Champions League 2017/18
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Real je enigma meni ove sezone do Pariza sam kont'o da su pali kurcu za uši. Juve neuvjerljiv u osmini al opet protiv Reala dvije utakmice i nisu favoriti obje stvari im idu na mlin.
50:50 po meni.
City i L'pool su kamikaze, tu nista ne zelim predviđati.
Sevilla će najviše stradati, nije da vjerujem u neku snagu Bayerna već su ovi loši.
50:50 po meni.
City i L'pool su kamikaze, tu nista ne zelim predviđati.
Sevilla će najviše stradati, nije da vjerujem u neku snagu Bayerna već su ovi loši.
Don't hate what you don't understand.
Jirgen ce naspanovat klapu, izac visoko, ostavit labilne bekove i tatu Lovrena na vjetropirini, dobit po pićci a onda ce lagano zakljucit sezonu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Po Novakoviću ovo je najviše i zajebalo Mančestera tako da treba bit oprezan u prognozama kad je protivnik pravo lošxaviesta je napisao/la:Sevilla će najviše stradati, nije da vjerujem u neku snagu Bayerna već su ovi loši.
Barca 100%
Sevilla Bayern 50-50
Madrid Juve 45 55
City 100%
Dobili smo najtezeg moguceg protivnika. Yebeni Juve. Uglavnom, to je po meni jedini zadatak sto je ostao za ovu generaciju u LP da isprave. Nikad nismo Juvea dobili na dvije tekme i bice jako interesantno sada.
Sevilla Bayern 50-50
Madrid Juve 45 55
City 100%
Dobili smo najtezeg moguceg protivnika. Yebeni Juve. Uglavnom, to je po meni jedini zadatak sto je ostao za ovu generaciju u LP da isprave. Nikad nismo Juvea dobili na dvije tekme i bice jako interesantno sada.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Barca-Roma nema se tu puno sta pisati osim Barca lagano
Juve-Real navijat cu da Real uzme trecu za redom al Juve ima itekako dobre sanse. U najmanju ruku 50:50, ako Higuain bude koristio sanse mogli bi u 1/2, od njega ce zavisiti. Bit ce pakleno tesko Realu. Odbrana Juveta mora biti na nivou a to im je mozda i najjaci dio ekipe.
Liverpool-City vidim neki pisu da Liverpool moze do prolaska, ali ja u to cisto sumnjam. Ocekujem prolaz Pepuna lakse od ocekivanog.
Sevilla-Bayo ide bajern do finala. Bez obzira sto nisu imali prave ispite nisu PSG, uz Juppa koji ih zna u dusu ove sezone mislim da dizu klempu. Vakat je.
Juve-Real navijat cu da Real uzme trecu za redom al Juve ima itekako dobre sanse. U najmanju ruku 50:50, ako Higuain bude koristio sanse mogli bi u 1/2, od njega ce zavisiti. Bit ce pakleno tesko Realu. Odbrana Juveta mora biti na nivou a to im je mozda i najjaci dio ekipe.
Liverpool-City vidim neki pisu da Liverpool moze do prolaska, ali ja u to cisto sumnjam. Ocekujem prolaz Pepuna lakse od ocekivanog.
Sevilla-Bayo ide bajern do finala. Bez obzira sto nisu imali prave ispite nisu PSG, uz Juppa koji ih zna u dusu ove sezone mislim da dizu klempu. Vakat je.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
bra te staviš City 100%, a Bayern 50..Kawhi je napisao/la:Barca 100%
Sevilla Bayern 50-50
Madrid Juve 45 55
City 100%
Pusti Novakovića neznalicusljivo je napisao/la:Po Novakoviću ovo je najviše i zajebalo Mančestera tako da treba bit oprezan u prognozama kad je protivnik pravo lošxaviesta je napisao/la:Sevilla će najviše stradati, nije da vjerujem u neku snagu Bayerna već su ovi loši.
Simpa su nekome, super su igrali i sve to, al njima je ovo četvrtfinale plafon. Kraj puta.
Ipak je ovo Liga prvaka, ne igraju u EL koja je njihovo takmicenje
Koliko god bih volio sva tri spanska kluba u polufinalu, toliko bih volio da celu dodje glave njegov Juve
Izbacili ga Juve, Zizu je bivsi.
