FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2018, 16:08

Proklizala je kopačka, pa sam istegao malo zadnju ložu. Interesantno nikada u karijeri nisam imao ovakvu vrstu povrede, a evo sada mi se to desilo. Mora da sam posudio pogrešne kopačke", našalio se Musemić koji se tako među povrijeđenim igračima priključio Mersudinu Ahmetoviću, Anelu Hebiboviću i Joachimu Adukoru.

Eto ti problema ko ce sad na centarfora :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 mar 2018, 16:09

Treba yebati Husrefa sto se povrijedio

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 mar 2018, 16:12

Podhitno nac' dobrog hodju !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2018, 16:16

Hvala braco svima na prelijepim cestitkama, volim vas sve

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 mar 2018, 16:17

belosevic28 je napisao/la:Podhitno nac' dobrog hodju !
Sta fali naci dobrog popa :beba:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 16 mar 2018, 16:41

Neka ih i udara ako hoće ali neka ima rezultate iza sebe i nek' preuzme odgovornost na sebe kada su loši. Ako je istina da ga neki igrači bojkotuju, a oni mu svaki utakmicu igraju, e onda je presmiješan trener.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2018, 16:51

belosevic28 je napisao/la:Podhitno nac' dobrog hodju !
Ja sam za dovođenje braće Derviša na Koševo pa i na Butmir, da odrade koju "sesiju" na sred terena:

[youtube][/youtube]

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 mar 2018, 17:01

De Boer o svom vremenu provedenom u Interu :

"Postoje uvijek tri grupe igrača, a među njima i oni koji su sumnjivi, ali osjećaju da imaju šansu, kao i oni koji su gubitnici i oni su otrov za tim. U Interu, ali i Crystal Palaceu, treba se osloboditi takvih igrača. Ponekad je to teško. Kažete kako hoćete otpustiti tog igrača, a onda vam predsjednik kaže da to nije u redu i da ne može da plati odštetu. Na kraju, ostanu vam svi ti igrači i morate da se patite i pravite rezultate".

Kod nas se ovo zove - dali smo ti sve uslove. BTW imal' sta od Babuke ?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 16 mar 2018, 17:03

robertkosar je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:A husref zna da ga pojedini sabotiraju i opet ih stavlja u prvih 11?
Husref je skontao da pisanjem protiv vjetra sam sebe smokri za to se okreno kako vjetar duva. Starost je pred vratima gleda covjek sebe. U ovim godinama se zaboravi drustvo i okolina samo suske, ljubav izlapi kao i zelja za mladicom :mrgreen:
Ja ba usao u pubertet, voli sve sto vole mladi, zivi 300 na sat...

Mislim da smo shvatili da ga bas ne gotivis, da si ti veci i da bolje znas.. Doktore, profesore sa Husrefologije, sto ne pomognes covjeku ? Vidis da je skroz zastranio...

PS Fali ti "L" u prezimenu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 16 mar 2018, 17:12

Ermin Avdic alias **** gostuje na hayat emisija poluvrijeme

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 16 mar 2018, 17:13

Evo Scouta na Hayat tvu
1946~

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 mar 2018, 18:45

Ljepotan naš
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 mar 2018, 18:58

simidobar je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:A husref zna da ga pojedini sabotiraju i opet ih stavlja u prvih 11?
Husref je skontao da pisanjem protiv vjetra sam sebe smokri za to se okreno kako vjetar duva. Starost je pred vratima gleda covjek sebe. U ovim godinama se zaboravi drustvo i okolina samo suske, ljubav izlapi kao i zelja za mladicom :mrgreen:

Mislim da smo shvatili da ga bas ne gotivis, da si ti veci i da bolje znas.. Doktore, profesore sa Husrefologije, sto ne pomognes covjeku ? Vidis da je skroz zastranio...

Gotivio ja nekog ili ne to je moja stvar osobno. Ako Sarajevo igra dobro zasto ne pohvaliti trenera a ovakva igra kako sad igraju je za povracanje i za kritiku svakom treneru koji je trenutno na klupi Sarajeva. Bez obzira zvao se on Husref ili Murinjo svejedno mi. Za tvoju informaciju vidim da si mlad pitaj Muftica legendarnog golmana nase svetinje koje robert kosar. On ce ti najbolje reci. Procitaj sta Trener kaze na SS danas trazi koce mu reci sto ekipa igra lose. Reci mu da ekipa koja pretrci zajedno znaci 10 igraca ne racunam pavlovica oko 40 kilom, nemoze dobiti ni kantonalnog drugoligasa :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2018, 19:08

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 16 mar 2018, 19:17

"robertkosar", ja znam vrlo dobro ko je Robert Košar, nisi valjda to ti!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 16 mar 2018, 19:25

