FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2018, 23:08

spiska je napisao/la:Vrati strnaicu ili dvije, za nas u Gradaccu ovo nije utakmica odluke ali vama moze biti utmica odluke jer ako ne pobjedite u nedelju vi se mozete oprostiti a Zvijezda i sa kiksom ostaje na celu jer pored toga dvije utakmice zaredom igra kuci. De mi reci kad branis kako opravdavas pozive prema igračima nudjenja kojekakvih kombinacija, dajte ba manite se pravit nevini nebi da mjesam slobodu u ovo al Husic vrlo dobro recept kako se postaje prvak ali nekad ni novac nije dovljan. Nasa ekipa ne kosta ni 15 000 mjesecno dok HUSIC ALL STAR kosta preko 60 000 km, a nigdje rezultata.
Covjece,de se skoncetrisi:
1.o kakvoj utakmici odluke pises....ja sam rekao da ovo nije OBICNA utakmica....gdje sam ja rekao da je ovo utakmica odluke....ima jos bruku utakmica da se odigra
2.o kakvim pozivima pricas...evo i ja tebi kazem da su bili pozivi prema igracima Sloge od ljudi iz Gradačca...i sta cemo sad.... jel'imas neki dokaz ti za tu pricu rekla-kazala
3.ne kontam sta ces i kako mijesat Slobodu a Husic naravno da odlično zna kako se postaje prvak...pa vodio je Slobodu ,covjece
4.čuj,nekad novac nije dovoljan.... ahahahhahahaha...ovdje si zakucao.... mozda 59. godine pa tamo do 70-tih....malo se probudi i vidjet ces da je u fudbalu 21. Vijeka novac bukvalno SVE, jarane
5.koliko zvijezda kosta ne znam a ne znam ni koliko Husic SVOJIM PARAMA placa SVOJ dream team....jer u svijetu biznisa se to zove poslova tajna....al evo vidim da ti znaš, cestitam
6.kako jarugo moja rezultata nigdje... hahahhaha...pa Sloga ako pobijedi uzima lidersku poziciju federalke....da ne spominjem da ih je Husic iz kunta-kinte liga doveo na prag najjačeg domaceg takmičenje i to bukvalno za par godina.... covjece,jos jednom....de se skoncetrisi kad pises
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 mar 2018, 15:28

Milaković: Protiv Zvijezde će nas zadovoljiti samo pobjeda

Vezista Sloge za SportSport.ba
Svoj debi u dresu Sloge Simin Hanu u nedjelju protiv Metalleghea upisao je vezista Aleksandar Milaković koji je u Simin Han stigao iz FK Derventa.
S. Mlaćo
16.03.18. 11:40

slika

Upisao je asistenciju, te se njegov debi može ocijeniti uspješnim. Za SportSport.ba je Milaković govorio o duelu sa Metallegheom (2:2), te najavio nedjeljni derbi sa Zvijezdom iz Gradačca.

"Mi svaku utakmicu ulazimo sa namjerom da osvojimo tri boda, pa je tako bilo i u Jajcu. Rano smo poveli, međutim kada u 90. minuti postignete pogodak za izjednačenje, onda morate biti zadovoljni i bodom", jasan je Milaković.

U Simin Hanu će u nedjelju učiniti sve da u nedjelju nadigraju Zvijezdu te se bodovno izjednače sa timom iz Gradačca.

"Svi u klubu se nadamo i vjerujemo da ćemo se poslije ovog kola bodovno izjednačiti sa Zvijezdom. Sigurno da oni nisu slučajno prvi, mi ih respektujemo, ali nas će zadovoljiti samo pobjeda. Ovom prilikom pozivam naše navijače da napune tribine i pomognu nam da zajedno ostvarimo cilj".

U Slogi su vrijedno radili u zimskom prelaznom roku, tu je dosta novih igrača, a Milaković imao samo riječi hvale za svoju novu sredinu.

