AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

TomoACM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la TomoACM » 18 sep 2010, 22:57

mislim da se trebamo vratiti staroj taktici 4-1-2-1-2 ovo sa krilima nema smisla

------------------------Abbiati-----------------------
Zambrotta-------Nesta-----T.Silva-------Antonini

------------------------Pirlo---------------------------

-----------Boateng------------Slowdorf---------------

----------------------Dinho---------------------------

---------------Pato---------------------------------
-------------------------------Ibra-----------------

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 18 sep 2010, 23:00

A_d_0 je napisao/la:Ovaj Allegri ko da nikad na nikog prije nije vodio. U 91 minuti mjenja. Krade vrijeme za Cataniu. Naso'o mi ubacivat onog slagiranog crnju za kojeg samo desno postoji nedo Bog da lijevo krene pa pogino bi odmah cini mi se. Svaki igrac hoce da ima pas ko Ronaldinho pa se svi nesto loze na duge lopte Pirlo od 14 pogodi 1 a Seedorf kad okrene stranu pogodi 9 red stolica na tribinama. Boze sacuvaj.
nije ni meni jasno jarane bila izmjena za gatuza zasto mozda da sacuvamo i onaj bod??

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 sep 2010, 23:01

A dobro, nije iznenađenje da ekipa koja je igrala CL kiksa u svom prvenstvu. Samo, moram priznati da sam očekivao pobjedu Milana. Ove povrede vas ne maze, izgleda da će i ove sezone biti krpljenja, a to je ono što vas na kraju krajeva može koštati Scudetta.

Prije početka sezone sam rekao da Allegri nije neko rješenje; svaka mu čast što je od Calgiaria napravio nešto, ali voditi Milan i Cagliari nije isto. No, sezona je tek počela, nadam se da ću se prevariti kada je ova prognoza u pitanju jer je činjenica da imate najpotentniji napad u Italiji, samo da ga uspjete uigrati. A, još nešto što vam ide na ruku su i kiksevi vaših najvećih rivala(Inter, Juventus, Roma). Dakle, nijedan od ovih timova nije u nekoj zavidnoj formi, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

TomoACM
Kontakt:

Post Postao/la TomoACM » 18 sep 2010, 23:03

"toni-mortale" kod leonarda je barem protok lopte bio brzi i stvarale su se sanse ,a ovaj mulac mjenja tek u 85 min. i stavlja gattusa u 91. ko da zeli sacuvati remi

EDIT: i da zaboravio sam reci da trebamo prodati Ronaldinha i kupiti klasicnu 10-ku
Zadnja izmjena: TomoACM, dana/u 18 sep 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 18 sep 2010, 23:04

Kako Dinho jednim potezom cijelu odbranu izbaci :).
Hala Madrid!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 sep 2010, 23:14

TomoACM je napisao/la:"toni-mortale" kod leonarda je barem protok lopte bio brzi i stvarale su se sanse ,a ovaj mulac mjenja tek u 85 min. i stavlja gattusa u 91. ko da zeli sacuvati remi
ma nije on ćorav pa da nije vidio da je igra spora, al evo ko je na klupi: zambrota, yepes, papa, gatuzo, abate i odumadi, et pa ti sad reci koga da ubaci umjesto lošeg i sporog sedorfa i umornog pipa?(al da budu bolji od ovih)

ja o alegriju uopšte puno ne znam i ne pada mi napamet braniti ga, a npr. napadati legendu milana leonarda, al leo je imao cijelu sezonu i milan nije igrao ništa bolje od ovog noćas,
a sad alegriju alibi može biti(a i stvarno jest) da mu se ozljedila prva opcija na desnoj strani u napadu, pa misteriozno i njegova rezerva, pa onda to mora igrati ibra a umjesto ibre pipo, vjerovatno da ima mesija i on bi ga stavio da igra al njega nema,
i onda ibra cijelu utakmicu igra na boku jer opet je i on tu bolji od npr pipa, pipo u napadu promašio zicera i bio u bar 5 ofsajda, sedorf ili neće ili nemože više, jbg tim nije 11 igrača već barem 16, a poželjno i preko 20, a milan ima 2 golmana 2 stopera 0 bekova 3 vezna i 4 napadača koji se mogu nazvati igračima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 sep 2010, 01:02

