FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 17 mar 2018, 15:49

skoroalen je napisao/la:Qrac više sreća, 5 bodova ispred drugog i 16 ispred nas trenutno, nema tu sreće. Čestitat regularno, a na sramotu nama i ostalim što Admir Adžem uze titulu, možda i duplu, s nekim Mehremićima, Zajmovićima i ostalom buranijom.
Normalno da nije sreca cestitati i to je to,nek nasi ne znaju sta se dogadja,nek teren ne valja nebo kisa oblaci sreca opet kazem osim nasih sve otjerat i isamarat,pa nek se demokrati sprovodi negdje drugo

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 mar 2018, 15:50

Lopovi i nafakaši **** im ja mater lopovsku pa off side drugi gool .Ja nikad neču Želji čestitati pa makar bili prvaci Europe .
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 mar 2018, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 mar 2018, 15:51

Nek Husref i uprava zadnje kolo na Kosevu gledaju derbi,ja sigurno necu i ne mogu nek slusaju Manijake nasi umjesto nas za boljeg ni nisu curice smrdljive

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2018, 15:53

Nepotrebno je da se ovdje piše o njima, a svaki vikend ista priča. Uzeli su oba derbija, Lišticu u 4 utakmice gazili, evo Zrinjskog dole (drugi gol danas je iz ofsajda al svejedno)... protiv sitne buranije nisu prosipali bodove, na guzove al bodovi su tu. Jbt, isto da kažeš "zakazali Junajtedu Lukaku, Pogba, Marsijal i Lingard pa zato Siti osvaja". Samo mi je muka zbog tog zadnjeg kola, a inače na ovakvu titulu im nemam šta reć, sve glavne tekme su dobili.
A možda nam dobro dođe to što ćemo dodjelu pehara najvećem rivalu gledat iz prve ruke. Možda napokon skontamo da nešta nije kako treba i da nekom treba yebat mater.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 mar 2018, 15:54

sekac je napisao/la:Lopovi i nafakaši **** im ja mater lopovsku pa off side drugi gool .Ja nikad neču Želji čestitati
Jel nam ko kriv sto suta nemamo na tekmi,jel nam ko kriv da smo jedva 5 bodova uzeli i da necemo u evropu,jel nam ko kriv sto nakaradu od fudbala gledamo. Pustite se vise drugih mi nismo ni za trece pozicije a ne sta drugo. M8 nismo u stanju da pobjedimo jednu bitnu tekmu,od svih iz vrha gubimo tj blamiramo se od derbija do Sirokog itd

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 mar 2018, 15:55

skoroalen je napisao/la:Nepotrebno je da se ovdje piše o njima, a svaki vikend ista priča. Uzeli su oba derbija, Lišticu u 4 utakmice gazili, evo Zrinjskog dole (drugi gol danas je iz ofsajda al svejedno)... protiv sitne buranije nisu prosipali bodove, na guzove al bodovi su tu. Jbt, isto da kažeš "zakazali Junajtedu Lukaku, Pogba, Marsijal i Lingard pa zato Siti osvaja". Samo mi je muka zbog tog zadnjeg kola, a inače na ovakvu titulu im nemam šta reć, sve glavne tekme su dobili.
A možda nam dobro dođe to što ćemo dodjelu pehara najvećem rivalu gledat iz prve ruke. Možda napokon skontamo da nešta nije kako treba i da nekom treba yebat mater.
Nemoj preko njihovog pehara da kontamo svega ti
Sarajevo ljubavi moja!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 15:56

Ma jos je puno bodova u igri, nije to nista gotovo
Al iako je uzmu po meni zasluzeno, pa pogledajte te njihive zajmovice mehremice i ostale kurce, pogidose na terenu za svaku loptu
Da nase picke ovako sebore i ginu, meni bi srce ko trebevic bilo oa makar svaku zijanili
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 mar 2018, 15:58

zagor1987 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Lopovi i nafakaši **** im ja mater lopovsku pa off side drugi gool .Ja nikad neču Želji čestitati
Jel nam ko kriv sto suta nemamo na tekmi,jel nam ko kriv da smo jedva 5 bodova uzeli i da necemo u evropu,jel nam ko kriv sto nakaradu od fudbala gledamo. Pustite se vise drugih mi nismo ni za trece pozicije a ne sta drugo. M8 nismo u stanju da pobjedimo jednu bitnu tekmu,od svih iz vrha gubimo tj blamiramo se od derbija do Sirokog itd
Zagore oni kao igraju sjeti se Viteza na šugavici nula im udarci u okvir goola i na kraju ljudi sebi dadoše Euro auto gool i ti govoriš o nekoj igri eto oni su za prvaka ma dajte mislio sam da volite klub šta vam je ba koji željo
Sarajevo ljubavi moja!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 mar 2018, 15:59