"U Slogu je samo ove sezone stiglo 7-8 novih igrača, a većina onih koji su bili u klubu došli su na početku sezone. Dakle, jedna potpuno nova ekipa. Sve su to odlični igrači i sve što treba ovoj ekipi je vrijeme da se uigra. Ja kao pojedinac sam izuzetno zadovoljan uslovima u klubu, a moram istaći sportskog direktora Almira Husića koji nam je uvijek na usluzi. Radi se o fantastičnom čovjeku i sportskom radniku".

Vjeruje da će se u mjestu kraj Tuzle na kraju sezone slaviti titula.

"Cilj je odavno svima jasan, a on se zove Premijer liga. Vjerujemo da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati historijskom uspjehu kluba", dodao je Milaković.

Meč između Sloge i Zvijezde Gradačac igra se u nedjelju sa početkom u 15 sati.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.

https://sportsport.ba/fudbal/milakovic- ... eda/271096
Ja volim FK Tuzla City

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 mar 2018, 19:38

klma1 je napisao/la:slika
Kako možete tako napadati i tako provocirati? Vi mora da ste Kukicevci...
Neka pobjedi bolji ma ustvari nek pobjedi Zvijezda ne moraju ni biti bolji nek ih sudije poguraju.
Valjda moze Fadil zaposliti sudijinu zenu ili rodicu u neko javno preduzece.
Imamo fadila boli nas k....c, ove godine ulazimo sledece evropa.naravno sve se nemoze kupiti novcem zato je tu fadil novalic...da snovi postanu realnost....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 16 mar 2018, 21:39

Uz pomoc Nurde i Fadila ove godine Zvijezda zavrsava stadion, ulazi u Premijer ligu a nakon toga Liga prvaka. Nesto mi poznata ova prica samo je u pitanju bio Azmir i Sloga. Ima se moze se

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 16 mar 2018, 21:52

AZMIRE OPROSTI :bih:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 mar 2018, 22:11

SMR187 je napisao/la:AZMIRE OPROSTI :bih:
Halalio nam je..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 mar 2018, 22:14

Azmirko se ukakio malo, e moj Azmire ako vec hoces da budes frajer i manga idi kupi zelju igraj ligu prvaka igraj se pravog menadzera.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 mar 2018, 06:44

FK Sloga Simin Han
8 sati · Slavinovici ·
O B A V J E Š T E NJ E

Pozivaju se navijači, prijatelji i simpatizeri kluba, kao i ostala sportska javnost da ne nasijedaju na provokacije, širenje mržnje i netrpeljivosti između klubova koji se takmiče u Prvoj ligi F BiH, od strane administratora fb profila Prva liga.
Imenovan lice, iz samo njemu znanih razloga, svakodnevnim lažnim informacijama, pretpostavkama, klevetama, lažima, ne provjerenim informacijama i dr. pokušava narušiti ugled FK Sloga Simin Han, drugih klubova, sportskih radnika i fudbalera.
Želimo uputiti savjet Nedimu Ferhatoviću da nije korekno niti u duhu fer play-a pokušavati stavljati u prvi plan interes pojedinca ili samo jednog kluba u odnosu na druge i drugačije, ne opravdano. Ako su namjere administratora ovog fb profila zaista časne i poštene predlažemo mu da prošeta po „avliji“ u kojoj živi i pokuša istinito pisati o aktuelnim dešavanjima u njoj.
Navedene negativne aktivnosti pomenutog fb profila naročito su izražene uoči derbi susret sa našim prijateljima i sportskim prijateljima iz Gradačca. Mi u klubu ćemo naći načina da se na zakonit način suprotsavimo tim lažima i prljavim igrama.
Molimo cijenjenu sportsku javnost da se uzdrže od negativnih i vulgarnih komentara kao i podizanja tenzija pred derbi sa NK Zvijezda, kako bi taj istinski sportski spektakl prošao u najboljem redu.
P.S. U nedjelju se igra derbi Prve lige Federacije BiH. Pobijediće bolja, spretnija ili sretnija ekipe ali će pobjednik sigurno biti klub sa prostora NS Tuzlanskog kantona.
DOBRO NAM DOŠLI, ULAZ U NAŠU "AVLIJU" JE BESPLATAN !

