Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Italia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Italia » 12 sep 2010, 17:10

FRANK RIBERY je napisao/la:Ovaj Juventus je očajna ekipa.Pa njima treba prvo objasniti šta je organizacija napada, a o odbrani da i ne govorim.Čini mi se da će ko prošle godine hodati po trnju.Jednostavno igrači koji su dovedeni nisu vrhunska pojačanja.

hahahahahahahahahahahahaha

ovo se zove ocajan komentar kladionicara.. jako mi je zao sto si pao na Juvetu, i puno srece drugi puta..

dalje, ako cemo iskreno ja sam prezadovoljan.. toliko napada, toliko akcija, 100% sansi a vecina ih igra tek drugu tekmu zajedno.. znaci nema kao prosle sezone "nabij pa gdje stigne" vec ide fino od noge do noge.. Krasic.. pa nevjerovatan je ovaj momak.. koliko je samo imao prodora, jedino sto mi kod njega sad smeta sto nema hrabrosti da suta, vec svaki put kad prodje doda.. ali doci ce i to.. Pepe.. majstor, nema dalje.. odlican ovu tekmu i sve prosle otkako je dosao u Juve.. ali odbrana :evil: pogotovo onaj smoto MOTTA.. nije mi jasno kako je neko mogao dovesti njega.. pa levat, kloc, kreten.. nema sanse da bi primili prva dva gola da nam je BAREM Grygera igrao tada.. nema sanse.. lopte prolaze pored njega kao da ga nema, a tek Cassano.. pa napravio ga smijesnim citavu tekmu.. ali opet, draze mi je, puno draze da remiziramo ili izgubimo a da igramo odlicno, nego da pobjedimo 1:0 a da mi se igra gadi..

Forza Juve
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 17:15

inače sinoć i prvi gol milana za koji sam mislio da je ipak iz ofsajda je regularan, znači 2 čista pogotka neopravdano poništena, dokaz naravno imam, ljudi fino povukli linije

vrlo interesantno danas juventusu 2 iz ofsajda priznata drugi je ofsajd 100% iako su igrači bili blizu jedan drugog ipak je ofsajd, a treći isto vrlo vjerovatno al dok ne vidim ne tvrdim ništa.
znači fino je počelo od golova sudci prave promašaje a od neregularnih pozicija golove, ništa neobično u italiji, al gle čuda opet se ide juventusu u korist, a milanu na štetu, nije da nismo navikli
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 sep 2010, 17:20

tony-mortale je napisao/la:inače sinoć i prvi gol milana za koji sam mislio da je ipak iz ofsajda je regularan, znači 2 čista pogotka neopravdano poništena, dokaz naravno imam, ljudi fino povukli linije

vrlo interesantno danas juventusu 2 iz ofsajda priznata drugi je ofsajd 100% iako su igrači bili blizu jedan drugog ipak je ofsajd, a treći isto vrlo vjerovatno al dok ne vidim ne tvrdim ništa.
znači fino je počelo od golova sudci prave promašaje a od neregularnih pozicija golove, ništa neobično u italiji, al gle čuda opet se ide juventusu u korist, a milanu na štetu, nije da nismo navikli
:lol: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 17:23

e moj italia jel smješno

slika

ovo je ona situacija za koje se odma vidjelo i ovi komentatori na streamu se čude da nije "vidio" sudija.
ovaj prvi što je u ofsajdu je ugurao u gol, pepe čini mi se

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 sep 2010, 18:01

tony-mortale je napisao/la:inače sinoć i prvi gol milana za koji sam mislio da je ipak iz ofsajda je regularan, znači 2 čista pogotka neopravdano poništena, dokaz naravno imam, ljudi fino povukli linije

neobičan stadion Cesene, nevjerovatno lijep...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 sep 2010, 18:14

jbte opet Juve namjesta,al hajd sredice to tata Berlusconi,kukate odmah
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 18:17

ma jok ba ne kažem da juve namješta, samo iznosim činjenice, čisto da mogu ovdje naći kad neko bude kukao kako se sudi protiv juvea ili za milan da imam kontraargument ništa više, vrlo moguće da sudci nisu dobro vidjeli ove situacije i da nije namjerno al to ne mjenja ništa jer juvetu nemože sad niko poništiti, nit milanu priznati golove, mogu samo plakati po forumima

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2010, 20:39

Vidi Juvea opet poceo po starom. :roll: 3:3 izgleda odlicna tekma,koliko sam cuo i Krasic asistencija sto mi je drago veoma.