Jok šege na temi, oca mi hahahahahah Eno neko ima srece mi ne. I mni nije jasno kako listicu nismo dobili nakon 4798543678 suteva u okvir gola !!! Jos smo dobro srAjajli.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2018, 15:59

@zagor1987 slažem se u potpunosti. Kakve ba sudije, mnogo manje im se šilji nego lani, ove godine ih je Zrinjski prekuc'o sa suđenjem. Ako ćemo tako, svaki sportski uspjeh je sreća. Barca na sreću uvalila Čelsiju tricu, samo da golman nije širio noge i da je onaj Ridiger uletio na šut, bilo bi 0:0. :kafa:
@sekac ni ja ne bih volio al šta je tu je. Možda to nekom otvori oči, mada ne znam kome će, Bekiću da ženu gu.ze pred njegovim očima ne bi se uzbudio a kamoli da gleda manijake kako slave.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 mar 2018, 16:00

Bolje je nista ne pisati ovdje, nego pisati o njima. :puke:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 mar 2018, 16:00

skoroalen je napisao/la:Nepotrebno je da se ovdje piše o njima, a svaki vikend ista priča. Uzeli su oba derbija, Lišticu u 4 utakmice gazili, evo Zrinjskog dole (drugi gol danas je iz ofsajda al svejedno)... protiv sitne buranije nisu prosipali bodove, na guzove al bodovi su tu. Jbt, isto da kažeš "zakazali Junajtedu Lukaku, Pogba, Marsijal i Lingard pa zato Siti osvaja". Samo mi je muka zbog tog zadnjeg kola, a inače na ovakvu titulu im nemam šta reć, sve glavne tekme su dobili.
Treba zapoceti radove na Kosevu, nek se zadnje kolo igra na Otoci. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 17 mar 2018, 16:01

Joj o cemu se piše na temi o FKS. Nosi smradove s ove teme.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2018, 16:02

emir79 je napisao/la:
Zadnje kolo je kod njih buraz, ne pitamo se mi ništa. :urnebes:
Treba tražit cijeli sjever, ako ne odobre (a neće), bojkot. :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2018, 16:02

emir79 je napisao/la:
Posljednja utakmica se igra na Grbavici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 mar 2018, 16:02

Bitno je da smo mi najbolje uredjen klub u drzavi :kafa:
Bitno je da smo zaradili na prodaji djece. Koga u opste zanimju rezultati prvog tima? :kafa:

Za sta se mi prodasmo? :tokralju:
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 mar 2018, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 mar 2018, 16:02

sekac je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Zagore oni kao igraju sjeti se Viteza na šugavici nula im udarci u okvir goola i na kraju ljudi sebi dadoše Euro auto gool i ti govoriš o nekoj igri eto oni su za prvaka ma dajte mislio sam da volite klub šta vam je ba koji željo
Normalno da volim klub al evo tri godine blamiranja,vise od huje ne znam sta da radim,najradje bi sa bejzbol palicom usao i sve ih posuto,uostalom taj zeljo te razgulio u derbiju,nisamnja kriv sto Husref i 11 manekena ne mogu evropu da izbore i sto ni jednu bitnu tekmu ne mogu pobjediti i sto damu ostave kuci prije tekme po serem se i na njih i na melju

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2018, 16:03

sarajevo46 je napisao/la:Joj o cemu se piše na temi o FKS. Nosi smradove s ove teme.
Pa neigramo mi u Spanskoj Primeri da pisemo o Realu,normalno da ce se pisati o ekipama protiv kojih igramo o jbt. Sta vas drmaju kompleksi ljudi i nemozete da se pomirite sa cinjenicom da je stanje ovakvo kakvo jeste.Ko nam je kriv sto smo goli k.urac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 mar 2018, 16:05

Imaju brate srece. Pa pogledajte sansu sad sto bi i reakciju A reprezentativca Kjosevskog Piplice :)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 mar 2018, 16:06

belosevic28 je napisao/la:Jok šege na temi, oca mi hahahahahah Eno neko ima srece mi ne. I mni nije jasno kako listicu nismo dobili nakon 4798543678 suteva u okvir gola !!! Jos smo dobro srAjajli.
Beloševiću ko je govorio o nama i našoj sreći govorim o nafakašima što i jesu: prečka nije sreća, auto gool nije sreća , o off side-u no coment o kojoj sreći ti pričaš.Pa oni spavaju u 7 braće pa kad ne opale po goolu kao mi protiv Širokog ljudi -Vitez sebi sami zabiju gool i ti govoriš o nekome da to nema veze sa srećom.E moj Beli hajde dobro eto oni su najbolji zato i jesmo gdje smo na 6 utakmica 3 000 gledalaca jedna od zadnjih liga u Europi po kvalitetu zato su oni najbolji.Ma bravo svaka vam ćast pljujte još malo po našem timu a dižite nafakaše.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 19 gostiju.