FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bice ovo najslabije posjecen derbi ikad,nakon 20 i kusur godina ga definitivno preskacem,nek ih Lezbaca i Glavonja i podbradak lazni ppape bodre
-
- Kontakt:
eto vracat cemo legende uvijek, sad poslije Husrefa malo Propuha, pa Čala, pa opet Husref.emir79 je napisao/la:Jah mladi treneri. Pored mladih trenera Baka od 60 i kusur ljeta dvije titule zaredom, po prvi put u historiji nase lige da neko uzme, a uzece i trecu.

Ja sam reko prije već, nama totalni remont treba. Ništa se promijenit neće samo Husrefovom smjenom. Svi trebaju da odgovaraju za ovo na šta su klub doveli.
Treba malo jos granice pa vidjeti mozel Fuko Muzurovic jos dati koju pametnu on i Mirso Fazlagic bi mogli ciniti dobar duo na klupi.ajdohordas je napisao/la:eto vracat cemo legende uvijek, sad poslije Husrefa malo Propuha, pa Čala, pa opet Husref.emir79 je napisao/la:Jah mladi treneri. Pored mladih trenera Baka od 60 i kusur ljeta dvije titule zaredom, po prvi put u historiji nase lige da neko uzme, a uzece i trecu.
Kako smo vratili Abdulaha Oruca sad u strucni stab na polusezoni tu nam je i kraj bio.Hej Tito frajer ulazi u sedmu deceniju zivota mjesto da ide saha igrat sa rajom u parku oni njega vratili da nesta kae pomogne

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Da su nam dobri rezultati dizali bi u nebesa Husrefa sto je normalno , al nisu nam OK rezultati i molim lijepo Husrefe odstupi ako imas obraza , pocet ce ti psovati pa ces onda tek dat ostavku sa izjavom kako nisi mogao trpiti nekog iz uprave , ne bili okreno navijace na svoj mlin , al kasno Husrefe ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzeno napao Borussiu na njihovom stadionu, jes da smo popusili na kraju 7:0, al ima mudaskoroalen je napisao/la:Ja sam nekidan to rek'o, napadoše me ovdje.ajdohordas je napisao/la:Treba ulagat u Uščuplića, rezultate i dva trofeja mu niko ne može osporit. Kakav god da je bio osvojio ih je, mlad je i ima potencijala. Nit su Sablić nit Adžem trenerčine za Dženu, a obojica su pojeli Husrefa i taktikom i postavkom i motivacijom.
Ne znam više šta da opsujem od bijesa, nervoze, ogorčenosti i čega sve ne.![]()
Dženo je ekvivalent Papetu u reprezentaciji, ma koliko bio taktički "glup", ima muda i ne boji se nikog. Isto igra sa Slavijom i sa Atromitosom.

Iskreno Dzenu yebe previse prijateljski odnos sa igracima i ponasanje pred medijima. Sto se tice igre kod njega je to izgledalo prema sad, kao Barca da smo bili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Moja neka zelja je , da se kompletan strucni stab promijeni , od fizioterapeuta do glavnog trenera , kad je bio Kodro njegova greska je bila onaj pomocnik uhljup , gdje ih samo iskopaju ...
Opet pojedini prizivaju nekog od bivsih "trenera" (Uscuplic nije trener jer nema potrebne diplome za to).
Pa da li cemo ikad nauciti neke stvari?

Pa da li cemo ikad nauciti neke stvari?

Ne moze ovdje ni jedan trener opstati,jer ovakva uprava ce pojesti sve do jednog. Zasto? Zato sto traze iskljucivo podobne na kojim ce se lomiti svaki neuspjeh. Znanje i reference koje trebaju biti preduslov za imenovanje nisu bitne. A ako sta slucajno uspiju (Evropa) dobro i jeste. U tom smislu Husref je za mene zavrsio pricu,ali i za mnoge ocito. Uostalom kad je bila ona anketa nisam ni glasao za njega. Tuzno i zalosno kako ljudi prodaju jeftino vlastitu kozu. Evidentno je da lik suti dok ovamo puca po savovima. Niko ga na to natjerao nije vec sam sebe.
Epidemija koristoljublja je zahvatila kompletan klub,i trenutno je isti satkan iskljucivo od takvih persona. Od najmanjeg do najveceg!
Zavrsit cemo ako se ovako nastavi tamo gdje smo bili na korak prije nego je Tan uletio!
Epidemija koristoljublja je zahvatila kompletan klub,i trenutno je isti satkan iskljucivo od takvih persona. Od najmanjeg do najveceg!
Zavrsit cemo ako se ovako nastavi tamo gdje smo bili na korak prije nego je Tan uletio!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Pokusat izborit Evropu, a onda remont. 8 igraca ne mogu vise nista dati. Husref je najmanje kriv ovde. Mislim da ce i ova kriza proci kao i mnoge do sad, ali nesto moramo mjenjati...
- Evolution87
- Kontakt:
Svaki odlazak na utakmicu i davanje para lopovima je istovremeno i davanje podrske tim istim.
Uprava napolje!
Uprava napolje!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Pa kako nije do trenera? Čala je sa lošijom ekipom imao daleko više uspjeha!!!zagor1987 je napisao/la:Trebaju nam mangupi u upravi,autoriteti a ne ova lezbaca,hocel ona sad doci i prepast igrace ocitat im lekciju nabijem i nju i ko je dovede i ovog laznog papeta iz Visokog izadjite spodobe i recite javno ovo je bruka kako u upravi tako i na terenu, kad sam pricao prije nego otjeramo bivsu upravu treba vidjet koga cemo dovest,al jok ja kao podrzavam proslu upravu i dobismo sad sa konja na mrtvog magarca. I smanjite tenzije na Husrefa jest katastrofalan al ova vanago na terenu to je szrasno,igra je ista mjenjanje trenera nam nista donijelo nije znaci nije do trenera vec do krete a na terenu,pa najveci klocevi bi uzeli vise na srecu bodova
I vrhunac pisanja po navijcima, kad ti jedan retardirani uhljeb Trbic izbrise sve komentare koje he raja napisala... ne treba nikog udarat ne treba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- sarajevo46
- Kontakt:
Izgovori, izgovori.. Kad se proglasi i ako se proglasi nekad bojkot onda ispoštovati, ali ovako nema smisla. Pa nije nas 10.000 na utakmici pa da neko ima koristi od tih para. UlAZNICE ne mogu pokriti ni organizaciju.Evolution87 je napisao/la:Svaki odlazak na utakmicu i davanje para lopovima je istovremeno i davanje podrske tim istim.
Uprava napolje!
skoroalen je napisao/la:Najbolja odluka u životu mi je što sam 45 maraka odvojenih za sezonsku, studentski zapad, uložio na poklon djevojci za rođendan. Doduše ostavila me nakon mjesec dana, uklete su to pare.