Francuski ćelo se uvijek nekako iskoprca. Tako ljudi lebde u zraku da ih neko natambura a ne možeš im ništa.
Ne sjecam se da su halaši hejtali ovako njihove pojedine zrijebove, ali se sjećam da niko nikad od navijaca Bayerna nije tad napisao da je npr Schalke, Wolfsburg, tadasnji City ili Roma generalno bolja ekipa i da Real nema sanse ili da ima polovicne sanse; ovim putem se izvinjavam Romariu hegemoniji ako sam ga ikad uvrijedio zbog njegove prepotentnosti jer je on za ove pojedince licno rahmetli Stephen Hawking.
A ostatak zrijeba poluzanimljiv, radujem se engleskom duelu, bukvalno Liverpool ima sanse velike da izbaci City jer oni su jedini se odupirali njima ove godine u EPL.
A ostatak zrijeba poluzanimljiv, radujem se engleskom duelu, bukvalno Liverpool ima sanse velike da izbaci City jer oni su jedini se odupirali njima ove godine u EPL.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Trenuto Bayo ima jaci igrački sastav nego te 2013.provjeri nema Daneta, Lahma, Bastiana, Mandže, Gustava, Pizzara(kroosonja nije igrao finale bio povređen) sad su tu Hummels, Vidal, Thiago, Lewandovski, James, Kimmich, Coman(po meni puno bolji sastav). Kad neko priča o nečemo kako bi ga prikazao kao lošeg onda taj isti ima komplekse od istog. Puno se Bayo podcjenjuje na forumu da vas ne iznenadi na krajuRomagnoli13 je napisao/la:Ne mogu imati komplekse od ekipe koja nije Milan nikad dobila u sluzbenoj utakmici.Bayern@heart je napisao/la:@Romagnoli13 imaš teške komplekse od Bayerna izgleda. Bit će i milan opet u LP strpi se do 2026Ali ne volim kreiranje urbanih legendi o nekoj mega ekipi, jer nije ovo godina 2013. Normalno da je Bayern odlicna ekipa, i top 5-6 u Evropi. Ali ima ekipa koje su kvalitetnije, pa se o njima ne pise kao o Bayernu.
ajde sad
Barcelona - Roma 90:10 Nema Roma ovde šanse, ali iz poštovanja ovih 10%, **** nije girona
Sevilla - Bayern 10:90 Ista stvar, samo što mislim da će Sevilla izvući "pozitivan" rezultat kući. Možda 1:1 ili 1:2. Deklasiranje u Minhenu
Liverpool - City 45:55 Blaga prednost Cityu. Bolja su ekipa, ali Klopp i Liverpool daju gol u obe utakmice. A sad, koliko će City...
Juventus - Real 30:70 Juve bez Pjanića prvu utakmicu. Juventus odlična ekipa i nisu nikad ispali od Reala na 2 utakmice, ali mislim da će Real ovo "rutinski". Pozitivan rezultat Juventusa kući, ali gube 2 ili više razlike u gostima
Barcelona - Roma 90:10 Nema Roma ovde šanse, ali iz poštovanja ovih 10%, **** nije girona
Sevilla - Bayern 10:90 Ista stvar, samo što mislim da će Sevilla izvući "pozitivan" rezultat kući. Možda 1:1 ili 1:2. Deklasiranje u Minhenu
Liverpool - City 45:55 Blaga prednost Cityu. Bolja su ekipa, ali Klopp i Liverpool daju gol u obe utakmice. A sad, koliko će City...
Juventus - Real 30:70 Juve bez Pjanića prvu utakmicu. Juventus odlična ekipa i nisu nikad ispali od Reala na 2 utakmice, ali mislim da će Real ovo "rutinski". Pozitivan rezultat Juventusa kući, ali gube 2 ili više razlike u gostima
City je najbolja ekipa svijeta ove sezone. Igraju protiv Zutalja i Liverpoola koji je daleko od ozbiljne ekipe.Vasilije je napisao/la:bra te staviš City 100%, a Bayern 50..Kawhi je napisao/la:Barca 100%
Sevilla Bayern 50-50
Madrid Juve 45 55
City 100%
Bayern jednostavno nije dobra ekipa trenutno. Nije ni Sevilla, al su tu negdje.