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 mar 2018, 07:48

crvenobijeli je napisao/la:
klma1 je napisao/la:slika
Kako možete tako napadati i tako provocirati? Vi mora da ste Kukicevci...
Neka pobjedi bolji ma ustvari nek pobjedi Zvijezda ne moraju ni biti bolji nek ih sudije poguraju.
Valjda moze Fadil zaposliti sudijinu zenu ili rodicu u neko javno preduzece.
Imamo fadila boli nas k....c, ove godine ulazimo sledece evropa.naravno sve se nemoze kupiti novcem zato je tu fadil novalic...da snovi postanu realnost....
slika

slika
Ja volim FK Tuzla City

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 17 mar 2018, 10:40

Fadil jeste BIO predsjednik Zvijezda. Nakon njega i Pestalica ostali su dugovi koje Zvijezda i sada placa uz pomoc opstine. Sloboda 72 lupeta o Fadilu, Zvijezdi, udaranju boraca kao da to sve ima veze. Nakon svega objavi post kako neki mediji nepotrebno dizu tenzije i kvare dobre odnose sto je pohvalno, ali odmah nakon toga pise o Zvijezdi i Fadilu stimanju u koist Zvijezde. Kontradiktorno, pogotovo sto je bilo puno zalbi na sudjenju u korist Sloge. U nedelju neka bude posteno sudjenje i pobijedi bolji, sretniji i spretniji u utakmici u kojoj ce uzivati ljubitelji nogometa.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 mar 2018, 16:58

Kostić: Nadam se da ćemo opravdati epitet favorita za Premijer ligu

Kapiten Sloge iz Simin Hana za SportSport.ba
U okviru 17. kola Prve lige FBiH sutra u Simin Hanu u velikom derbiju sastaju se ekipe domaće Sloge i ekipa Zvijezde iz Gradačca.

E. Dindić
17.03.18. 13:15

A A A

slika

Kapiten ekipe Sloge iz Simin Hana Ivan Kostić iznio je za SportSport.ba svoja očekivanja od sutrašnjeg susreta.

"Kroz medije kako sam čitao zadnjih dana iz tabora Zvijezde izjavljuju kako je kod njih odlična atmosfera, dok kod nas je malo poljuljana. Dolazi ta utakmica, pa ćemo vidjeti ko je bolji i naravno puno će nam pobjeda značiti za nastavak borbe za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Iskreno uz sav respekt prema ekipi Zvijezde, iako su oni cijele protekle sezone na prvom mjestu, ja se nadam u nedjelju da ćemo mi opravdati epitet jednog od favorita za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine", rekao je Kostić te nastavio:

"Ako uspijemo da slavimo u nedelju, puno ćemo da dobijemo na psihološkom planu, i u svakom drugom pogledu. Pobjeda bih nam bila podstrek za nastavak prvenstva. Pozivam sve navijače da nas podrže u nedelju da ostvarimo pozitivan rezultat", završio je Kostić.

Sloga u nedelju nastupa bez Husejna Poturalića koji će pauzirati zbog žutih kartona dok su svi ostali spremni za nedeljni okršaj. Podsjetimo utakmica između Sloge Simin Han i Zvijezde iz Gradačca na rasporedu je u nedelju sa početkom u 15:00h.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 mar 2018, 17:26

RASPORED

1. LIGA FBIH - 17. KOLO

DAN... SAT ...DOMAĆIN.. GOST
17.03. 15:00 Metalleghe - Slaven 4:0
17.03. 15:00 .Sloga SH - Zvijezda
17.03. 15:00 ..Igman - Jedinstvo 2:1
17.03. 15:00 ..Čapljina - Olimpic 0:3
17.03. 15:00 .....Velež - Bratstvo 0:2
17.03. 15:00 .....Rudar K. - TOŠK 2:1
17.03. 15:00 ........Iskra - Orašje 2:3
17.03. 15:00 ..Bosna V. - Travnik 2:1

