Salah 36
Kane 35
Messi 35

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Blejzer10 je napisao/la:Jos 27 bodova u igri, bolji Madriđani zaostaju 11, gori 15.
Titula osvojena u Madridu jos u decembru, ovjerena protiv Atletica kuci.
Pasillo je neizbjezan. Gdje tu vide Realovi navijaci prostor za radost ja ne kont... aaaa, Ronaldo na -3 gola, to je
ma nisam ništa , evo baš krenuo da vidim ocjene na whoscoreduJeftha je napisao/la:I onda kazu Real ne igra za navijace...
Jesi vidio njemackog terminatora?Barbarossa je napisao/la:
99/102 + 2 asistencije.
A sta tek reci za Figa?
Ja ne vidim da Ronaldo ovisi o Benzemu,cak bih prije rekao da je obrnuta situacija.Najblizi golu protivnika je Ronaldo a ne Benzema.vezni red Reala je citavu sezonu igrao na ovom nivou , Ronaldo je do unazad 2 mjeseca bio nivo prosječnog fudbalera kojem i zicer nije sigurica.Sada trpa ali je to to.Fantasticna egzekucija sa minimalnim doprinosom u organizaciji igre sto govori o snazi veznog reda Reala i njihovom atleticizmuEpidaurus je napisao/la:S ovakvom dvojicom idiota u napadu, Ronaldo je citavu sezonu morao biti na ovom nivou na kojem iga u 2018. da bi drzao Real u prikljucku za Barcom. Ovakav nivo igre u realizaciji kroz citavu sezonu ne moze drzati niko ziv pa ni Messi. Ronu se kritikovalo kad to zasluzi itekako al navodit njega kao glavnog krivca za -15 u odnosu na Barcu je retardirano. Daj Lewu il bar nekog Icardija dogodine pa ces vidjet kako se osvaja 100+ bodova u ligi.
Na Camp Nou treba izvest sredinu Kova-Luka-Toni-Isco i rastavit Barcu na proste faktore. Al naravno Casemiro mora igrati iako sredina s ovom cetvoricom je nesto savrseno. U napadu po mogucnosti jos Rona i Asensio al Karim isto tako nazalost mora igrati.
Pa ja nemoj da te kawhi i ja moramo brsnit kasnijeBlejzer10 je napisao/la:![]()
Apsolutno nijedan igrač Reala ku*cu nije valjao prvi dio sezone.Da je Realov najvazniji dio ekipe, sredina, bio na nivou ne bi zaostajali 15 bodova sve da su u napadu Ahmetovic i Ubiparip a bekovi Hodzic i Bekic.JoeBleck je napisao/la:Ja ne vidim da Ronaldo ovisi o Benzemu,cak bih prije rekao da je obrnuta situacija.Najblizi golu protivnika je Ronaldo a ne Benzema.vezni red Reala je citavu sezonu igrao na ovom nivou , Ronaldo je do unazad 2 mjeseca bio nivo prosječnog fudbalera kojem i zicer nije sigurica.Sada trpa ali je to to.Fantasticna egzekucija sa minimalnim doprinosom u organizaciji igre sto govori o snazi veznog reda Reala i njihovom atleticizmuEpidaurus je napisao/la:S ovakvom dvojicom idiota u napadu, Ronaldo je citavu sezonu morao biti na ovom nivou na kojem iga u 2018. da bi drzao Real u prikljucku za Barcom. Ovakav nivo igre u realizaciji kroz citavu sezonu ne moze drzati niko ziv pa ni Messi. Ronu se kritikovalo kad to zasluzi itekako al navodit njega kao glavnog krivca za -15 u odnosu na Barcu je retardirano. Daj Lewu il bar nekog Icardija dogodine pa ces vidjet kako se osvaja 100+ bodova u ligi.
Na Camp Nou treba izvest sredinu Kova-Luka-Toni-Isco i rastavit Barcu na proste faktore. Al naravno Casemiro mora igrati iako sredina s ovom cetvoricom je nesto savrseno. U napadu po mogucnosti jos Rona i Asensio al Karim isto tako nazalost mora igrati.
Epidaurus je napisao/la:S ovakvom dvojicom idiota u napadu, Ronaldo je citavu sezonu morao biti na ovom nivou na kojem iga u 2018. da bi drzao Real u prikljucku za Barcom. Ovakav nivo igre u realizaciji kroz citavu sezonu ne moze drzati niko ziv pa ni Messi. Ronu se kritikovalo kad to zasluzi itekako al navodit njega kao glavnog krivca za -15 u odnosu na Barcu je retardirano. Daj Lewu il bar nekog Icardija dogodine pa ces vidjet kako se osvaja 100+ bodova u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.