Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 sep 2010, 20:38

majestik odafuli s teme ako nemas nista pametno rec
Rođen s tobom da budem

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 sep 2010, 20:40

Faraon iz Visokog je napisao/la:majestik odafuli s teme ako nemas nista pametno rec
Jesam mozda nesto lose rekao?? Uvrijedio nekoga?? Pa jbt "tvoj"igrac vrijedja tvoje igrace i ti meni nesto govoris. Ma uostalom nisi ni bitan,nisam ti se obracao,a sa teme "Arsenal" ima vec normalnih forumasa s kojima se moze normalno diskutovati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 sep 2010, 20:44

šteta sto na manchesterovoj temi nema tih "normalnih" :lol: :lol:

nego ako imas sta rec vezano za tekmu reci,nemoj beljezgat bezveze
Rođen s tobom da budem

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 18 sep 2010, 20:45

Faraon iz Visokog je napisao/la:šteta sto na manchesterovoj temi nema tih "normalnih" :lol: :lol:
Taman tako vecinom glupani cast izuzecima
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 18 sep 2010, 20:50

Jesam ja vama rekao da se ne dizete previse s prognozama,a vi sve 4-5 komada prognozirate. :roll:
Izgleda da su ostale one 'djecije bolesti' Arsenala od prosle godine. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 sep 2010, 20:57

Arsenalisation je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Puuuu, nema nesretnijeg kluba na svijetu od Arsenala, nit vece b udale od mene kad se na njih kladim

Rosickom zelim dugu starost i tesku bolest
Izgubili smo zato sto tebi treba ... Da treba navijacu bilo kojeg kluba Bog bi dao pobjedu ali navijacu Barce ni bog vise ne da,... :mrgreen:
Hajd srecom obori me i Nancy, ko ga hebe. Vidi, opet Barca tu nesto kriva, i niste izgubili, nego nerijeseno odigrali . Jbg, nadao sam se da ce Arsenal dobiti sve utakmice do Celzija, i onda tu u utakmicu uci s velikim samopouzdanjem i odigrati dobro, al jbg, nesrece se dogadjaju, pocetak sezone generalno je dobar i nema razloga za brigu neku veliku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 sep 2010, 00:21

Ti Farcin navijaču, ovo ti je zadnji put da si napisao nešto onakvo na ovoj temi kao što si napisao o Rosickom. Mi Arsenalovi navijači ne volimo Barcelonu najviše, možda ja i prednjačim u tome najviše ali ni u jednom trenutku nisam napisao nešto onakvo za bilo kojeg igrača Barcelone. Očekujem izvinjenje od tebe na ovoj temi svim Arsenalovim navijačima i simpatizerima.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 sep 2010, 00:26

Bosco je napisao/la:Ti Farcin navijaču, ovo ti je zadnji put da si napisao nešto onakvo na ovoj temi kao što si napisao o Rosickom. Mi Arsenalovi navijači ne volimo Barcelonu najviše, možda ja i prednjačim u tome najviše ali ni u jednom trenutku nisam napisao nešto onakvo za bilo kojeg igrača Barcelone. Očekujem izvinjenje od tebe na ovoj temi svim Arsenalovim navijačima i simpatizerima.
eki izvinjenje :lol: :lol: ...ko da ti je Rosicky neki rod, koliko si se uvrijedio :mrgreen: bolje da ti covjek da maramicu umjesto izvinjenja.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 sep 2010, 00:29

Uvrijedio sam se jer ja ovaj klub volim, nisam ko pojedinci da navijam za onaj tim koji je trenutno popularan i koji sve osvaja. Nema pravo ono govorit jer mi nikada nismo učinili nešto slično.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 sep 2010, 00:33

kurdt je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:šteta sto na manchesterovoj temi nema tih "normalnih" :lol: :lol:
Taman tako vecinom glupani cast izuzecima
A ti si mi pametan! Napisao da ti je drago sto je Valencija slomio nogu. Pa gdje to ima?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 sep 2010, 00:34

Ma bice pobjeda Arsenala, za njih se ne sekiraj ;) ....bolje ti je da podržiš svoj lokalni klub Čelik, ha ja.
Preci ti je Duro ili Bilobrk od Rosickog i ostalih zvijezda koje boli neka stvar za navijace iz BiH.
Kad su ovi iz Londona cockneyi navijali za neki naš klub :?: ne zanima ih apsolutno bilo šta van Ostrva,a mi navijamo za njihove i svađamo se međusobno po forumima.... šta kažeš na ovo ;) sad sam ti zavuko pitanje :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 sep 2010, 00:35

