FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne uzmemol Velež nismo ni za Europe. 

ove godine prkosimo svim zakonima logike tako da bolje da ne govorimo nista xDnime_tm87 je napisao/la:Ne uzmemol Velež nismo ni za Europe.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Lazo je gigant. Poznajem neke igrače koji su standardni u prvih 11 i svi se "kunu" u lazu. On odrađuje ogroman posao kada ekipa ne može više fizički da izdrži, kada ne znaju šta će sa loptom, nabij je naprijed i Lazina je 100%. Čovjek gine za sveti dres, dobije bruku batina a iz nekih razgovora sa sir Amarom zaključka sam da ne postoji napadač u ligi koji bi Lazu mogao zamjeniti, idealno se uklapa u njegove zamisli i u stil igre koji preferira... Zato podržite čovjeka maksimalno, dobar je igrač, još bolja osoba jer ako Lazo proradi opet smo šampioni, tako je bilo i prošle sezone ako se ne varam, ključni su bili njegovi golovi na gostovanjima i protiv Borca na Grbavici... Lazo majstore samo naprijed...
ŽEEEEELJOOOOO
bistrikboy je napisao/la:19.9.1921 - 19.9.2010
89 godina ponosa i prkosa!
AMAR OSIM!
Dosta nam ove godine drugo mjesto i da osvojimo Kup BiH . . . Samo da se ode u Evropu kako god . . . Forza Zeljooooooooooo ! ! !
- Arsenalisation
- Kontakt:
ŽELJO - SRETAN TI ROĐENDAN
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zeljo, sretan ti rodjendan ! 

19.9.1921 - 19.9.2010 LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Za sve ove godine...
Sretan rođendan ŽELJO!
Sretan rođendan ŽELJO!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nakon svih ovih godina... SRETAN ROĐENDAN MOM ŽELJI!!!
Osim - drugo ime za Želju !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sretan rodjendan Zelji, nadam se da cemo sljedece godine dovesti npr. jedan Manchester United na proslavu 90 godina postojanja..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ni drzave,ni vlasti sve...Sretan ti rodjendan ZELJO!!!
Željo će nam za 90-ti rođendan donijeti titulu. Ova sezona je naša. Protiv Veleža treba odigrati mudro, oprezno i borbeno, te se nadati povoljnom rezultatu. Kada je god Željo bio u vrhu krasile su ga dvije stvari, a to su bezgranična borbrnost i igra kratkih pasova. To smo dobili povratkom Amara i ja uopće ne sumnjam u pozitivne rezultate ubuduće. Vjerujte u ove momke i dajte im podršku. Željo, sretan ti rođendan. Željo je šampion:)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
zna li neko šta je sa bar šalovima oćel dolaziti opet.

Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
sta je sa projektom fkz.com i s ource-om
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Šehić : Ne razmišljam o novom ugovoru
Jedan od igrača bh. prvaka kojima na kraju sezone ističe ugovorna obaveza je i kapiten Ibrahim Šehić. Šehić je dijete našeg kluba, tu je proveo cijelu karijeru, postao standardan mladi reprezentativac i kapiten svog kluba te se najozbiljnije nametnuo selektoru našeg reprezentativnog tima. U izjavi za službeni site fudbalskog kluba Željezničar, Šehić je demantovao govorkanja da se ne može dogovoriti sa klupskim čelnicima oko uvjeta novog ugovora, rekavši da na tu temu nije još ni s kim razgovarao:
''Imam ugovor do kraja sezone, tako da još ne razmišljam o produženju. Na polusezoni ću sjesti sa menadžerom Osimom i ostalim ljudima koji su odgovorni za to, pa porazgovarati. Ako mi dadnu uslove koje mene zadovolje ostat ću naravno rado u Želji. Ako ne, morat ću potražiti novi klub. Još ću samo reći da smo mi, Željina djeca, više siti zapostavljanja jer već godinama svi dobijaju više od nas''
Jedan od igrača bh. prvaka kojima na kraju sezone ističe ugovorna obaveza je i kapiten Ibrahim Šehić. Šehić je dijete našeg kluba, tu je proveo cijelu karijeru, postao standardan mladi reprezentativac i kapiten svog kluba te se najozbiljnije nametnuo selektoru našeg reprezentativnog tima. U izjavi za službeni site fudbalskog kluba Željezničar, Šehić je demantovao govorkanja da se ne može dogovoriti sa klupskim čelnicima oko uvjeta novog ugovora, rekavši da na tu temu nije još ni s kim razgovarao:
''Imam ugovor do kraja sezone, tako da još ne razmišljam o produženju. Na polusezoni ću sjesti sa menadžerom Osimom i ostalim ljudima koji su odgovorni za to, pa porazgovarati. Ako mi dadnu uslove koje mene zadovolje ostat ću naravno rado u Želji. Ako ne, morat ću potražiti novi klub. Još ću samo reći da smo mi, Željina djeca, više siti zapostavljanja jer već godinama svi dobijaju više od nas''
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sretan rodjendan i sve to, al lazar nema pojma uvijek popizdim kad cujem njegovo ime na pocetku utakmice kad nabraja igrace
iako sam protiv laze juce ona asistencija kroz noge rovacninu i one skarice natjerale su me da ga bar malo pohvalim ! nije juce puno grijesio !cala je napisao/la:sretan rodjendan i sve to, al lazar nema pojma uvijek popizdim kad cujem njegovo ime na pocetku utakmice kad nabraja igrace
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
I ja popizdim kad vidim da ti pljuješ po igraču želje (bio to Lazo, Rowa, nebitno), Volio bih samo da je Lazar pametan pa da ponudi jedan potez u stilu "legende" Komšića i okrene se prema sjeveru, e to si zaslužio i ti i takvi pljuvači kao ti! Jedino se tako može prema takvima kao ti!cala je napisao/la:sretan rodjendan i sve to, al lazar nema pojma uvijek popizdim kad cujem njegovo ime na pocetku utakmice kad nabraja igrace
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 19 gostiju.