FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imamo najbolju posjetu na svijetu a i sire!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaze sada Husref na Hayatu nakon pregledane uzivo predstave Žaba doslovce "vise su se veceras glumci potrosili u predstavi nego nasi igraci u zadnjim utakmicama"
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da li ce nas sutra nase curice iznenaditi i donijeti 3 boda?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To je tačno! Samo što se tu protekcija sudija zasluži zbog sportskih rezultata i veličine kluba, a kod nas se protekcija zasluži lobijima političkih stranaka u savezu, naravno sve po nacionalnom ključu!skoroalen je napisao/la:Pustite sudije, dešava se svugdje, eno nekunoć u Evropskoj ligi zaklaše Milana, kakav kreč je sviran, ono za Zrinju protiv Gabele je za crvenog kartona.
Normalno je da uvijek "favorit" ima blagu protekciju sudija, to se svugdje u svijetu dešava. Ako je diskutabilna situacija, Zrinji/Želji će svirat, istu situaciju neće svirat Krupi il' Slobodi. To je tako i u svjetskom fudbalu, protiv Barselone se samo svira kad igraju El Classico, a nikakav PSŽ, Čelsi i ostala boranija nema regularno suđenje s njima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Cimirot osvojio kup Belgije 
Sutra ćemo vidjeti koliko je istine u onom bojkotu, jedva čekam tekmu i sastave.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta ti mislis koliko cemo sutOva na gol sutra imat?joker90 je napisao/la:Sutra ćemo vidjeti koliko je istine u onom bojkotu, jedva čekam tekmu i sastave.
1946~
- muhamedhulk
- Kontakt:
sutra mozemo na -3 u odnosu na uski. sad hoce li biti srece sa pogadjanjem sastava, 'metod' koji husref koristi na proljece, vidjecemo. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nema on koga stavit sve i da mu bojkotuju sto je najgore.Evo lupam Krste bojkotuje(dajem primjer,lupetam) . Ti sem njega nemas ni jednog spica(Parmakovski realno na termin nemoze ) . Danas se Fedja Dudic cudi i nemoze se nacuditi sto jedan GOSK na klupi nema ofanzivnog igraca koji ce promjeniti tok utakmice,a nama se to desava vrlo cesto,nekad pocnes tekmu na klupi 0 stopera pa pocnes utakmicu na klupi 0 napadaca ono 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra niko ništa ne očekuje od naših manekenki, možda i iznenade sa par šuteva i nekim golom.ThrillerHz je napisao/la:Sta ti mislis koliko cemo sutOva na gol sutra imat?joker90 je napisao/la:Sutra ćemo vidjeti koliko je istine u onom bojkotu, jedva čekam tekmu i sastave.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bordo div se budi!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
nukleusmember
- Kontakt:
mi smo sa krupom vjerovatno najgora ekipa lzp,radnik je bolji od nas tako da smo autsajderi u ovom srazu,bodić će biti puna šaka brade,mada iskreno ne vidim kako ćemo do tog bodića,eventualno ako teren bude loš,loši tereni protiv ovih jačih će biti naša prednost
VVVBK
VVVBK
- ThrillerHz
- Kontakt:
Brate nas bus ako potrefi stadion u Bijeljini ja cu bit zadovoljan, kamol da i koji sut nadje put do golajoker90 je napisao/la:Sutra niko ništa ne očekuje od naših manekenki, možda i iznenade sa par šuteva i nekim golom.ThrillerHz je napisao/la:Sta ti mislis koliko cemo sutOva na gol sutra imat?joker90 je napisao/la:Sutra ćemo vidjeti koliko je istine u onom bojkotu, jedva čekam tekmu i sastave.
1946~
Mene više sastav zanima od šuteva i rezultata, iskreno. I zanima me ko dovede Parmakovskog! Husref tražio? Uprava podvalila? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hajmo po cenera da ćemo ih uzet glat dva razlike, možda i više.
Tarabe smo al ćemo ih ovu rastavit.
Tarabe smo al ćemo ih ovu rastavit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jeste gledali Bakinu presicu nakon tekme? Kad ce neko kd nasih bezmuda onako izac pred medije i isprozivat sve sto ne valja u ovoj ligi, klubu, drzavi???
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
I dobiti suspenziju, a sve ostaje kako je i bilo. Pametan potez bi to bio sigurno, nasikirao bi se Begić.ThrillerHz je napisao/la:Jeste gledali Bakinu presicu nakon tekme? Kad ce neko kd nasih bezmuda onako izac pred medije i isprozivat sve sto ne valja u ovoj ligi, klubu, drzavi???
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne znam kako vi a ja umjesto da jedva čekam i priželjkujem tu utakmicu ko nekad, nekako mi je svejedno dobili-izgubili jer iz igre za šampiona smo ionako otpali a izgleda ni Evropi se ne možemo nadat. Eh moje Sarajvo...
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 18 mar 2018, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="Vratnik10"][/quote]
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 18 mar 2018, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.