Joj de nemojte ovdje raspravljat Man - Liv odnose ko boga vas molim. Ima za to tema.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 sep 2010, 00:44

drop je napisao/la:Ma bice pobjeda Arsenala, za njih se ne sekiraj ;) ....bolje ti je da podržiš svoj lokalni klub Čelik, ha ja.
Preci ti je Duro ili Bilobrk od Rosickog i ostalih zvijezda koje boli neka stvar za navijace iz BiH.
Kad su ovi iz Londona cockneyi navijali za neki naš klub :?: ne zanima ih apsolutno bilo šta van Ostrva,a mi navijamo za njihove i svađamo se međusobno po forumima.... šta kažeš na ovo ;) sad sam ti zavuko pitanje :mrgreen:
Ja sam druže Čelik aktivno pratio do početka prošle sezone, znači gostovanja i svi ti fazoni, par puta sam i batine dobio od policije i dugo mi je trebalo da shvatim zbog koga sam ja trošio svoje vrijeme. Puno je stvari koji ne štimaju tu i mene na tribinu neće vratit ni neka obećanja ni predsjednici nego jedan kontinuitet kako u radu uprave tako i u rezultatima. I dan danas odem na neku utakmicu, ali na tribinu sa koje mogu normalno gledat fudbal. Ja Čelik bojkotujem zbog uprave i dok čitava uprava se ne bude sastojala od "zeničke raje" nego od pogodnih stranačkih seljaka koji misle da su građani jer žive u čaršiji" ja na utakmice neću ići.
Pitanje ti je na mjestu, a ja se nadam da sam ti dao odgovor iako sam otišao u debeli off-topic.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 sep 2010, 00:49

Bosco je napisao/la:
drop je napisao/la:Ma bice pobjeda Arsenala, za njih se ne sekiraj ;) ....bolje ti je da podržiš svoj lokalni klub Čelik, ha ja.
Ja sam druže Čelik aktivno pratio do početka prošle sezone, znači gostovanja i svi ti fazoni, par puta sam i batine dobio od policije i dugo mi je trebalo da shvatim zbog koga sam ja trošio svoje vrijeme. Puno je stvari koji ne štimaju tu i mene na tribinu neće vratit ni neka obećanja ni predsjednici nego jedan kontinuitet kako u radu uprave tako i u rezultatima. I dan danas odem na neku utakmicu, ali na tribinu sa koje mogu normalno gledat fudbal. Ja Čelik bojkotujem zbog uprave i dok čitava uprava se ne bude sastojala od "zeničke raje" nego od pogodnih stranačkih seljaka koji misle da su građani jer žive u čaršiji" ja na utakmice neću ići.
Pitanje ti je na mjestu, a ja se nadam da sam ti dao odgovor iako sam otišao u debeli off-topic.
hajd dobro, pošteno :!: jedan jaranski savjet ako hoces usvoji ga -nemoj se puno nervirati za klubove poput Arsenala,Barce i slicno... to su neki nivoi o kojima mi možemo samo maštati iz ove naše bosanske perspektive, oni ce uvijek biti u samom vrhu i mlatiti ogromne pare, dok naši klubovi propadaju.
Necu više ni ja ici u off topic.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 sep 2010, 02:25

Ništa, dobro je. S tim da je Fabregas se povrijedio Song crveni dobio, moglo je i gore. Samo bih volio da taj gol nije postignut u tim 90'+ minutama al Bže moj, i to je fudbal, igra se dok sudija ne pisne ;)

Samo se nadam da je sa Fabregasom sve udure i da će moć se ubrzo na teren vratit...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 sep 2010, 09:25

Romario javi se :lol:
Duzan si nam ispriku :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 19 sep 2010, 10:45

ovoga sam se i bojao, sto se tice vas. no, ovaj put ste imali sansu, cujem rosicky fulio penal. bas mi je zao tog igraca, jedan mi je od najdrazih iz vaseg tima.

eto, opet povreda, ovaj put fabregasa. onakav njegov gol je i babel slican postigao protiv besiktasa jednom.

steta, prosuti su vrijedni bodovi :|
Proud to be a Red

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 sep 2010, 11:26

Ma ništa, nije smak svijeta. Arsenal ima još šansi i nadam se da će iz ovoga naučit pouku, jer pametan uči na greškama a budala ih ponavlja ( tipa Man UTD :D )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 19 sep 2010, 11:43

GunnerS je napisao/la:Ma ništa, nije smak svijeta. Arsenal ima još šansi i nadam se da će iz ovoga naučit pouku, jer pametan uči na greškama a budala ih ponavlja ( tipa Man UTD :D )
Druze, mi godinama ispadamo budale jer se oni svake godine nalaze u borbi za titulu bzkvalno do zadnjeg dana...Mi smo ti koji evo 5-6 godina primamo glupe golove u 90+,mi smo ti koji imamo mladu neiskusnu ekipu koja 5 godina nesto uci a nikad nista jos nije naucila...Man UTD je osvajao trofeje dok smo mi "ucili" :(
P.S. Evo malo Wenger"talka" od tekmi ...
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... sunderland
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 sep 2010, 12:11

Arsenalisation je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Ma ništa, nije smak svijeta. Arsenal ima još šansi i nadam se da će iz ovoga naučit pouku, jer pametan uči na greškama a budala ih ponavlja ( tipa Man UTD :D )
Druze, mi godinama ispadamo budale jer se oni svake godine nalaze u borbi za titulu bzkvalno do zadnjeg dana...Mi smo ti koji evo 5-6 godina primamo glupe golove u 90+,mi smo ti koji imamo mladu neiskusnu ekipu koja 5 godina nesto uci a nikad nista jos nije naucila...Man UTD je osvajao trofeje dok smo mi "ucili" :(
P.S. Evo malo Wenger"talka" od tekmi ...
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... sunderland
Respect za post.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.