Al si barem tih mjesec dana... ma necu nista da pricam

Sorry na upadu, inace ovo ne radim, al ovaj put sam mor'o.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Evolution87
- Kontakt:
Kakvi bolan izgovori. Sta trebam doci i gledati kako mi zivce **** skupina od 11 poluretardrianih osoba zajedno sa lopovima i uhljebima iz uprave? Daj mi samo jedan razlog zasto da idem, nemoj mi samo reci ljubav prema klubu jer vecina onih koji cine moj klub nisu FKS!sarajevo46 je napisao/la:Izgovori, izgovori.. Kad se proglasi i ako se proglasi nekad bojkot onda ispoštovati, ali ovako nema smisla. Pa nije nas 10.000 na utakmici pa da neko ima koristi od tih para. UlAZNICE ne mogu pokriti ni organizaciju.Evolution87 je napisao/la:Svaki odlazak na utakmicu i davanje para lopovima je istovremeno i davanje podrske tim istim.
Uprava napolje!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
Ali on je iz Visokog kao i ... Kod nas su uvijek radile veze i igralo se preko veze. To ti je ta hobotnica.miky_hz je napisao/la:Treba malo jos granice pa vidjeti mozel Fuko Muzurovic jos dati koju pametnu on i Mirso Fazlagic bi mogli ciniti dobar duo na klupi.ajdohordas je napisao/la:eto vracat cemo legende uvijek, sad poslije Husrefa malo Propuha, pa Čala, pa opet Husref.emir79 je napisao/la:Jah mladi treneri. Pored mladih trenera Baka od 60 i kusur ljeta dvije titule zaredom, po prvi put u historiji nase lige da neko uzme, a uzece i trecu.
Kako smo vratili Abdulaha Oruca sad u strucni stab na polusezoni tu nam je i kraj bio.Hej Tito frajer ulazi u sedmu deceniju zivota mjesto da ide saha igrat sa rajom u parku oni njega vratili da nesta kae pomogne
Sofranac ostao bez dva zuba i pola usne. Zna Bekic kad hoce...
Mozel biti razlog dzoja u prvom planu rezultat u drugom 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- sarajevo46
- Kontakt:
Šta ću ti ja davati razloge da ideš na utakmicu, ako misliš da ne trebaš biti na stadionu gdje igra tvoj Klub. To je tvoja odluka. Sad mi je krivo što sam ti i replicirao uopšte. Svi bi neke promjene da se prave fol, a nemoj da se ide na utakmice. Ovo Sarajevo kakvo je trenutno sreća nije završilo u LZO, ko bi onda dolazio na Koševo?Evolution87 je napisao/la:Kakvi bolan izgovori. Sta trebam doci i gledati kako mi zivce **** skupina od 11 poluretardrianih osoba zajedno sa lopovima i uhljebima iz uprave? Daj mi samo jedan razlog zasto da idem, nemoj mi samo reci ljubav prema klubu jer vecina onih koji cine moj klub nisu FKS!sarajevo46 je napisao/la:Izgovori, izgovori.. Kad se proglasi i ako se proglasi nekad bojkot onda ispoštovati, ali ovako nema smisla. Pa nije nas 10.000 na utakmici pa da neko ima koristi od tih para. UlAZNICE ne mogu pokriti ni organizaciju.Evolution87 je napisao/la:Svaki odlazak na utakmicu i davanje para lopovima je istovremeno i davanje podrske tim istim.
Uprava napolje!
Ali šta ću ti ja pričati o tome, ako sam ne osjetiš to..
Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, MaroonBjelave, svabonja i 27 gostiju.