sljivo je napisao/la:Da hoce kako Roma izbacit Barsu da I njih izucemo. Bolje je bit drugi u grupi, **** prva mjesta.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
3.4
Juventus - Real Madrid
Sevilla - Bayern
4.4
City - Liverpool
Barcelona - Roma
Juventus - Real Madrid
Sevilla - Bayern
4.4
City - Liverpool
Barcelona - Roma
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako će svjedočiti trijumfu kad je Milan zadnji put igrao Ligu Prvaka prije 5 godina.Romagnoli13 je napisao/la:
Simpatizeri Bayerna ne treba da spominju Milan. Jer niko od vas nije svjedocio trijumfu protiv te ekipe u službenoj utakmici.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tu je Jupp da im razbije iluzije o španskom finalu.BluesForever je napisao/la:Spojili dva najaca tima iz Engleske a Špance razdvojili zanimljivo,već godinama se štima da finale bude Španska sapunica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- invincible1921
- Kontakt:
City - Liverpool 60-40
Juve - Real 60-40
Barca - Roma 99.9-0.1 ocekukem 5-6 komada da barca zabije u dvije tekme
Byern - Sevilja 90-10
Juve - Real 60-40
Barca - Roma 99.9-0.1 ocekukem 5-6 komada da barca zabije u dvije tekme
Byern - Sevilja 90-10
=\_1921_/=
A kako to Ševa brzo 45 sekundi i motaj kablove
Thomas Müller - Fußballgott
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tezak protivnik. Ipak je spanska ciganija u pitanju...
Ali bice polivanja po Montelli.
Ali bice polivanja po Montelli.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Romagnoli13
- Kontakt:
City- Liverpool 65-35 .. Jednostavno Liverpool je nepredvidljiv.I mogu bilo koju prednost prokockati.A City je ekipa koja kaznjava svaku gresku, i nece to biti dueli sa 5 ili 7 golova kao u ligi.
Juve - Real 53-47 .. u dvomecu ih Juventus moze izbaciti, a da je rijec o jednoj utakmici opet bi to bilo tamburanje kao u finalu.
Barca- Roma 100-0 .. nema sanse da Roma moze izbaciti ovu Barcelonu.To ce biti vjerovatno razlika od par golova u dvomecu.Messi ce vjerovatno popraviti dodatno statistiku.A Dzeko neki utjesni gol zabit.
Bayern - Sevilla 97-3 .. cisto jer Bayern nije Manchester a bilo bi previse da prevara Montella napravi najvecu senzaciju i u ovom i dijelu takmicenja.
Juve - Real 53-47 .. u dvomecu ih Juventus moze izbaciti, a da je rijec o jednoj utakmici opet bi to bilo tamburanje kao u finalu.
Barca- Roma 100-0 .. nema sanse da Roma moze izbaciti ovu Barcelonu.To ce biti vjerovatno razlika od par golova u dvomecu.Messi ce vjerovatno popraviti dodatno statistiku.A Dzeko neki utjesni gol zabit.
Bayern - Sevilla 97-3 .. cisto jer Bayern nije Manchester a bilo bi previse da prevara Montella napravi najvecu senzaciju i u ovom i dijelu takmicenja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- anonymousHD
- Kontakt:
Liverpool, Juve, Bayern, Barca.
City, Real, Barca, Bayern.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Bundesliga
- Kontakt:
Eto ti misli da nije jak, a Bayern će te demantovati na utakmicama. Mi da imamo komplekse mi ne bi ispuštali Milan iz usta, a očigledno nemamo. To nije do Milana već do Ancelotija protiv kojeg Bayern nema trijumf bez obzira koju ekipu on vodio. Vidimo ko ima komplekse pa svako malo piše nešto kontra Bayerna.Romagnoli13 je napisao/la: Pa vama nije valjao ni Carlo ni PEP. Jupp je legenda, ali nije cudotvorac. Ne može on Robbenu i Riberyu vratiti godine. Niti ima vise Lahma ili Bastiana u najboljim godinama. Malo realnosti nije na odmet. Nije Bayern ni blizu jak kao u prvom Juppovom manndatu. I samo nikakvi protivnici stvaraju lažnu sliku o jačini ekipe.
Kao što jednom napisah. Simpatizeri Bayerna ne treba da spominju Milan. Jer niko od vas nije svjedocio trijumfu protiv te ekipe u službenoj utakmici. Kompleksi su to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne vidim nazalost nacin na koji sredina Juventusa moze parirati Realu.
Pjanic,Khedira, Matuidi protiv Casemira,Modrica, Kroosa ogromna razlika u kvaliteti.
Pjanic,Khedira, Matuidi protiv Casemira,Modrica, Kroosa ogromna razlika u kvaliteti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jos im u prvoj utakmici nema Pjanica, ionako im vezni red nije nista posebno a bez njega ce biti jos gori.ANTIFA ! je napisao/la:Ne vidim nazalost nacin na koji sredina Juventusa moze parirati Realu.
Opet Real. Zanimljiv okrsaj u kojem nam odgovara domacinstvo u prvoj utakmici. Bez Pjanica i Benatie na Bernabeu bilo bi skoro nemoguce. Ovako minimalne sanse na stranu Reala ali ako nam iko lezi u dvomecu to je Real.
Max Allegri
hoces da kazes da si poceo navijati za bayern prije 5 godina, newfagSaurman je napisao/la:Kako će svjedočiti trijumfu kad je Milan zadnji put igrao Ligu Prvaka prije 5 godina.Romagnoli13 je napisao/la:
Simpatizeri Bayerna ne treba da spominju Milan. Jer niko od vas nije svjedocio trijumfu protiv te ekipe u službenoj utakmici.
- Bayern@heart
- Kontakt:
@Romagnoli13 imaš teške komplekse od Bayerna izgleda. Bit će i milan opet u LP strpi se do 2026 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bayern, Barca, Real i City. Laganini.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
U zadnja 4 nokaut susreta 4 prolaza Juventusa protiv Reala... dakle na 2 tekme... medjutim sa realom je problem igrati na 1 tekmu... i tu su valjda i najbolja ekipa na svijetu...
Real je definitivno favorit, medjutim daleko ce to biti od rijesenog kao protiv psga nakon prve tekme... cak stavise ocekujem minimalnu pobjedu Juventusa u prvoj utakmici, a da se sve rijesava u madridu gdje je ipak real favorit... kao epilog uostalom i u zadnjem dvomecu... higuain, costa i dybala su u brutalnoj formi....
Ostali susreti mislim da se evidentno zna... bayern, city i barca...
Real je definitivno favorit, medjutim daleko ce to biti od rijesenog kao protiv psga nakon prve tekme... cak stavise ocekujem minimalnu pobjedu Juventusa u prvoj utakmici, a da se sve rijesava u madridu gdje je ipak real favorit... kao epilog uostalom i u zadnjem dvomecu... higuain, costa i dybala su u brutalnoj formi....
Ostali susreti mislim da se evidentno zna... bayern, city i barca...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 16 mar 2018, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Vazda isti, samo se 4ti mijenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.