Sanjam dan kada će na klupu sjesti Van Basten!!!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 sep 2010, 01:06

drugovi ( Ado,Tony ) gledo sam vas veceras i slabo je ovo bilo...bekovi su vam najkriticniji ko sto sam vec i piso,Bonera je ocajan na desnoj strani,mislim da bi Zambrotta kakav god da je i sa jednom nogom bio bolji na onoj strani...Ibra previse osjecen,imo je par odlicno spustenih lopti al to je sve,ni jednu loptu nije dobio u prostor il u poziciju da moze nesto napravit...sve u svemu slabo veceraas,iako se i Catania odlicno postavila,i zabila onu golcinu preko Capuana...KPB je trebo dobit crveni,jako je agresivan.i da,ona izmjena u 90' je totalno bespotrebna,ako vec nemas nikog ubacit,nemoj ni Gattusa on ti sigurno ne moze pomoc prema naprijed...ne sikirajte se, ni Inter sutra nece dobit :mrgreen: pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 19 sep 2010, 02:07

MinistaR je napisao/la:Sanjam dan kada će na klupu sjesti Van Basten!!!!!
Nista bolje..kao kod Leonarada :mrgreen: treba cvrsta ruka don Capello :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 sep 2010, 12:26

TomoACM je napisao/la:"toni-mortale" kod leonarda je barem protok lopte bio brzi i stvarale su se sanse ,a ovaj mulac mjenja tek u 85 min. i stavlja gattusa u 91. ko da zeli sacuvati remi

EDIT: i da zaboravio sam reci da trebamo prodati Ronaldinha i kupiti klasicnu 10-ku
Izvini vidim novi si na forumu,navijas za Milan i odmah si mi drag al ovo je glupost godine. Jesi li ti svjestan da je taj Ronaldinho SVE u nasoj ekipi? Jesi li ti svjestan da nema igraca koji moze zamjeniti Ronaldinha? Covjek napadacima stvori 15 sansi a to sto nemamo srece sa realizacijom i povredama to je druga prica. Ali doci ce sve na svoje. I niposto netreba mjenjati formaciju jer Ronaldinho je najbolji kada igra lijevo jer je najveci dribler svih vremena + Robinho ili Pato desno koji su kao vjetar brzi i Ibra u spicu. Samo da se uigraju i nadam se dobrim rezultatima. A cinjenica je da u 3 utakmice imamo samo 4 boda i to 4 boda protiv ekipa koje bi se trebale boriti za opstanak.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 sep 2010, 13:59

upravu si @A_d_0 sinoc sam gledo' utakmicu i ono nije humano kako lik asistira ccc ,ako ne bude najbolji asistent lige grom me ubio,kako ima dobar osjecaj za asistenciju :o svaka mu čast bgm,a to sto oni neznaju dat go nije njegov problem, Boatenga bih trebali zadrzat po svaku cijenu,on je jedini koji trči,sječe lopte,ima dobar dribling, odlican je :) on bi mogo' bit drugi Gattuso sobzirom kako grubo igra, ovako bih ja to volio :
----------------------------Amelia
--Zambrotta----------Silva---Nesta----------Antonini--

-------------------Pirlo-------------Flamini---------------

---------------------------Boateng------------------------
-----Pato/Binho'----------------------------Ronaldinho-
-------------------------Ibracadabra--------------------
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 sep 2010, 14:14

zna li iko išta o robinju, šta je s njim, povreda ili????

@robovi
i ja bi takvu formaciju volio vidjeti, mada neznam što neda šansu i straseru, mlad je, jak, može trčati sigurno, onda doveli su tog montelonga a niko ga i ne spominje, ni blizu klupe, a kamo li prvog tima.

onda nebi bilo loše probati sa silvom na zadnjem veznom, lik je zmaj imam osjećaj da bi razvaljivao, a na stopera može grk komotno(mada se ovo nikad neće desiti, to su neke moje vizije :D :D )

onog amera više niko ni ne spominje, prije 2 godine na kupu konfederacija najbolji u usa reprezentaciji, prošlu sezonu cijelu ozljeđen, a ove ga nema na mapi, nije prijavljen za LP nikako, a ni u seriji a dosad nije bio

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 19 sep 2010, 14:21

Robinho nije fizicki spreman kaze Allegri tako da je sinoc bio na tribinama.........A Rona je nas najbolji igrac i oni koji kazu da ga treba prodati blage veze nemaju o ovom sportu!!!!!!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 sep 2010, 14:29

Raikkonen je napisao/la:Robinho nije fizicki spreman kaze Allegri tako da je sinoc bio na tribinama.........A Rona je nas najbolji igrac i oni koji kazu da ga treba prodati blage veze nemaju o ovom sportu!!!!!!!
koja laž, pa nemoguće da je pipo spremniji sa 37 godina od robinja sa 26 koji je inače reprezentativac brazila i redovno ga zovu i ovaj igra extra za brazil, vjerovatno je neka svađa s trenerom ili nešto tako, bolje da su rekli da je lakše ozljeđen ili sl. nego ovo, pa ako nije spreman za 90. min, staviš ga na klupu pa kod 1-1 u 75. ga ubaciš, ma ja imam snage za 15 minuta kako nebi imao robinjo

