FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zapet protiv Željezničara.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nek komšiji crkne krava, e' jesmo narod pravi.
A što će mrzitelji biti prvaci države to nije bitno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Insallah da budu ko i prosle godineKrajisnikBosnjak je napisao/la:Nek komšiji crkne krava, e' jesmo narod pravi.![]()
ZZ
Nemanja Andjusic glavom za 1-0 Celika.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajevo46
- Kontakt:
Trebamo željezničaru dati šest bodova da oni budu. Realno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nek komšiji crkne krava, e' jesmo narod pravi.![]()
U redu je beli samo ne laži ja te nikad spomenuti neču Allahom se kunem.Ma nisi ti problem bilo ko na šake kunem se grobom roditelja i sa jačim sam se bio i batina dobivao i dijelio batine ali nebitno pićka nisam za istinu ču poginuti a to je ljudski ja mislim .Kad sam napisao LAŽEŠ ja 5 mjeseci najmanje nisam ušao na taj forum tamo a kamo li šta napisao ali nema veze samo te molim kao čovjek eto kao drug ili hajde kako reče kao stariji mogao bi ti otac biti je li ma samo istinu i pokrij je dokazima slobodno iskopiraj svega mi na svijetu ja ti dajem to za pravo ako to nešto znaći.Molim te ne širi neistinu ne možemo svi isto misliti ali ne laži da ja negdje drugo pišem nešto što nije istina.Eno neko je pitao ćak i jesam li živ na prethodnim stranicama i ja sam ljudski zaželio sreću i dobro zdravlje svima ne kontam što me prozivaš šta sam loše tebi rekao i ti odma Majkla trpaš i ovo ono,ma nema smisla vjeruj mi pogotovo ako si me pozdravljao kao što kažešbelosevic28 je napisao/la:Seki smiri se, pozdravljao sam te kad god sam te vidio, cijenio te ako nista kao starijeg covjeka...sad mi vec malo picis po zivcima, kuzis?!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 mar 2018, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedino im kur.cinu dat ko prosle sezonesarajevo46 je napisao/la:Trebamo željezničaru dati šest bodova da oni budu. Realno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nek komšiji crkne krava, e' jesmo narod pravi.![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Evolution87
- Kontakt:
**** kravu nek crkne komsijaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Nek komšiji crkne krava, e' jesmo narod pravi.![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakav potez taktickkog maga Adzema, izbaci Vranjesa sam covjek sredinu drzi koliko je kvalitetan igrac, ubaci Zebu za preokret 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Savjet za sve... Uđite na facebook stranicu Zrinjskog, čitajte komentare koga podržavate... Pa da je najgori nek je naš!
Popišaj se na škutore!
Popišaj se na škutore!
-
belosevic28
- Kontakt:
Hajd iskuliraj i ne zovi nekoga na sake. Ne prilici tvojim godinama vjeruj mi... Pravis cirkisanta od sebe, bezze ti je to u tim godinama. I da ne spammam vise temu necu ti odg na u najmanju ruku djetinjaste postove.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jedan od najboljih u dresu Celika zadnjih par utakmica.miky_hz je napisao/la:Nemanja Andjusic glavom za 1-0 Celika.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nikom ne puštat ba, ništa ne štimat, nismo Ivicini puleni. Pofajtat se sa svima regularno, satari i Škutora i komšiju ako možeš, ako ne možeš pruži ruku i čestitaj. Nećemo mi zbog drugih obraz kaljat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Valja, nečemo spamati ovde vjeruj mi nisam agresivan ma ko hljeb sam dobar ko me lićno zna može ti potvrditi ali nečemo o tome.Vidi ako ti se i ne sviđa moj "djetinjasti" post iskuliraj i ja odgovorim i kad mi se sviđa ili ne ali u nekoj normalnoj diskusiji ako ti smeta neču ni to je li to u redu.Vjeruj mi sve može fino , vjeruj mi kao starijem ali fakat fino i malo više poštovanja i mene prema tebi a i tebe prema meni!belosevic28 je napisao/la:Hajd iskuliraj i ne zovi nekoga na sake. Ne prilici tvojim godinama vjeruj mi... Pravis cirkisanta od sebe, bezze ti je to u tim godinama. I da ne spammam vise temu necu ti odg na u najmanju ruku djetinjaste postove.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 mar 2018, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Nasi manekeni i fajtanje haha da nisam na nekoj drugoj temiskoroalen je napisao/la:Nikom ne puštat ba, ništa ne štimat, nismo Ivicini puleni. Pofajtat se sa svima regularno, satari i Škutora i komšiju ako možeš, ako ne možeš pruži ruku i čestitaj. Nećemo mi zbog drugih obraz kaljat.
Ima li ista gluplje nego mijesati politiku i sport. Upravo takvi kao ti su isti kao i oni tamo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savjet za sve... Uđite na facebook stranicu Zrinjskog, čitajte komentare koga podržavate... Pa da je najgori nek je naš!
Popišaj se na škutore!
Fudbal je sport i kao takvog ja ga gledan. Zrinjski kad je bio prvak, mene niko ni na pislu, ni u raji, ni na fb-u nije mezio. Da Zeljo bude, popit ce mi krv. Naravno da mi je manje mrsko da Zrinjski bude prvak nego Zeljo. Ko je nama najveci rival?
Ja ba, ja zaboravio da navijamo za Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Nasi manekeni i fajtanje haha da nisam na nekoj drugoj temiskoroalen je napisao/la:Nikom ne puštat ba, ništa ne štimat, nismo Ivicini puleni. Pofajtat se sa svima regularno, satari i Škutora i komšiju ako možeš, ako ne možeš pruži ruku i čestitaj. Nećemo mi zbog drugih obraz kaljat.
Gledam zadnje dvije minute tekme sad, i kontam, ljudi tri razlike stignu, mi nismo okrenuli ni 0:1 ima dvije godine. Zadnji put protiv Čelika na Koševu, taman negdje u ovom terminu, 3-4 kola poslije pauze.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nekome je klub na prvom mjestu, nekome država.Evander je napisao/la:Ima li ista gluplje nego mijesati politiku i sport. Upravo takvi kao ti su isti kao i oni tamo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savjet za sve... Uđite na facebook stranicu Zrinjskog, čitajte komentare koga podržavate... Pa da je najgori nek je naš!
Popišaj se na škutore!
Fudbal je sport i kao takvog ja ga gledan. Zrinjski kad je bio prvak, mene niko ni na pislu, ni u raji, ni na fb-u nije mezio. Da Zeljo bude, popit ce mi krv. Naravno da mi je manje mrsko da Zrinjski bude prvak nego Zeljo. Ko je nama najveci rival?
Neću nikome nametati svoje mišljenje, ako je to tvoje mišljenje i tvoj pogled na neke stvari respekt.
E cuj 0-3 je najebeniji rezultat, varljiv pravo
Ma jok ne tteba pustat, protiv ustasa juniore izvesti i posteno
Ma jok ne tteba pustat, protiv ustasa juniore izvesti i posteno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.