Covjece,de se skoncetrisi:spiska je napisao/la:Vrati strnaicu ili dvije, za nas u Gradaccu ovo nije utakmica odluke ali vama moze biti utmica odluke jer ako ne pobjedite u nedelju vi se mozete oprostiti a Zvijezda i sa kiksom ostaje na celu jer pored toga dvije utakmice zaredom igra kuci. De mi reci kad branis kako opravdavas pozive prema igračima nudjenja kojekakvih kombinacija, dajte ba manite se pravit nevini nebi da mjesam slobodu u ovo al Husic vrlo dobro recept kako se postaje prvak ali nekad ni novac nije dovljan. Nasa ekipa ne kosta ni 15 000 mjesecno dok HUSIC ALL STAR kosta preko 60 000 km, a nigdje rezultata.
1.o kakvoj utakmici odluke pises....ja sam rekao da ovo nije OBICNA utakmica....gdje sam ja rekao da je ovo utakmica odluke....ima jos bruku utakmica da se odigra
2.o kakvim pozivima pricas...evo i ja tebi kazem da su bili pozivi prema igracima Sloge od ljudi iz Gradačca...i sta cemo sad.... jel'imas neki dokaz ti za tu pricu rekla-kazala
3.ne kontam sta ces i kako mijesat Slobodu a Husic naravno da odlično zna kako se postaje prvak...pa vodio je Slobodu ,covjece
4.čuj,nekad novac nije dovoljan.... ahahahhahahaha...ovdje si zakucao.... mozda 59. godine pa tamo do 70-tih....malo se probudi i vidjet ces da je u fudbalu 21. Vijeka novac bukvalno SVE, jarane
5.koliko zvijezda kosta ne znam a ne znam ni koliko Husic SVOJIM PARAMA placa SVOJ dream team....jer u svijetu biznisa se to zove poslova tajna....al evo vidim da ti znaš, cestitam
6.kako jarugo moja rezultata nigdje... hahahhaha...pa Sloga ako pobijedi uzima lidersku poziciju federalke....da ne spominjem da ih je Husic iz kunta-kinte liga doveo na prag najjačeg domaceg takmičenje i to bukvalno za par godina.... covjece,jos jednom....de se skoncetrisi kad pises