Ono sto me danas iznenadilo odlicna tekma na Mario Rigamontti stadionu.Gledao samo prvo poluvreme i obe ekipe pruzile odlicnu partija,na kraju koliko vidim Brescia pobedila 3:2.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 16 sep 2010, 17:45

Miccoli vraća Maradoni dijamantne naušnice

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... l=viewnews

jbo me svak ako sam znao da je Miccoli bio kupac :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 18 sep 2010, 10:42

Na hs od 10 sati pocela je da se emitira arenasport 1 ,za preostala tri kanala u narednih nekoliko sedmica ali treba zvati i raspitivati se dovoljno je da svako od nas ko voli sport i seriu a nazove po jednom da sto prije ovi iz hs upale i ostale programe ,mozete zvati na 033 716 505 ili 033 716 506 ,danas od 18:00 ima tekma fiorentina- lazio eto vec je pocelo sa prijenosima heheh a na ostalim programima svake sedmice prenose i juve i milan , inter a i romu + sve najvaznije utakmice lige prvaka a i ostalih liga osim bundeslige jer nece da smetaju eurosportu .znaci sto vise nas nazove vece su sanse da ce prije upaliti ostale programe .

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 sep 2010, 12:31

Jel bgt ukljucena arenasport1? Ako jeste molim te da mi kazes koja je oznaka kanala da ga ne fulim dok budem trazio.

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 18 sep 2010, 12:35

A_d_0 je napisao/la:Jel bgt ukljucena arenasport1? Ako jeste molim te da mi kazes koja je oznaka kanala da ga ne fulim dok budem trazio.
jest ukljucena ja evo do sada gledao snimak utakmice partizan sahtor a mislim da ti je vec sam po sebi naden ako nije
onda je na frkvenciji S 09

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 18 sep 2010, 19:50

Otkud Ljajic sutira penale u Fiorentini?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 sep 2010, 21:49

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Na hs od 10 sati pocela je da se emitira arenasport 1 ,za preostala tri kanala u narednih nekoliko sedmica ali treba zvati i raspitivati se dovoljno je da svako od nas ko voli sport i seriu a nazove po jednom da sto prije ovi iz hs upale i ostale programe ,mozete zvati na 033 716 505 ili 033 716 506 ,danas od 18:00 ima tekma fiorentina- lazio eto vec je pocelo sa prijenosima heheh a na ostalim programima svake sedmice prenose i juve i milan , inter a i romu + sve najvaznije utakmice lige prvaka a i ostalih liga osim bundeslige jer nece da smetaju eurosportu .znaci sto vise nas nazove vece su sanse da ce prije upaliti ostale programe .
ocel mi neko objasnit sta je "hs" ja zivim u zenici i imam Kablovsku odnosno "Telekabel" i ewo sad sam trazio i nema Arenesporta :? nisam upucen ...
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2010, 21:50

sikirica je napisao/la:Otkud Ljajic sutira penale u Fiorentini?
Nema Jovetica, a Gilardino zna katkad i promasiti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 sep 2010, 22:00

sikirica je napisao/la:Otkud Ljajic sutira penale u Fiorentini?
Mutu, Montolivo, Vargas, oni su najbolji izvodjaci, s tim da Mutua vise nema, pa sad ne znam ko je za to zaduzen
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 18 sep 2010, 22:07

Past ću samo na Milanu pa mogu li Cataniu pobjediti? :(
FEDERER= KLOC

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 sep 2010, 22:18

Iker C je napisao/la:Past ću samo na Milanu pa mogu li Cataniu pobjediti? :(
mogu ... budi strpljiv ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 sep 2010, 22:29

Dobro igra ovaj Kevin-Prince, dok se to za ovog Oudamadija ne bi moglo reci :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 sep 2010, 12:02

chievo prvi sa utakmicom manjka :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.