi na klupi i bojkotuje svoju karijeru. Osim ako nije sin vlasnika kluba. Tako bilo i tako će vazda bit, zašto bi kod nas bilo drugačije. Plus što Husref nije čovjek koji bi dozvolio da se neko ponaša i bojkotuje na taj način. Razlozi loše igre su drugi.
Slazem se ovo oko bojkota a razlozi lose igre su ovi gore nabrojani losa selekcija igraca.
-
SarajevoJeBordo
-
Kontakt:
Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2018, 12:08
Jel mi se čini il neki ovdje pišu kao nije fino kao trener psovati igračima, prebaciti dio krivice na njih pa zato pucaju odnosi u svlačionici? Hahah, jao, nemoj da se galami na naše princezice, mehka su to srca. Pa bolan kad ti trener zbogara ima da pogneš glavu i krv propišaš dok ti ne kaže "bravo, sad je dobro." Pa bolan nije obdanište da ne smije zagalamiti. Koliko je samo fudbal otišo u qrac, čuj trener ne smije psovati jer vrijeđa ego princezama...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
belosevic28
-
Kontakt:
Postao/la belosevic28 » 16 mar 2018, 12:27
BTX je napisao/la:sretan rodjendan Morta od srca!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bihuzur
-
Kontakt:
Sretan rodjendan brate morteme