Sport i TV
Re: Sport i TV
TElekom ako ikad uvede SK vjerovatno ce dignut pretplatu za 10-15 km 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Stave u poseban paket i to je to, nek bude i 10 maraka za taj paket, al problem je što SK i United ne daju tako, nego hoće po svakom korisniku 3 marke, bez obzira htio ili ne taj paket.MElloo je napisao/la:TElekom ako ikad uvede SK vjerovatno ce dignut pretplatu za 10-15 km
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Isao sam posebno na sportske kanale i tu sam ih nasao.Rio sto se tice tih 3km, nemoguce je .. jer sa tih 3km, to je oko 600 000km mjesecno i to bi bila nevjerovarna financijaka injekcija za telemah koji bi onda na drugi nacin "ubio" telekom. Telekom se moze borit ali ce izgubit bitku sa UM.hilmo je napisao/la:Nema ni na EON-u!Mig_Mig je napisao/la: Na EON.u? Nema jos na digitalnoj.
Kad gledam na računaru, nezz na app, ne koristim je
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Telekom će svakako biti prodan, to je neizbježno, a onda kad uleti veći igrač od Telemacha ima da vidimo čija majka crnu vunu predeMig_Mig je napisao/la:Isao sam posebno na sportske kanale i tu sam ih nasao.Rio sto se tice tih 3km, nemoguce je .. jer sa tih 3km, to je oko 600 000km mjesecno i to bi bila nevjerovarna financijaka injekcija za telemah koji bi onda na drugi nacin "ubio" telekom. Telekom se moze borit ali ce izgubit bitku sa UM.hilmo je napisao/la:Nema ni na EON-u!Mig_Mig je napisao/la: Na EON.u? Nema jos na digitalnoj.
Kad gledam na računaru, nezz na app, ne koristim je
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gledao sam ja na aplikaciji danas, one trke motora su sad aktuelne, 4 kanala, 4 razlicite guzice vozaca gledas.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
@Rio, tad ce mi bit svejedno, imat cu realnu cijenu usluge, a i uhljebi u telecomu ce na vrijeme dolazit na teren.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Ma SKY ove kanale ima godinama samo rade kad je LP i slični događaji kojih ima vise u istom terminu vjerovatno i SK ovo planira koristiti za EPL subotom od 16 kad ima vise utakmica u istom terminu i za Kvalifikacije za EP ostalo vrijeme ce samo stajati logo SK, tako je na SKY DE, IT, C+ i slRaonffa je napisao/la:Imaju više kanala od Sky Sporta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al fakat ne kontam sta neko hoce vise od total tv. Za 19 kermi dobijes:
Njemacku
Spaniju
Engkesku
Francuze
Italiju
Hrvatsku
Srbiju
Tursku
Kosarku euroligu nba i aba ligu
Pun kkurac ostalih prenosa za koje ne znas ni da postoje.
Ko stigne pregledat i 10% od ttog svaka mu cast
I jos na kraju garant imas nekog jarana levata koji ima moju tv uzmes pasword za mwtv i uzivas u PL BIH.
Gdje ces veceg rahatluka
Njemacku
Spaniju
Engkesku
Francuze
Italiju
Hrvatsku
Srbiju
Tursku
Kosarku euroligu nba i aba ligu
Pun kkurac ostalih prenosa za koje ne znas ni da postoje.
Ko stigne pregledat i 10% od ttog svaka mu cast
I jos na kraju garant imas nekog jarana levata koji ima moju tv uzmes pasword za mwtv i uzivas u PL BIH.
