Neandertalac je napisao/la:Meni je ovaj bod sasvim ok, većina bi ga potpisala prije utakmice. Okrenuti se narednim mečevima i ne palamuditi puno, samo sebi možemo naškoditi. Svaka naredna je ispit, ne dozvoliti da nas ova hebena anomalija koja se vidi jednom u sto godina izbaci sa šampionskog kolosijeka.
Od mene bravo za igru u većem dijelu utakmice, skoro da nam nisu mogli prići golu. Stajali smo odlično u sredini gdje njihovi vezni nisu mogli ništa uraditi. Naravno da ostaje veliki žal za prosuta dva boda ali i dalje smo dva ispred. Izvući pouke i idemo dalje.
Volim te Željo!
Bravo Neo!!!!
Da nam je bod ponuđen prije tekme, svi bi ga objeručke prihvatili. Ovako, loše izmjene, splet okolnosti, sportska nesreća, jbg dešava se...rijetko, ali desi se.
Pritisak i dalje ostaje na njima, -2 a gostuju Širokom, pa bi moglo iduće kolo na -5 otići.
Pročitajte izjave smrada Bake, već kreće priprema na tekmu sa Širokim, pritisak na savez, na sudije. Pdvući crtu, i izvući pouke je jedino što može biti produktivno poslije ove tekme. Ide pauza dvije hefte, i lagano u miru napraviti analizu. Spremati se za Radnik, psihički se podići.
Nismo zijanili na gostovanju kod najvećeg rivala, donijeli bod umjesto tri, i djelimično sebi otežali put do titule. Neka zijane u Širokom, a mi uzmemo Radnika, zaboravićemo ovu tekmu odmah.
AL što torpederi likuju oca im yebem

. Nije samo Benja Isović mišljenja o najvećem uspjehu kluba, kolektivno pichkurine tako misle