TABELA
1.ZVIJEZDA......... 16..... 11..... 3..... 2.....23:4..... 36
2.OLIMPIK........... 17..... 10..... 5..... 2.....21:8..... 35
3.SLOGA SH ........ 16..... 10..... 3..... 3.....32:12... 33
4.ORAŠJE........... 17...... 10..... 3..... 4.....29:16... 33
5.BOSNA V...........17..... .9...... 4..... 4.....32:24....31
6.VELEŽ..............17...... 7...... 6..... 4.....26:13... 27
7.ČAPLJINA......... 16.......7..... 4...... 5.....21:20... 25
8.RUDAR K.......... 17...... 7..... 3...... 7.....21:16... 24
9.BRATSTVO ........17...... 7..... 3...... 7.....28:25... 24
10.IGMAN............ 17..... 6...... 4..... 7.....16:17... 22
11.SLAVEN........... 17..... 6...... 3..... 8.....16:23... 21
12.METALLEGHE.... 17..... 5..... 5...... 7.....23:25... 20
14.TOŠK ..............17..... 5...... 1..... 11....20:28... 16
13.ISKRA............. 17...... 4..... 2..... 11.....12:27 ..14
15.TRAVNIK..........17...... 1..... 4..... 12......8:27.... 7
16.JEDINSTVO...... 16...... 2..... 1..... 13.....11:52.... 7

RASPORED

1. LIGA FBIH - 18. KOLO

DAN ...SAT. DOMAĆIN .. GOST

24.03. 15:00 Slaven - Bosna V.
24.03. 15:00 Travnik - Iskra
24.03. 15:00 Orašje - Rudar K.
24.03. 15:00 TOŠK - Velež
24.03. 15:00 Bratstvo - Čapljina
24.03. 15:00 Olimpic - Igman
24.03. 15:00 Jedinstvo - Sloga SH
24.03. 15:00 Zvijezda - Metalleghe

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 mar 2018, 16:23

Ziljkić udario glavom od zid od tribine :?: I jest neuslovan stadion što se tiče ovog, metar pored aut linije zid, bilo je samo pitanje vremena.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 18 mar 2018, 16:25

wobly92 je napisao/la:Ziljkić udario glavom od zid od tribine :?: I jest neuslovan stadion što se tiče ovog, metar pored aut linije zid, bilo je samo pitanje vremena.
Jeli nešto ozbiljno sa momkom ? Nadam se da je ok.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 mar 2018, 16:37

@sloboda72 jel Novalic dao koji go?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 18 mar 2018, 16:40

Fadile oprosti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 mar 2018, 16:44

narodniheroj je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ziljkić udario glavom od zid od tribine :?: I jest neuslovan stadion što se tiče ovog, metar pored aut linije zid, bilo je samo pitanje vremena.
Jeli nešto ozbiljno sa momkom ? Nadam se da je ok.
Rezerviso je sto za veceras u Madeiri, dobro mu je :tokralju:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 18 mar 2018, 16:48

Penaltiky je napisao/la:Rezerviso je sto za veceras u Madeiri, dobro mu je :tokralju:
Dobro je, znači ipak nije prosuo pamet na terenu.. :mrgreen:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 mar 2018, 16:51

MVN1994 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Rezerviso je sto za veceras u Madeiri, dobro mu je :tokralju:
Dobro je, znači ipak nije prosuo pamet na terenu.. :mrgreen:
Ne možeš prosut što nemaš :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 18 mar 2018, 17:45

fukaratz je napisao/la:Hajde da cujemo koju pametnu od sloboda72 sizofrenicara :kafa: i da moze se sve parama, moze al u qurcu :clap:
Dom penzionera u Slogi. Kad vidim kako su grohnuli Kostić,Efendić,Stjepanović nekako mi drago.Dupe zinulo za parama. :kafa:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.