MortemHz je napisao/la:slika
Joj ovaj derbi smo izgubili, ali smo ih fakat izdominirali na tribini. Oni na sjeveru se jadni pogubili. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 mar 2018, 19:31

bordobijeli je napisao/la::
pasica je napisao/la:Cuj treba im manje psovati? Treba im yebat mater umjesto da nazove dobro jutro! Sta psovati, ja bi ih na njegovom mjestu palicama udarao.
Nije problem u psovanju !
Problem je sto Hebib igra beka , stanojevic stopera, sto vezni igraju krila , sto se igraju visoke lopte na mrtvog Veloskog itd.
Dok je tako mozes im psovat i udarati al nema tu napredka.
Sigurno da imaju veze losi rezultati sa tim miksanjem pozicija ovo kad pogledas sreca ps nije obradovic dosao sad bi ahmetovic stopera igrao. Ima igraca koji ce praviti probleme bas zbog toga, nekom vise smeta to nego psovanje, danas trener mora biti fleksibilan i imati različit pristup za svakog... skoro svaki ce igrač reci ako trener trazi od mene stacu i na gol a onda nakon prvih kritika ce promijeniti pricu. Nije OK imati u svakoj liniji bar jednog igraca koji je tu silom prilika odma tim gubi na sigurnosti. Vjerujem da je husref bolje upoznat nego mi sa kvalitetom igraca kojim raspolaže i da je ovaj sastav posebno odbrana dosta tanka kao sto je i bila ona zejbancija samo par igraca sa seniorskim iskustvom.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 mar 2018, 19:32

jao Husrefe dragi zašto daješ intervjue ako ne znaš u čemu je problem s ekipom?

znači stvarno ovo kad neko izjavi ja mu vidim onaj counter iznad glave koliko mu je još ostalo da radi... :facepalm:

mjenjaj čovječe sve, dok ne bude bilo kakva reakcija od njih, probaj s 2 špica jbt ako ti se ozljedilo jedno krilo od 2 koja si imao... :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 mar 2018, 20:12

Gadi mi se citati ove Husrefove zalopoljke. Eto, mi sve uradili kako treba, krivi losi tereni, reprezentativna pauza, nesreca, vanzemaljci...
I sta kaze onaj, bojkot?
E pa, vidjet cemo sastav u Bijeljini. Isti igraci kao i do sad stocsu bili ce igrati do kraja. Kakav crni bojkot.

Ima liiko u ovoj drzavi da ce preuzeti krivicu i za sta i reci "hebi ga, zahebao sam"?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 16 mar 2018, 20:19

simidobar je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:A husref zna da ga pojedini sabotiraju i opet ih stavlja u prvih 11?

Gotivio ja nekog ili ne to je moja stvar osobno. Ako Sarajevo igra dobro zasto ne pohvaliti trenera a ovakva igra kako sad igraju je za povracanje i za kritiku svakom treneru koji je trenutno na klupi Sarajeva. Bez obzira zvao se on Husref ili Murinjo svejedno mi. Za tvoju informaciju vidim da si mlad pitaj Muftica legendarnog golmana nase svetinje koje robert kosar. On ce ti najbolje reci. Procitaj sta Trener kaze na SS danas trazi koce mu reci sto ekipa igra lose. Reci mu da ekipa koja pretrci zajedno znaci 10 igraca ne racunam pavlovica oko 40 kilom, nemoze dobiti ni kantonalnog drugoligasa :kafa:
Moje postovanje bez pitanja Muftica.

Smeta mi samo iz jednog razloga, prije spominjanja Husrefa treba rec koju i o upravi, oni su ti koji ne daju naprijed.

Bilo je ljudi i prije Husrefa, nije moguce da niti jedan ne valja, da je kod vecine njih bila ovakva ista situacija (u 5 dkg).. I po Marfijevom zakonu jedan bi bio dobar.

Nit smatram Husrefa za krivca nit sam Calu smatrao krivim, cak ni onaj nesretni Jesic nije kriv... I upravi bi se moglo progledat da su dobri i kvalitetni, jbga sra*a se desavaju, al ova neodgovrnost, hinjaluk, bezobrazluk, tisina, ide brate na zivce, pravo psihicko maltretiranje..

Ko moze znat sta je igracima u glavi al ako im najbolja ideja da bojkotuju nek se kolektivno bace pod voz. Ako biraju izmedju karijere fudbalera i karijere princeze nista drugo im ne ostaje, samo voz..

Ferguson je Bekama kopackom u glavu gadjo kad je bio najpopularniji, ne sto ga mrzi nego da se sjeti ko je sef..

Valentine povedi Sabrinu, Elvira i bordove u firmu pa zapalite po jednu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.