Ti znaš da Cityju igra Agüero?Kawhi je napisao/la:City je najbolja ekipa svijeta ove sezone. Igraju protiv Zutalja i Liverpoola koji je daleko od ozbiljne ekipe.
Ma trola Kawhi, nema sanse da je ozbiljan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Budimo realni ovo je dobitak na lutriji za Bavarce kakva Sevilla i pm.
To sto je United u banani nije nikakvo mjerilo snage brijaca.
Juventus , zmija koja je otrovna i kad joj zube iscupas, koliko je Alegri kivan na pushing u finalu pokazao je izjavom kako se samo boji Barcelone , namjerno diskreditujuci Madrid.
Naravno da se nadam prolazu ali bice yebeno.
Lpool vs Shity sve vuce na pobjedu gradjana mada licno sam 100% na strani redsa..
Naravno da bih uzivao u tome da Edin potopi ciganiju i posalje ih u istoriju ali sanse Rome su minimalne ovdje.
To sto je United u banani nije nikakvo mjerilo snage brijaca.
Juventus , zmija koja je otrovna i kad joj zube iscupas, koliko je Alegri kivan na pushing u finalu pokazao je izjavom kako se samo boji Barcelone , namjerno diskreditujuci Madrid.
Naravno da se nadam prolazu ali bice yebeno.
Lpool vs Shity sve vuce na pobjedu gradjana mada licno sam 100% na strani redsa..
Naravno da bih uzivao u tome da Edin potopi ciganiju i posalje ih u istoriju ali sanse Rome su minimalne ovdje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
E volim više nego pare sto je real dobio juve, a ne romu ili Sevilju. Odma bi dežurni botovi pisali da se štima realu. A ljudi doktorirali LP zadnjih par godina. Juve je juve, samo zbog imena imaju neku šansu.
REAL
Barca
Bayo
City
Bit će dobra polufinala.
Finale real - minken
REAL
Barca
Bayo
City
Bit će dobra polufinala.
Finale real - minken
Kljucna razlika. Bayern je 2013. imao Riberia i Robena, a sad ima dva metuzalema.Bayern@heart je napisao/la:Trenuto Bayo ima jaci igrački sastav nego te 2013.provjeri nema Daneta, Lahma, Bastiana, Mandže, Gustava, Pizzara(kroosonja nije igrao finale bio povređen) sad su tu Hummels, Vidal, Thiago, Lewandovski, James, Kimmich, Coman(po meni puno bolji sastav). Kad neko priča o nečemo kako bi ga prikazao kao lošeg onda taj isti ima komplekse od istog. Puno se Bayo podcjenjuje na forumu da vas ne iznenadi na krajuRomagnoli13 je napisao/la:Ne mogu imati komplekse od ekipe koja nije Milan nikad dobila u sluzbenoj utakmici.Bayern@heart je napisao/la:@Romagnoli13 imaš teške komplekse od Bayerna izgleda. Bit će i milan opet u LP strpi se do 2026Ali ne volim kreiranje urbanih legendi o nekoj mega ekipi, jer nije ovo godina 2013. Normalno da je Bayern odlicna ekipa, i top 5-6 u Evropi. Ali ima ekipa koje su kvalitetnije, pa se o njima ne pise kao o Bayernu.
Niko ovdje ne podcjenjuje Bayer, jedna od top 4 ekipe u Europi odnosno cetvta po svemu sto je TOP, nego ga vi precjenjujete i to debelo.
Ali bi vec dosli do finala onda bih u njemu volio Lpool.
Cisto da pokusamo revansirat jedini poraz u finalima.
Kakva bi to bila tacka na kraju price o ovoj briljantnoj generaciji Madrida.
Cisto da pokusamo revansirat jedini poraz u finalima.
Kakva bi to bila tacka na kraju price o ovoj briljantnoj generaciji Madrida.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jesus igra vazne tekme.Artetitis je napisao/la:Ti znaš da Cityju igra Agüero?Kawhi je napisao/la:City je najbolja ekipa svijeta ove sezone. Igraju protiv Zutalja i Liverpoola koji je daleko od ozbiljne ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.