Gdje ces veceg rahatluka
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa imaš i sad ako hoćeš jeftiniju opciju, uzmeš CS ili IPTV, evo recimo ovaj https://rushmore.tv/, za 9 dolara mjesečno sve moguće u Full HD rezi, Skyevi, BeInSport, ESPN i ostali američki kanali 24/7, sve NBA, NHL, NFL, MLB i sve tekme svih prvenstava, plus snimci svih većih događaja kao VOD da možeš kasnije gledati ako si propustio, ja koristim i uvjerljivo najbolji na tržištu.Mig_Mig je napisao/la:@Rio, tad ce mi bit svejedno, imat cu realnu cijenu usluge, a i uhljebi u telecomu ce na vrijeme dolazit na teren.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vjerujem. Spletom okolnosti i zivota nisam uzimo. Sto ne znaci da necu. Prica se vodila oko telecoma i telemacha i nisam mogao presutjet.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imaš i sad ako hoćeš jeftiniju opciju, uzmeš CS ili IPTV, evo recimo ovaj https://rushmore.tv/, za 9 dolara mjesečno sve moguće u Full HD rezi, Skyevi, BeInSport, ESPN i ostali američki kanali 24/7, sve NBA, NHL, NFL, MLB i sve tekme svih prvenstava, plus snimci svih većih događaja kao VOD da možeš kasnije gledati ako si propustio, ja koristim i uvjerljivo najbolji na tržištu.Mig_Mig je napisao/la:@Rio, tad ce mi bit svejedno, imat cu realnu cijenu usluge, a i uhljebi u telecomu ce na vrijeme dolazit na teren.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvo je sad stanje s Totalom znam da je prije Eutelsat imo slab signal čim neka kiša odma nema signala
Jel i sad Total oko 70 tak maraka priključak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al' sila su.legenda reala je napisao/la:Ma SKY ove kanale ima godinama samo rade kad je LP i slični događaji kojih ima vise u istom terminu vjerovatno i SK ovo planira koristiti za EPL subotom od 16 kad ima vise utakmica u istom terminu i za Kvalifikacije za EP ostalo vrijeme ce samo stajati logo SK, tako je na SKY DE, IT, C+ i slRaonffa je napisao/la:Imaju više kanala od Sky Sporta
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nego sta su imaju sve sto ima SKY ili C+Raonffa je napisao/la:Al' sila su.legenda reala je napisao/la:Ma SKY ove kanale ima godinama samo rade kad je LP i slični događaji kojih ima vise u istom terminu vjerovatno i SK ovo planira koristiti za EPL subotom od 16 kad ima vise utakmica u istom terminu i za Kvalifikacije za EP ostalo vrijeme ce samo stajati logo SK, tako je na SKY DE, IT, C+ i slRaonffa je napisao/la:Imaju više kanala od Sky Sporta
BEIN SPORT jedino je svijet za sebe mozda
Kod mene je evo treca godina nikakvih problema jedino sto sam zamjenio baterije u daljinskom.legenda reala je napisao/la:Kakvo je sad stanje s Totalom znam da je prije Eutelsat imo slab signal čim neka kiša odma nema signala
Mislim da je sada instalacija besplatna.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Svedska liga na Sport klubu.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Da oni prenose tekmuBosnianKingdom je napisao/la:Je li prenos U21 na TVSA? Neka je reklama jutros bila.
valjda nekad Telemach barem ove sportske kanale prebaci na 50/60 fps na EONu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
gdje se moze vidjeti pregled programa za sportklub 7,8,9, i 10?
Cuj imaju i 7,8,9,10 kanale Wtf.
Tjeraju te da platis svih 10 jer nikad neces znat na kojem ce kanalu biti koja utakmica.
Imas prvih 5,**** ta utakmica koju si htio gledat je na sestom kanalu,prc.
O bhtelecomu ne zelim ni da trosim rijeci.
Mogu samo reci da su **** ****.
Neko gore iznad napisa kako bi bilo dobro kad bi se pojavio neko ko ti nudi da proberes sebi:
Hocu to,to i to i de mi sracunaj koliko kosta.
Ne treba mi tvsa,tv kakanj,mtv igman,ne treba mi ni 20 pinkova,ni bht ni federalni ni sijaset drugih nazovi kanala koji nemaju veze s mozgom a kamoli nesto kvalitetno u svojoj tzv programskoj šemi.
To ce bit aBd za 10 godina,mozda.
Do tada rushmore tv,hvala i prijatno.
Tjeraju te da platis svih 10 jer nikad neces znat na kojem ce kanalu biti koja utakmica.
Imas prvih 5,**** ta utakmica koju si htio gledat je na sestom kanalu,prc.
O bhtelecomu ne zelim ni da trosim rijeci.
Mogu samo reci da su **** ****.
Neko gore iznad napisa kako bi bilo dobro kad bi se pojavio neko ko ti nudi da proberes sebi:
Hocu to,to i to i de mi sracunaj koliko kosta.
Ne treba mi tvsa,tv kakanj,mtv igman,ne treba mi ni 20 pinkova,ni bht ni federalni ni sijaset drugih nazovi kanala koji nemaju veze s mozgom a kamoli nesto kvalitetno u svojoj tzv programskoj šemi.
To ce bit aBd za 10 godina,mozda.
Do tada rushmore tv,hvala i prijatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.