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 19 sep 2010, 15:02

Robinho ima neku povredu,na treningu se povrijedio,a Pato vec standardno za njega,odigra tri tekme pa ga nema 2 mjeseca(vrlo zabrinjavajuce),sto se tice tekme sinoc,vecina ekipa ce igrati protiv nas onako,zatvori se i vrebaj kontru,posto smo izuzetno spori u toj tranziciji iz napada u odbranu i obrnuto.Milan je rob Roanldinha i ova formacija 4-3-3 se mora igrati jer on moze samo na lijevoj strani,u takozvanoj "rupi" iza dva spica se ne snalazi i tesko dolazi do prostora.Sve bi to bilo u redu i ta formacija da nemamo dva setaca u Pirlu i Seedorfu,Pirlo mi vec duze vrijeme ide na zvice sa onim nekim pasovima koji nisu ni njemu jasni i nejgovo ne zalaganje,nece da isparti svog igraca,ali je stvar da nemamo neke alternative.Po meni vezni red bi trebao biti Flamini-Seedorf-Boateng a napad Dinho-Ibra-Robinho,ovo je po meni puno pokretljiviji vezni red i trkacki puno jaci od ovog sinocnjeg u kojem je samo Boateng trcao.Boneru necu ni da komentarisem Zambo je bolji od njega za 6 klasa,a s tim da voaj nije bek nego je stoper i da slazem se sa ovim deckom gore iznad da nam treba 10 eka cisto radi alternative kad Dinha ne ide da mozemo promijeniti formaciju.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 sep 2010, 15:08

pa eto sve si rekao, znači nije problem u ronaldinju jer on igra i više nego dobro na ovoj poziciji, a bezbroj ekipa u svijetu igra 4-3-3 i nemaju ovaj problem s kontranapadima, a ni njihovi napadači baš nešto ne igraju odbranu, znači da je ipak do veznog reda, jer kao što kažeš pirlo i sedorf ne trče nikako, baš bi volio vidjeti statistiku koliko je ko pretrčao sinoć, po meni nama ta 10-ka i da dođe treba da igra umjesto pirla a ne dinja, a sa 2 zadnja vezna, najbolje KPB-flamini.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 19 sep 2010, 15:28

tony-mortale je napisao/la:pa eto sve si rekao, znači nije problem u ronaldinju jer on igra i više nego dobro na ovoj poziciji, a bezbroj ekipa u svijetu igra 4-3-3 i nemaju ovaj problem s kontranapadima, a ni njihovi napadači baš nešto ne igraju odbranu, znači da je ipak do veznog reda, jer kao što kažeš pirlo i sedorf ne trče nikako, baš bi volio vidjeti statistiku koliko je ko pretrčao sinoć, po meni nama ta 10-ka i da dođe treba da igra umjesto pirla a ne dinja, a sa 2 zadnja vezna, najbolje KPB-flamini.
Ma ne gledaj statistiku samo ce ti pozliti ehehhehehe.ajde taj vezni red mozemo i pokrpiti al bekova nemamo nikako al bas nikako,za ovu formaciju su neophodni bekovi,na stoperima smo pokriveni samo mi nije jasno zasto se Oguchiju ne da sansa po meni decko je odlican al eto Max ga ne mirise nesta bas,ali eto jos malo dok se ovo sve slozi bice to dobro bar se nadam hehehhee

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 19 sep 2010, 16:41

bekovi su očajni tu nema polemike. zambrotta je dobar ali on može odigrati jednu tekmu sedmično max i to je to, ovo ostalo se mora krpiti. napad i vezni red su ok s tim da bi u vezi dobrodošla još kakva kvalitetna riješenja. kpb, strasser i ostali tek treba da postanu igrači, vidjet ćemo. a kad tad milan će zaigrati u najjačem sastavu, tim će se uigrati i bgm će to neko masno platiti :lol:
Il club più titolato al Mondo.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 sep 2010, 21:42

@robovi
drug nemogu ti odgovoriti na pp, mora da si isključio ili je do mene nešto :x
al ono sam skinuo s onog tvog linka što si dao, lako je to nije problem

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 sep 2010, 21:49

tony-mortale je napisao/la:@robovi
drug nemogu ti odgovoriti na pp, mora da si isključio ili je do mene nešto :x
al ono sam skinuo s onog tvog linka što si dao, lako je to nije problem
aaa evo naso sam na Facebook-u ;) Hvala drug ... ;)
evo citam Milan oce Lazzaria i Mahamoudu Diarru ... Lazzari dobar trci puno,Diarra odlicna zamjena :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.