Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
Nije u pitanju ni Grafite ni Robinho,ali blizu ste(aktivan je igrač i član reprezentacije).
Luis Fabijano ??ra1981 je napisao/la:Nije u pitanju ni Grafite ni Robinho,ali blizu ste(aktivan je igrač i član reprezentacije).
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Bravo!forza je napisao/la:Luis Fabijano ??ra1981 je napisao/la:Nije u pitanju ni Grafite ni Robinho,ali blizu ste(aktivan je igrač i član reprezentacije).
Inače Fabiano je igrao sa velikim uspjehom u brazilskoj ligi i nije razmišljao o odlasku iz iste(odbijao je neke ranije ponude).Nakon što su mu majku kindapovali odmah je prešao u Porto.Majka mu je spašena nakon 2 mjeseca.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Izvini,ali Fabiano je već bio u Portu kada mu je majka otetara1981 je napisao/la:Bravo!forza je napisao/la:Luis Fabijano ??ra1981 je napisao/la:Nije u pitanju ni Grafite ni Robinho,ali blizu ste(aktivan je igrač i član reprezentacije).
Inače Fabiano je igrao sa velikim uspjehom u brazilskoj ligi i nije razmišljao o odlasku iz iste(odbijao je neke ranije ponude).Nakon što su mu majku kindapovali odmah je prešao u Porto.Majka mu je spašena nakon 2 mjeseca.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Pele je na svoj prvi SP došao kao zamjena nekom igraču, ali je se ovaj ozljedio pa je dobio priliku.
O kojem se prvenstvu radi i o kojem igraču?
O kojem se prvenstvu radi i o kojem igraču?
...što je više lome to je volim jače...
Slušao sam ima nekoliko godina ovu priču koju je pričao komentator i dobro sam je upamtio,ako je on lagao,lažem i jaIzvini,ali Fabiano je već bio u Portu kada mu je majka oteta
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma moguće da ga je komentator zamijenio da Grafiteom,jer je ovaj rekao,da nakon otmice majke ubrzo napusta Brazil.ra1981 je napisao/la:Slušao sam ima nekoliko godina ovu priču koju je pričao komentator i dobro sam je upamtio,ako je on lagao,lažem i jaIzvini,ali Fabiano je već bio u Portu kada mu je majka otetaako nije istina onda se ja izvinjavam
Inace,Fabiano potpisao za Porto u 8 mjesecu 2004,a majka mu oteta u martu 2005.
To je bilo ono vrijeme kada je masovno u "modi" bila otmica rodbine brazilskih nogometaša.
Ok hvala,hajde pucaj pitanje!neko_iz_mase je napisao/la:Ma moguće da ga je komentator zamijenio da Grafiteom,jer je ovaj rekao,da nakon otmice majke ubrzo napusta Brazil.ra1981 je napisao/la:Slušao sam ima nekoliko godina ovu priču koju je pričao komentator i dobro sam je upamtio,ako je on lagao,lažem i jaIzvini,ali Fabiano je već bio u Portu kada mu je majka otetaako nije istina onda se ja izvinjavam
Inace,Fabiano potpisao za Porto u 8 mjesecu 2004,a majka mu oteta u martu 2005.
To je bilo ono vrijeme kada je masovno u "modi" bila otmica rodbine brazilskih nogometaša.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Evo jedno lagano.
U vrijeme bivše Jugoslavije,za kojeg igrača je plaćen najveći transfer, kada je pitanju prelazak iz jednog u drugi klub u koji se nalazio u ex Yu.
U vrijeme bivše Jugoslavije,za kojeg igrača je plaćen najveći transfer, kada je pitanju prelazak iz jednog u drugi klub u koji se nalazio u ex Yu.
- legenda reala
- Kontakt:
Možda Prosinečki.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nije Žuti 
Prešao je iz jednog Jugoslovenkog kluba u drugi,također Jugoslovenski. I to je tada bio rekordan transfer u ligi SFRJ ( ne u svijetu,da ne bi bilo zabune)
Prešao je iz jednog Jugoslovenkog kluba u drugi,također Jugoslovenski. I to je tada bio rekordan transfer u ligi SFRJ ( ne u svijetu,da ne bi bilo zabune)
Vladimir Beara ?
Jeli to Musovic mozda bio
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nisu ni Mušović ni Beara.Skoro 20 godina kasnije nego kada je Musovic igrao u tadasnjoj ligi.
Siniša Mihajlović?
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Bravora1981 je napisao/la:Siniša Mihajlović?
Kontao sam da će Devil to prije odgovoriti,al biće da mu je kladionica stala u kraj
Pucaj!!!
Koji igrač je na SP-u zaplakao nakon dobivenog žutog kartona u polufinalu zbog propuštanja finala ukoliko njegova ekipa prođe dalje?
Pa i ne znam baš.Ove suze su ušle u legendu i obilježile to SP,ne radi se o crvenom kartonu,nego o žutom(dakle igrač je plakao dok je bio na terenu i dok je još uvijek trajala utakmica).
- Interista di cuore
- Kontakt:
da nije Ballack 2002 ? znam da je dobio zuti i propustio finale,al se ne sjecam jel plako.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.